Skujiene,o gal pati manikiura darai?
QUOTE(gedvy @ 2009 01 14, 20:25)
as esu patenkinta "pelenes" Canning Towno rajone kirpejomis, ypac Ieva. Visada patars ar ka pasiulis. Netgi mano dukra pas ja eina, o ji labai isranki tuo atzvilgiu 

Gaila, kad nepaskaiciau atsiliepimu apie ''Pelenes'' salona pries eidama. As lankiausi kelis kartus Cannin Town salone, tai truko kantrybe ir nusprendziau daugiau nesilankyti. Tikrai labai prasta atmosfera,nei pasisveikina, nei atsisveikina, zodziu jokio bendravimo su klientais.Be to aptarnauja kelis klientus tuo paciu metu. Susidaro toks ispudis, kad joms tik pinigai galvoj. Cia tikrai neprofesionalu. (2011 m.)
QUOTE(oi @ oi,oi,2011 05 01, 12:33)
Sveikutes
gal kas zinot kokia gera kirpeja kalbancia lietuviskai ar rusiskai Chatham, Rochester, Strood, Gillingham miesteliuose? Vazineju i Londona apsikirpti, bet jau labai nepatogu, o siuose krastuose visai nieko nepazistu

labas.Tai tu is kento?Eik pas kento mamyciu i pokalbius ir uzklausk,as buvau seniau klaususi bet niekas neatsiliepe ,bet gal jau db bus atsirade kas nors...

QUOTE(oi @ oi,oi,2011 05 01, 09:33)
Sveikutes
gal kas zinot kokia gera kirpeja kalbancia lietuviskai ar rusiskai Chatham, Rochester, Strood, Gillingham miesteliuose? Vazineju i Londona apsikirpti, bet jau labai nepatogu, o siuose krastuose visai nieko nepazistu

QUOTE(samand1s @ 2011 05 01, 11:43)
labas.Tai tu is kento?Eik pas kento mamyciu i pokalbius ir uzklausk,as buvau seniau klaususi bet niekas neatsiliepe ,bet gal jau db bus atsirade kas nors...
sekmes.....As irgi vaziuoju i londona tvarkytis arba pas mane pati kirpeja atvaziuoja is londono...

Gravesande buvo lietuve moteriske, kuri savo namuose priiminejo

kucci kucci nea nedarau
todel ir ieskau kas sudetu nagucius 
negi teks pas kiniecius eit ?

negi teks pas kiniecius eit ?

Sveikos,
Drauge gyvenanti Vakaruose ( Northolt) daro manikiura, pedikiura.Siuo metu nepriaugineja, bet mokinasi.
Jei kas susidometu parasykit AZ duosiu nr.
Drauge gyvenanti Vakaruose ( Northolt) daro manikiura, pedikiura.Siuo metu nepriaugineja, bet mokinasi.
Jei kas susidometu parasykit AZ duosiu nr.
as ne salonas bet pasiulysiu savo paslaugas
www.silkylocks.co.uk
jei sudomino prasom i az

jei sudomino prasom i az
Gal kas galit parekomenduoti kirpeja, kuri tikrai nusimano apie dazyma sruogelemis ir zino, kad full head highlights tai ne trys sruogeles ant pakausio ir pusantros apatiniam plauku sluoksny, nes jau kaip pas viena uzsilankiau, tai nusisaut noris
Pasiulymus ir orientacines kainytes galit atsiust y a.z., prasau padekit but graziai
As gyvenu NW Londone.

Pasiulymus ir orientacines kainytes galit atsiust y a.z., prasau padekit but graziai

As gyvenu NW Londone.
QUOTE(Egliukasz @ 2011 05 07, 15:48)
Gal kas galit parekomenduoti kirpeja, kuri tikrai nusimano apie dazyma sruogelemis ir zino, kad full head highlights tai ne trys sruogeles ant pakausio ir pusantros apatiniam plauku sluoksny, nes jau kaip pas viena uzsilankiau, tai nusisaut noris
As gyvenu NW Londone.

As gyvenu NW Londone.
zinau,bet rytuose

-50% nuolaidos grozio procedurom!
Savo namuose Barkinge atlieku grozio proceduras: veido odos valymas, kaukes. Depiliacija karstu ir siltu vasku. Antakiu dazymas, korekcija. Blaksnienu dazymas. Veido masazas. Kainos iki -50% lyginant su salono. Maloniai laukiu! 07916782486
daugiau informacijos apie kainas www.agbeauty.co.uk
Savo namuose Barkinge atlieku grozio proceduras: veido odos valymas, kaukes. Depiliacija karstu ir siltu vasku. Antakiu dazymas, korekcija. Blaksnienu dazymas. Veido masazas. Kainos iki -50% lyginant su salono. Maloniai laukiu! 07916782486
daugiau informacijos apie kainas www.agbeauty.co.uk