Įkraunama...
Įkraunama...

kaip ,,santa barbaroje,,

QUOTE(Maidenana @ 2009 01 09, 13:52)
gal jie meiluziai.... arba buve meiluziai sukure nauja seima... palike savo antrasias puses...  rolleyes.gif

o ka apie 60-mecius ir 70-mecius pasakysi? irgi meiluziai? g.gif
tikrai buna laimingu poru, bet turbut niekas negaletu pasakyt tos laimes formules.. visgi vedybos, manau,- loterija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutasla @ 2009 01 09, 12:07)
,,isivaizduokite kiek nervu jums kainuos skyrybos,,....jei tik tokios tos problemos butu .... Truko ne vien tik romantikos ,tiesiog kad zidinys rusentu ,ji reikia pastoviai priziureti ir tai turi buti daroma ne vieno zmogaus.Sutinku, kad sugrioviau visu gyvenimus, bet tikrai ne vien del romantikos tiesiog jausmai atsalo.,jauciausi kaip tarnaite kuri turi atlikti savo pareigas.Tokioje situacijoje niekada nebuna kaltas vienas ,aisku mano kaltes dalis didesne, o tas kito zmogaus atsiradimas padejo pasijausti kazkuo daugiau.Teigti ,kad tai buvo vien tik aistra mazai zmogu zinant ,nera protinga cia skiriama ,,maidenai,, o jei demesingiau butumet isiskaicius pries komentuodama, tai butumet maciusi ,kad tas zmogus man patiko dar su vyru draugaujant ir kad as ji pazystu tiek pat laiko kiek ir vyra, o ne menesi .Menesi vos istveriau meluodama,klausiate kam pasakiau, o tam kad tikrai galvojau, kad viskas bus baigta po mano pasakymo ir as liksiu ar su tuo zmogumi ar viena, kadangi suvokiu ka padariau.Ir man jei atvirai ,tuo metu butu buve zymiai lengviau ,o tas vyro atleidimas taip padare ,kad jau tuoj pusmetis bus kaip plesausi ir visus kankinu.Aisku i zmogaus vidu neilysi ir ateities nepamatysi, kaip ten bus su vienu ar su kitu tiesiog vyra geriau pazystu ir jei likti su juo tai tada reiktu ji priimti toks koks jis yra, o ne perdarineti kaip as stengiausi visus tuos metus tai daryti, o gal tai mano problema,kad as noriu vis perdaryti savaip, o nepriimu  zmoniu tokiu kokie jie yra.Mano gyvenimas tapo kaip tas anekdotas apie vyru bendrabuti....

Turėjau savoj aplinkoj tokį pavyzdį. kaukė ta moteriškė paskui. sako romantika ir su tuo naujuoju dingo g.gif na tai va, ir pasirink žmogau teisingai.

Kažkuo pradžioje sužavėjo ir vyras. Juk kaip suprantu pasirodė pats pats pats pačiausias, jei jau ryžaisi tekėti biggrin.gif
iš esmės matau elementarią problemą, bandžiau jį pakeisti, nepavyko, ajajai, mesiu šitą ir jamsiu auklėti kitą blink.gif lotuliukas.gif
Nežinau, aš kažkaip tik maža būdama tikėjau, kad žmones galima imti ir pakeisti , bet iš to amžiaus ačiū Dievui jau išaugau biggrin.gif blink.gif

Kažkodėl dauguma renkasi tą lengvesnį kelią - pabėgimą nuo problemos ir pasinėrimą į naujus santykius, kurie praėjus tam tikram laikotarpiui atneša nusivylimą, nes iškyla tos pačios problemos tongue.gif

tas kitas kol kas atrodo idealus pabėgimas nuo rutinos. Bet žiūrėk, kad bėgdama nuo vilko, ant meškos neužbėgtum, o tai reikės visą gyvenimą vyrų auklyte dirbti ir bandyti vyrus perprogramuoti pagal savo pageidavimus biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoksi: 09 sausio 2009 - 23:39
QUOTE(camillyte @ 2009 01 09, 23:56)
o ka apie 60-mecius ir 70-mecius pasakysi? irgi meiluziai?  g.gif

ne. naujavedziai nasliai biggrin.gif
Atsakyti
as gyvenime nieko taip nebijau kaip dvieju frontu... as asmeniskai palikciau abu ir iseiciau viena gyventi smile.gif

o cia mano pastebejimai...
kiek suprantu noras palikti vyra buvo seniai. nes jis salia kitu savo geru darbu pamirso linksminti savo zmona. o toji naiviai tikejo, kad cia jis turi padaryti ja laiminga (romantikos pagalba), o pati is saves laiminga buti nesugeba.

