As rgi noreciau gintareless nr.

Nors planuoju tik ant kaledu kusuosena darytis, bet vistiek norisi pasigugulinti, kas gero vyksta rajone

Beje, ar galima pas pacia gintareless atvaziuoti? Mano namie bardakas amzinas, geda bus
O beje, gal zinote kas nors kur dabar Rima dirba, kur dirbo kazkada Walthamstove?
As turiu laaaaaabai ilgus plaukus (tuoj uodega galesiu paslepti po jais

) bet jau jie maldaujasi kirpimo, bet kentesiu iki kaledu ir gryzus namo visus pritrenksiu savo nauja ishvaizda (tikiuosi, kad geraja to zodzio prasme

).
Beje, del ilgio mano bet kokia ishkelta sukuosena nutysta zemyn per pora valandu, nepriklausomai nuo to ar sedesiu kaip muza nejudedama ar eisiu dancinti, manau, kad butent nuo plauku svorio taip gaunasi, tai galvoju ar man padetu kaip nors juos ar pakarpyti mazdaug sprando lygyje ar kazka tokio, kad butu lengviau sukelti visa ta plaukuosena virsun, o ir kad siaip galva ishplovus neprisiplotu viskas. Mano veidas pailgas tai kai prisiploja viskas ishvis visa sutysus atrodau. Bet vistik man svarbiausia ishsaugoti plauku ilgi (be nusiurusiu galu zinoma). Ar imanoma toki rezultata ishgauti ar reikia dzyrinti plaukus iki peciu norint tokio efekto???
Whew, akys baigia ishtnt ziurint tas mazas raidytes