Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

tinka ir namuose....
Atsakyti
labas dienas 4u.gif

kas zino kur galima depiliaciaj atlikti nebrangiai ir kokybiskai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2010 03 25, 21:46)
cia skelbimuku ir paiesku temuke:)

http://www.supermama...;#entry36003485

o jus norite i salona? ar tiktu ir namuciuose? jai ka parasykite i az.

labai aciu Gintarele uz nuostabiai sutvarkytus plaukucius! negaliu atsidziaugti!
visiems rekomenduoju! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsX @ 2010 04 04, 13:37)
labai aciu Gintarele uz nuostabiai sutvarkytus plaukucius! negaliu atsidziaugti!
visiems rekomenduoju!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

visada prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas buvote siaures londone Violet kirpykloje?
Kokie atsiliepimai?
Ir kokios kainos?
g.gif
Atsakyti
[quote=TyTyss,2010 04 06, 18:15]
Kokie atsiliepimai?
Ir kokios kainos?

Mano vaikinas penktadieni kirposi sioje kirpykloje. Prase kirpti zirklemis o ne masinele, nes mums patinka jo ilgesni plaukai. Abu esame patenkinti rezutatu smile.gif Sake ten yra dvi kirpejos, tai kirposi pas vyresniaja. Jis mokejo ir reklama skelbia kad visi kirpimai £8.
Atsakyti
[quote=Tavile,2010 04 07, 10:16]
[quote=TyTyss,2010 04 06, 18:15]
Kokie atsiliepimai?
Ir kokios kainos?

Mano vaikinas penktadieni kirposi sioje kirpykloje. Prase kirpti zirklemis o ne masinele, nes mums patinka jo ilgesni plaukai. Abu esame patenkinti rezutatu smile.gif Sake ten yra dvi kirpejos, tai kirposi pas vyresniaja. Jis mokejo ir reklama skelbia kad visi kirpimai £8.
[/quote]

O gal zinai kiek plauku dazymas?
Atsakyti
[quote=TyTyss,2010 04 07, 17:03]
O gal zinai kiek plauku dazymas?

Zinot tai nezinau, bet pasiskambink 07863598774 (cia to salono telefonas) ir manau tau tikrai pasakys smile.gif
Atsakyti
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Atsakyti
kas zino kur depiliacijas atlieka gerai? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
negaliu atsidziaugt siandien savo sukuosena, Gintareles tu tikras gintarelis, biggrin.gif labai labai patiko kaip nukirpai ir nereikejo nieko taisyti, nes amzinai gryzusi is kirpyklos as vistiek nusikirpdavau kaip man reikia pati pries veidrodi, pirma kart gyvenime mane nukirpo taip kaip as norejau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke @ 2010 04 21, 16:06)
negaliu atsidziaugt siandien savo sukuosena, Gintareles tu tikras gintarelis, biggrin.gif  labai labai patiko kaip nukirpai ir nereikejo nieko taisyti, nes amzinai gryzusi is kirpyklos as vistiek nusikirpdavau kaip man reikia pati pries veidrodi, pirma kart gyvenime mane nukirpo taip kaip as norejau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ax.gif 4u.gif

Atsakyti