Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

Gintareles Help.Gal istaikysi minute ryt,mane pakirpt g.gif Blyn su tais lekuvais visai sumaisiau visus planus blink.gif Tai skrendam,ai neskrendam,o dabar i baliu eisiu apaugus blink.gif
Atsakyti
Sveikos!

Neseniai pastebejau, kad Catford'e yra lietuviu (ir ne tik) parduotuve bei grozio salonas "Europa". Gal kas buvote ten ir galite pakomentuoti apie kirpimo kokybe? Arba gal zinote tel. nr.?
Atsakyti
gal kas girdejote apie braziliska plauku tiesinima?noreciau suzinoti visus pliusus ir minusus aisku g.gif gal kuriam lt salone cia daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 04 12, 22:09)
kas zino kur depiliacijas atlieka gerai? blush2.gif  ax.gif

Man labai patinka Becktono ASDOJE esanciame House of Beauty salone pas Rasa depiliacijas darytis 4u.gif
Ir tvarkinga moteris, ir kruopsciai daro thumbup.gif Uz bikini zonos depiliacija - 35 svarai.
Jei ka, rasyk i asmenine zinute, numeri duosiu, pasiskambinsi.
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2010 05 04, 14:01)
gal kas girdejote apie braziliska plauku tiesinima?noreciau suzinoti visus pliusus ir minusus aisku g.gif gal kuriam lt salone cia daro? g.gif

La.as visa laika darausi,man lb patinka tai kas tris menesius vis atsinaujinu thumbup.gif nekiankia nei pazeistiem plaukam,tik as nedarau salone ,as issikvieciu drauge kirpeja ir ji man padaro tik as pati nusiperku visa produkcija.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2010 05 04, 17:26)
La.as visa laika darausi,man lb patinka tai kas tris menesius vis atsinaujinu thumbup.gif nekiankia nei pazeistiem plaukam,tik as nedarau salone ,as issikvieciu drauge kirpeja ir ji man padaro tik as pati nusiperku visa produkcija.. thumbup.gif

o tai ka, nejau nera jokio neigiamo poveikio plaukam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2010 05 04, 23:16)
o tai ka, nejau nera jokio neigiamo poveikio plaukam? g.gif

La.ta priemone yra is keratino o keratinas plauka susvelnina,yra daug web sidu kur yra aprasyta.Vienintelis minusas man tai kad 72 val negali galvos plauti ir negali nei akiniu detis ,nei uz ausu plauku uzsikisti,ristis jokiu budu negalima ,vienu zodziu visai ju neliesti tas 72val.Po sitos proceduros kai galva issiplauni ,plaukuciai buna labai lengvi ir jauciasi kad kas butu perdaug condicionieriaus uzdejes.Kai issiplauni galva tau tereikia su vejeliu issipusti nuo virsugalvio iki galu ir tau jie bus tiesus nereikes su sepeciu ju tempti kad jie butu tiesi .As pati turiu gan banguotus plaukus tai man issilaiko apie 2 ar 3men ,ziurint kiek daznai galva plauni.Jeigu dar ko nors reikes paklausti rasyk pas kentietes uzsuksiu karts nuo karto kad atrasyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samand1s @ 2010 05 04, 21:31)
La.ta priemone yra is keratino o keratinas plauka susvelnina,yra daug web sidu kur yra aprasyta.Vienintelis minusas man tai kad 72 val negali galvos plauti ir negali nei akiniu detis ,nei uz ausu plauku uzsikisti,ristis jokiu budu negalima ,vienu zodziu visai ju neliesti tas 72val.Po sitos proceduros kai galva issiplauni ,plaukuciai buna labai lengvi ir jauciasi kad kas butu perdaug condicionieriaus uzdejes.Kai issiplauni galva tau tereikia su vejeliu issipusti nuo virsugalvio iki galu ir tau jie bus tiesus nereikes su sepeciu ju tempti kad jie butu tiesi .As pati turiu gan banguotus plaukus tai man issilaiko apie 2 ar 3men ,ziurint kiek daznai galva plauni.Jeigu dar ko nors reikes paklausti rasyk pas kentietes uzsuksiu karts nuo karto kad atrasyciau 4u.gif

parasiau tau az 4u.gif turbut ne i tema mes cia kalbam blush2.gif bet noretusi daugiau nuomoniu isgirst rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2010 05 04, 20:43)
parasiau tau az 4u.gif turbut ne i tema mes cia kalbam blush2.gif bet noretusi daugiau nuomoniu isgirst rolleyes.gif

daro kirpykloj Beauty Island betnal greene.domejausi as tuo irgi bet internete radau labai ivairiu atsiliepimu tai dabar apsiraminau.nera jau ten toks nekaltas tas keratino treatmentas.labai priklauso nuo plauku ju storio,dazymo,ir ten dar daug visko skaiciau.vienoms labai tinka ir viskas gerai kitoms puse plauku iskrito.priklauso nuo to hemikalo sudeties vien keratinas pasirodo nieko gero plaukui nedaro gali net pakenkti turi but ideta papildomos medziagos kad plaukam tikrai padetu ir t.t.
cia va vienas forumas
http://www.oprah.com...5...40&tstart=0
yra dar daug gali rast pasiskaityk pasidomek ir spresk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramaska2 @ 2010 05 07, 14:32)
daro kirpykloj Beauty Island betnal greene.domejausi as tuo irgi bet internete radau labai ivairiu atsiliepimu tai dabar apsiraminau.nera jau ten toks nekaltas tas keratino treatmentas.labai priklauso nuo plauku ju storio,dazymo,ir ten dar daug visko skaiciau.vienoms labai tinka ir viskas gerai kitoms puse plauku iskrito.priklauso nuo to hemikalo sudeties vien keratinas pasirodo nieko gero plaukui nedaro gali net pakenkti turi but ideta papildomos medziagos kad plaukam tikrai padetu ir t.t.
cia va vienas forumas
http://www.oprah.com...5...40&tstart=0
yra dar daug gali rast pasiskaityk pasidomek ir spresk  mirksiukas.gif

aciu, jau siek tiek pasidomejau unsure.gif jauciu apseisiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ @ 2010 05 07, 15:40)
aciu, jau siek tiek pasidomejau unsure.gif jauciu apseisiu unsure.gif

na is pradziu ir as labai norejau bet dabar kazkaip aprimau,matyt apsieisiu ir as ax.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif
noreciau paklaust londone gyvenanciu gal kas zinot kur arba jau esat dare ilgalaiki makiaza ir like patenkintos rezultatu.
labai noreciau pasidaryti,bet nenoriu rizikuoti pataikyti ant megejos sioj srity.
aciu uz info pasidalijimu is anksto.
Atsakyti