Nestumo metu juk hormonai valdo.. buna dienu, kai negaliu praeiti pro cipsu lentyna, nu turiu suvalgyti, nors nesu ju megeja. Kai nebuvau nescia, nusipirkdavau viena kas 3-4men. O dabar tai niekada nezinau ko noriu, viena diena vynuoges eina, kita diena cipsai.. Netramdau saves, kol matau, jog viskas proto ribose. Noriu ir valgau. Man is vis, jei nepavalgau to ko ta akimirka noriu, pasidaro labai negera, pradeda galva skaudeti.. matyt organizmas pats pasako, ko tuo metu truksta.
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 01 04, 13:35)
o man kaip tik atvirksciai, pries nestuma buvau ju fanatike galima sakyti, o dabar net paziureti i juos negaliu 

as irgi iki

QUOTE(Kristutele @ 2011 01 04, 15:01)

as irgi iki

Manes irgi visai nevilioja dabar tie traskuciai

stengiuosi nevalgyti,bet kartais taip norisi ....

nevalgau kiekviena diena,bet kaip uzsinoriu tai uzkremtu

As tiek budama ne nescia, tiek dabar, besilaukdama, stengiuosi valgyti kiek imanoma sveikiau. Bet karts nuo karto ir i McDonalda uzsuku, ir cipsu uzvalgau. Visa laime, kad nemegstu visokiu limonadu, ar cukraus privarytu sulciu.
Cipsai tikrai yra slamstas organizmui, viena nauda, kad skanu, o siaip tik druska ir prieskoniai. bet, kaip ir kitos rase, jei karts nuo karto suvalgysi, nepakenks gal labai. Tik nereikia kimsti nesveiku dalyku be saiko. Reiktu kazkiek visgi pasistengti del savo ir vaikelio sveikatos.
Cipsai tikrai yra slamstas organizmui, viena nauda, kad skanu, o siaip tik druska ir prieskoniai. bet, kaip ir kitos rase, jei karts nuo karto suvalgysi, nepakenks gal labai. Tik nereikia kimsti nesveiku dalyku be saiko. Reiktu kazkiek visgi pasistengti del savo ir vaikelio sveikatos.
Nesveika bulvių traškučiai, bet laukdamasi abiejų vaikų laaaaabai jų norėjau, tai neatsispyrusi pagundai nusipirkdavau ir valgydavau užsigerdama kefyru

Traškučiai labai nesveikas maistas, jei galima jį taip pavadinti..Ir laimei, aš jų nemėgstu...

Aš bulvių traškučius mėgstu
nors žinau, kad tai nesveikas maistas net ir ne nėštumo metu. Stengiuosi nevalgyti jų daug, bet jei jau labai norisi, tai pasilepinu

Ir as kartais uzsinoriu traskuciu, bet niekada neperku, uzvalgau kazko sveiko ir praeina, nes traskuciai pats nesveikiausias dalykas, nejaugi negalim pakentet del vaiko

QUOTE(Dovilyte.J @ 2011 03 15, 13:07)
Ir as kartais uzsinoriu traskuciu, bet niekada neperku, uzvalgau kazko sveiko ir praeina, nes traskuciai pats nesveikiausias dalykas, nejaugi negalim pakentet del vaiko 

mhmmm, as anksciau atrodo galedavau vien gyva jais buti