Įkraunama...
Įkraunama...

kaip ,,santa barbaroje,,

QUOTE(rutasla @ 2009 01 09, 01:46)
Vyras mano beveik tobulas

nu tobulu nebuna..o cia beveik bigsmile.gif ...
nu o su romantika ir virpanciais keliais-namu nepasistatysit,soti irgi nebusit nail.gif ....
zodziu nematau ka rinktis..tarp ko net... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 09, 12:25)
Hm... Nu joooo... Ai, prisidirbat sau bėdų, o po to stengiatės ir žuvelę ir seksualinį malonumą. Žiūrėkit į viską paprasčiau. Visos.

va va, teisus... pacios bedu prisidirbam... jei tokia jau nepakeliama nasta - nereikejo brist i ta "romantikos" liuna ir jeigu patiko vienas - kokio velnio reikejo teketi uz kito? va ir prisidirbo.
Atsakyti
Hm... aš būčiau tokios nuomonės kaip ir maidenana. Geriau tas savo pastangas ir meilę reikėtų (-ėjo...) sutelkti į vyrą, ir bandymą kažką pakeisti esamuose santykiuose. Kur garantija, kad meilužis tapęs vyru, nepamirš romantikos? Aišku, kol jis dar tik meilužis, tos romantikos yra ir bus, bet toliau... g.gif Jei dar bent kažką jauti esamam vyrui, gelbėk santuoką. Juo labiau, kad matosi tikrai neblogą vyrą turi smile.gif
O romantikos santuokoj tai dažnam pritrūksta... Man irgi smile.gif Kai taip nutinka, visada pradedu nuo savęs. Padarau vyrui kažką, kas jam patinka, pasigražinu, nustoju neigiamai šnekėt ir pan. Man padeda rolleyes.gif Pabandyk, gal padėtų ir tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo courtney: 09 sausio 2009 - 12:19
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 09, 11:27)
nu tobulu nebuna..o cia beveik   bigsmile.gif ...
nu o su romantika ir virpanciais keliais-namu nepasistatysit,soti irgi nebusit  nail.gif ....
zodziu nematau ka rinktis..tarp ko net...  doh.gif

Si karta pritariu visu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
Instrukcija, linkusioms į romantinius nukrypimus:
1. Užrakinti nuo vyrų bendrabučio duris ir raktą išmesti bye1.gif
2. Išvažiuoti pailsėti į pietus. rudaakiai gražuoliai padės užsimiršti, ten romantikos tiek bus, kad nors tvenkinį tvenk bigsmile.gif
3. Grįžus nebeieškoti rakto nuo vyrų bendrabučio, o pradėti dairytis šviežienos flirt.gif
4. Pradėti gyventi su nauja meile wub.gif
5. Atsėlinus tai niekšei rutinai, susikukuoti su kokiu žaviu romantišku gelbėtoju nail.gif
6. Išaiškėjus meilės trikampiui, skaityti pirmą punktą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 09 sausio 2009 - 12:57
QUOTE(rutasla @ 2009 01 09, 02:46)
Niekad negalvojau, kad man taip nutiks su vyru nugyvenom 10 metu

Jokio tolko mest savo vyra (su visais pliusais tik be romantikos), meiluzis kaip suprantu tik romantiką lotuliukas.gif (ir tai, tik vieną mažą mėnesiuką) ir teturi , na ir ka toliau su tokiu daryt . Neblūdikit , meskit savo meilužį von, nėra čia net ko ir svarstyt.
P.S.Alia at sąžiningos moteriškės tipas , vyrui dar reikėjo prisipažint ir- kam, būtumėt pazyliojus ir parėjus namo , o namie nei kas ką žino -visi "davolni" kaip slyvos -šeima pilnam komplekte ir toliau gyvenat , tai ne -atvirumo banga užslinko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rutasla @ 2009 01 09, 12:07)
jei tik tokios tos problemos butu .... Truko ne vien tik romantikos ,tiesiog kad zidinys rusentu ,ji reikia pastoviai priziureti ir tai turi buti daroma ne vieno zmogaus.Sutinku, kad sugrioviau visu gyvenimus, bet tikrai ne vien del romantikos tiesiog jausmai atsalo.,jauciausi kaip tarnaite kuri turi atlikti savo pareigas.

