Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai, ką apie juos manote?

Nestumo metu juk hormonai valdo.. buna dienu, kai negaliu praeiti pro cipsu lentyna, nu turiu suvalgyti, nors nesu ju megeja. Kai nebuvau nescia, nusipirkdavau viena kas 3-4men. O dabar tai niekada nezinau ko noriu, viena diena vynuoges eina, kita diena cipsai.. Netramdau saves, kol matau, jog viskas proto ribose. Noriu ir valgau. Man is vis, jei nepavalgau to ko ta akimirka noriu, pasidaro labai negera, pradeda galva skaudeti.. matyt organizmas pats pasako, ko tuo metu truksta.
Atsakyti
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 01 04, 13:35)
o man kaip tik atvirksciai, pries nestuma buvau ju fanatike galima sakyti, o dabar net paziureti i juos negaliu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
as irgi iki nestuke.gif , ir dar pirmom savaitem buvau labai megeja. nevalgydavau kiekviena diena, bet koki karta i sav ar i dvi blush2.gif o nuo praejusios sav (6 sav) negaliu net pagalvoti apie juos smile.gif beveik dziaugiuosi tokia organizmo reakcija, nes jie tikrai nera sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristutele @ 2011 01 04, 15:01)
drinks_cheers.gif
as irgi iki  nestuke.gif , ir dar pirmom savaitem buvau labai megeja. nevalgydavau kiekviena diena, bet koki karta i sav ar i dvi  blush2.gif o nuo praejusios sav (6 sav) negaliu net pagalvoti apie juos smile.gif beveik dziaugiuosi tokia organizmo reakcija, nes jie tikrai nera sveika smile.gif

Manes irgi visai nevilioja dabar tie traskuciai biggrin.gif nors anksciau pamatydavau melynus estrela, tai viskas butinai valgydavau, o dabar namie yra nepraplestas pokelis, bet nekreipiu demesio, gali stoveti sau ramiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
stengiuosi nevalgyti,bet kartais taip norisi .... biggrin.gif
Atsakyti
nevalgau kiekviena diena,bet kaip uzsinoriu tai uzkremtu ax.gif
Atsakyti
As tiek budama ne nescia, tiek dabar, besilaukdama, stengiuosi valgyti kiek imanoma sveikiau. Bet karts nuo karto ir i McDonalda uzsuku, ir cipsu uzvalgau. Visa laime, kad nemegstu visokiu limonadu, ar cukraus privarytu sulciu.
Cipsai tikrai yra slamstas organizmui, viena nauda, kad skanu, o siaip tik druska ir prieskoniai. bet, kaip ir kitos rase, jei karts nuo karto suvalgysi, nepakenks gal labai. Tik nereikia kimsti nesveiku dalyku be saiko. Reiktu kazkiek visgi pasistengti del savo ir vaikelio sveikatos.
Atsakyti
Nesveika bulvių traškučiai, bet laukdamasi abiejų vaikų laaaaabai jų norėjau, tai neatsispyrusi pagundai nusipirkdavau ir valgydavau užsigerdama kefyru doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Traškučiai labai nesveikas maistas, jei galima jį taip pavadinti..Ir laimei, aš jų nemėgstu... thumbup.gif
Atsakyti
Aš bulvių traškučius mėgstu doh.gif nors žinau, kad tai nesveikas maistas net ir ne nėštumo metu. Stengiuosi nevalgyti jų daug, bet jei jau labai norisi, tai pasilepinu blush2.gif
Atsakyti
Ir as kartais uzsinoriu traskuciu, bet niekada neperku, uzvalgau kazko sveiko ir praeina, nes traskuciai pats nesveikiausias dalykas, nejaugi negalim pakentet del vaiko ax.gif
Atsakyti
Iki nestuke.gif jų nemėgau,dabar toliau netraukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte.J @ 2011 03 15, 13:07)
Ir as kartais uzsinoriu traskuciu, bet niekada neperku, uzvalgau kazko sveiko ir praeina, nes traskuciai pats nesveikiausias dalykas, nejaugi negalim pakentet del vaiko ax.gif

mhmmm, as anksciau atrodo galedavau vien gyva jais buti doh.gif sukirsdavau pokeli ir jau soti lotuliukas.gif dabar tai sirdis neleidzia savo maziuko nuodyt tokiais dalykais schmoll.gif
Atsakyti