Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviški grožio salonai,kirpyklos Londone

smile.gif+2011 09 21, 09:49-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 09 21, 09:49)
Butinai parasysiu  mirksiukas.gif

labutis , nezinau ar apie ta pacia Ieva kalbam g.gif ,bet as ir esu uzsirasiusi pas ja del sukuosenos krikstynoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkisss @ 2011 09 21, 12:37)
labutis , nezinau ar apie ta pacia Ieva kalbam  g.gif  ,bet as ir esu uzsirasiusi pas ja del sukuosenos krikstynoms  ax.gif

Labuka, ji gyvena Brentford / South Ealing mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai patinka sita kirpykla ir kirpejos, mes su vyru abu ten lankomes jau daug metu .....

http://www.facebook.com/#!/pages/MYSTI...UK/304560725410

Atsakyti
smile.gif+2011 09 21, 11:01-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 09 21, 11:01)
Labuka, ji gyvena Brentford / South Ealing  mirksiukas.gif

bigsmile.gif ta pati bigsmile.gif o tu pirma karta eisi pas ja? as pirma karta,man ja viena pazystama rekomendavo..sake labai graziai daro... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkisss @ 2011 09 22, 11:25)
bigsmile.gif  ta pati  bigsmile.gif o tu pirma karta eisi pas ja? as pirma karta,man ja viena pazystama rekomendavo..sake labai graziai daro... 4u.gif

Labas rytas, taip pirma karta eisiu pas ja, pergyvenu labai, nesinori man vaziuoti i Rytus i visai kita gala nei pati gyvenu. Maciau jos darbus - graziai daro, tikiuosi ir mane graziai susukuos bei padazys blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 09 22, 10:23-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 09 22, 10:23)
Labas rytas, taip pirma karta eisiu pas ja, pergyvenu labai, nesinori man vaziuoti i Rytus i visai kita gala nei pati gyvenu. Maciau jos darbus - graziai daro, tikiuosi ir mane graziai susukuos bei padazys  blush2.gif

butinai ikelk foto kai galesi mirksiukas.gif nes as dar negreit ten eisiu tai noriu paziuret ka padarys ax.gif gal man nepatiks blush2.gif doh.gif
Atsakyti
kirpeja vakaru londone,Visi plaukuciu dazymai,bei kirpimai,su jusu arba mano dazais,jusu arba mano namuose.Atsiveskit drauge ir abi gausite nuolaidele.07908812219
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2011 09 06, 15:10)
Sveikutes.Norejau pasiklausti pas visu gal kuri tvarkesi plaukucius (tiesino keratino pagalba,vadinamasis braziliskas tiesinimas) Londone.O gal netgi atsirastu tai daranti kirpeja?Buciau labai dekinga uz info,aciu bigsmile.gif

Papildyta:
[quote=adrijaaa,2011 09 06, 15:10]
Sveikutes.Norejau pasiklausti pas visu gal kuri tvarkesi plaukucius (tiesino keratino pagalba,vadinamasis braziliskas tiesinimas) Londone.O gal netgi atsirastu tai daranti kirpeja?Buciau labai dekinga uz info,aciu bigsmile.gif
[/quote Tiesinu plaukus brazilisku budu keratinu. Esu plataus profilio kirpeja. Tai pat kerpu ir dazau plaukus. Tiesinantis plaukus tik 10 svaru uz kirpima. 80,- tiesinimas. Skambinkite 07877333705.
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2011 02 17, 01:29)
sveikutes, gal zinote kas kur daro londone braziliska plauku tiesinima ir gal kas turit atsiliepimu apie ji?ar tikrai taip plaukuciai laikosi kaip rodoma kirpyklu puslapiuose ir panasiai ax.gif
[FONT=Arial]. As darau savo arba jusu namuose, 2 metus dirbu su brazilisku tiesinimu. Kaina 80,- nepriklausomai nuo plauku ilgio ir storio. Skambinkite 07877333705.
Atsakyti
smile.gif+2011 09 21, 11:49-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 09 21, 11:49)
Butinai parasysiu  mirksiukas.gif

Labas rytas, kaip ir zadejau atsiliepimai blush2.gif

Labai nuostabiai padare grazia sukuosena bei makiaza, niekas neissileido, liuks atrodziau, net sau patikau blush2.gif

Tikrai rekomenduoju Ieva, darbsti panele bei ismano savo darba, jei kam reikia jos numeriuko rasykite man 4u.gif

Aciu Ieva 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 09 26, 08:14-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 09 26, 08:14)
Labas rytas, kaip ir zadejau atsiliepimai  blush2.gif

Labai nuostabiai padare grazia sukuosena bei makiaza, niekas neissileido, liuks atrodziau, net sau patikau  blush2.gif

Tikrai rekomenduoju Ieva, darbsti panele bei ismano savo darba, jei kam reikia jos numeriuko rasykite man  4u.gif

Aciu Ieva  4u.gif

nu va kaip tu cia greit smile.gif gal galetum kada nuotraukyciu parodyt..jei nesunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinkisss @ 2011 09 26, 11:30)
nu va kaip tu cia greit smile.gif gal galetum kada nuotraukyciu parodyt..jei nesunku  mirksiukas.gif

Labuka, senokai bekeliau nuotrauku i mamas, kas galetu priminti man prasau?
Atsakyti