Nu man tokie pavirkavimai doh.gif Na nuo šiandien nebebūkit tarnaitė -gal geriau pasijusit (alia šitoj vietoj palengva reik vyrą atpratinti nuo to , kad jis nebeturės tarnaitės, bo pasekmės -neprognozuojamos). Tik vyras gali nesuprasti kaip čia taip žmona savo noru viską 10 m. darė, o vat vieną dieną nebedaro -antras šokas bus , ir jei po šito jis jums prisiekinės meilę, žinokit turite AUKSINĮ VYRĄ -tokių mėtyti nevalia lotuliukas.gif
Atsakyti
Jooooo... Nu aš sutinku-geras seksas,virpuliukai...makaronai...Tuo labiau,kad vyrai žmonoms džiaugsmo nesistengia suteikt,savo kumpių ir smegenų pajudint-ar taip ar taip "jau mano".O buitis užknisa...Tik kas,kai virpuliukai baigsis ? Gerai,aš-tipiška lietuvė,todėl smagu pamoralizuot,bet visgi...
Kartais nežinojimas yra paguoda.O jei jau nepritrūko drąsos narpliotis su vyro giminaičiu,tai kodėl jos pritrūko tiesiog patylėt...Matai,apkalbos yra viena,o rėžimas į akis -šiek tiek kita.Šiaip jau vyrų neperdaug palaikau,bet šiuo atveju...tavo vyras auksinis.Jei jau sugebėjo tau atleist,ką turbūt padarytų 5proc iš 100proc vyrų,tai žinok,kad turėjai ŽMOGŲ.Ir jo neišlaikei...Juk su kiekviena nuoskauda tavo neištikimybė išlįs vėl ir vėl...Atleisti gali,tik ne pamiršti.
Ką daryt...Palauk.Tegu aprimsta aistros ir prabyla protas ir širdis.Išvažiuok kuriam laikui kuo toliau nuo abiejų,nepalikdama jokio ryšio.Pagalvok,įvertink-turėtum pajusti,KURIS.Klystam visi,ir pakalbėt gražiai visi sugebam... blush2.gif Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 01 09, 14:29)
bet šiuo atveju...tavo vyras auksinis.Jei jau sugebėjo tau atleist,ką turbūt padarytų 5proc iš 100proc vyrų,tai žinok,kad turėjai ŽMOGŲ

Auksinis TIK todėl, kad atleist sugebėjo? Keista - kai moteriškė atleidžia vyro neištikimybę, ir ne po vieną kartą, tai ji - nei auksinė ir net ne sidabrinė, o tiesiog eilinis statistinis vienetas. Ir dargi neretai kalta lieka, nes matote, vyras buvo neištikimas todėl, kad JI nesugebėjo jo išlaikyt. O štai jei atleidžia vyras - ohoho, aukso gabalas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2009 01 09, 14:41)
Auksinis TIK todėl, kad atleist sugebėjo? Keista - kai moteriškė atleidžia vyro neištikimybę, ir ne po vieną kartą, tai ji - nei auksinė ir net ne sidabrinė, o tiesiog eilinis statistinis vienetas. Ir dargi neretai kalta lieka, nes matote, vyras buvo neištikimas todėl, kad JI nesugebėjo jo išlaikyt. O štai jei atleidžia vyras - ohoho, aukso gabalas.  cool.gif

Taip ,visiškai su tuo sutinku ir net labai pritariu.Aš tik turėjau omeny ribotus vyrų sugebėjimus.Na...visose srityse... blush2.gif
Atsakyti
Sukritikuoti visada lengva, pirmiausia reikia nustoti blaskyti ir suvokti ko nori is gyvenimo, jei nusprendete palikti vyra, pirmyn palikite ir neziurekite atgal. jei liksite su vyru, pagirtina, tik apsispreskite ir nesiblaskykite
Atsakyti
As tik siaip su pamastymu...
Nors pati dar nedaug gyvenimo kelio nuejusi, bet maciau ir isgyvenau daug savo seimos,artimuju, draugu situaciju.
Man taip gera ziureti i zmones, vyresnius nei keturiadesimties, kurie eidami kartu vienas i kita meiliai ziuri. Manau, kad tai abieju zmoniu nuopelnas. rolleyes.gif
Pirmiausia, tik vyrai, tokiose situacijose, nebuna kalti (nekalbu apie smurtines seimas). Tai abieju nesutarimas, nesusikalbejimas. O dar pasakysiu, kokios bjaurios kitose seimose buna tos ,,moteros'': sedi vyras ramiai, tv ziuri, o ji tik eina kampais ir rekauja, kad kazkas negerai. Paskui ir romantikos uzsimano ir dar kazko. Taigi jei pati tingi pasigrazint ir gera, meilia ar romantiska pavaidint, tai ko is vyro tiketis?
Antra, jei tokiose situacijose deliojate pliusus ir minusus bendro gyvenimo, reiketu nepamirsti pasiziuret i seimas, kur moterys yra nelaimingos. Jos ne tik romantikos negauna, bet nesulaukia ramybes, gero zodzio.. verysad.gif Taip, cia niekas is aplinkiniu nekaltas, taciau pravartu pasiziureti, kas vyksta aplink..
Trecia, atleidzia moterys, atleidzia vyrai... Jeigu myli, ar del kitu sumetimu blush2.gif taciau pamirsti toki dalyka sunku. Gerai, jeigu niekada nepriekaistaus, tiksliau, jei neprikaisios kiekviena diena.
Eiti pas kita? O jei gyvenimas su juo nebus saldus?
Ne man moralizuoti, juolab kai nezinai ka paciai gyvenimas parodys g.gif
Man gaila griuvanciu seimu ir del tokiu, atleiskite, nereiksmingu dalyku (kaip aistra kitam ir visos pasekmes po to)... schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(kaprese @ 2009 01 09, 15:16)
O dar pasakysiu, kokios bjaurios kitose seimose buna tos ,,moteros'': sedi vyras ramiai, tv ziuri, o ji tik eina kampais ir rekauja, kad kazkas negerai. Paskui ir romantikos uzsimano ir dar kazko. Taigi jei pati tingi pasigrazint ir gera, meilia ar romantiska pavaidint, tai ko is vyro tiketis?

O jūs ištekėjusi? smile.gif Jei taip, tai kiek metų santuokoje?
Atsakyti