tokius vyrus daznai moterys vadina "per gerais" - ant tiek geri, kad net nuobodus... gaunasi tokie "tevo-dukros" santykiai - vyras aria, kad pagerintu seimos buiti ir pan., o zmonai belieka kaprizintis kaip penkiametei - noriu ledu, noriu romantikos smile.gif ir koks siurprizas, kad vyras buvo iki galo "tobulas" - nusprende atleisti. butu buve taip paprasta jei jis butu nusprendes skirtis - nereiktu prisiimt atsakomybes smile.gif

vyra myleti reik, kad su juo gyventi. tada jis nebus nei per geras, nei per nuobodus. o jei gyveni del kazko (vaiku, namu, ipratimo,...) tai jau panasiau i versla, o ne santuoka. tada reik ir sprendimus priiminet atitinkamus.

faktas, kad vyras atleido, kelia daug abejoniu. ar jis save gerbia ir tikrai samoningai atleido mylimam zmogui, ar tik is baimes prarasti taip pasake? ar isvis po to seimoje imanomas pasitikejimas? nu gerai, gal nepriekaistaus kasdien, bet stebes isitempes vos horizonte pamates kita vyriski (geriau jau priekaistautu...). kartais dar suzaidzia ambicijos "kad tik manes nepaliktu". isduotas vyras sliauzia tol ... kol atsiranda galimybe paciam istatyt ragus (matyt taip savigarba issaugoma smile.gif )

isivaizduokim, zmona grizta pas savo vyra. per kiek laiko isbles visos jo pastangos (kurias deda kad susigrazinti)? manau greitai. vel rutina, vel noras baksnoti pirstu, tik... si kart zmona bijos kazka pasakyti - is kaltes jausmo, arba nebijos, bet jos vyrelis visada tures kontraargumenta... man tokia seima panasi i uzdelsto veikimo bomba.

kas butu pasirinkus meiluzi? jei ignoruoti tuos "menkus" sunkumus kaip visos gimines ir kitu "suinteresuotu" pletkai ir nuomones (ka tures iskesti ir vaikai!) bei kaltes jausmas, logiska eiga, kad romantika irgi isbles. duok die visa kita bus taip gerai kaip buvo su vyru. rutina vistiek bus. beje, taip pat idomu, ar meiluzis tikrai pasiryzes su sia moterim eiti iki galo?... gal pabegs pusiaukelej?

vienintelis dalykas, kurio negaliu pateisinti - atvirumo priepuoplis derinyje su sprendimo nepriemimu. mano galva, reik tylet kol apsispresi (ir spresti greitai smile.gif ) kenciant kaltes jausma kaip pelnyta bausme, ir issiziot tik tokiu atveju, jei pasirenki skirybas.

zodziu sitoj situacijoj, kuri bepasirinksi, vistiek jausies kalta. mano akimis abu pasirinkimo variantai vienodai smirdi, todel taip sunku apsispresti smile.gif
Atsakyti
Tas svorio metimas man pažįstamas jausmas. Draugavau su žmogumi porą metų, atrodo mylėjau, o gal tik susižavėjusi buvau. Atrodė lyg irgi nieko kažko blogo, bet gerai irgi nesijaučiau su juo. Pradėjau nevalgyti, nes nebepatiko toks bendravimas, o pirmiausia pati sau nebepatikau. Tuomet atsirado kitas žmogus, aistra, romantika ir viskas kaip ir visada labai puikiai atrodė. Pati nepasisakiau, jog turiu kitą, buvo, kas pasakė už mane biggrin.gif Tuomet irgi nebuvau apsisprendusi kurį pasirinkti, neužbrauksi kelių metų taip paprastai... Dabar džiaugiuosi, kad tuomet vaikinas man neatleido (tiksliau po kelių mėnesių atleido lotuliukas.gif ), kartu su apgaudinėtoju esame ligišiol, ir planuoju visą gyvenimą su juo būti ax.gif
Žinau, kad čia kitokia situacija, todėl ir sprendimas, mano nuomone, turėtų būti kitoks: po dešimties metų reikia nepasiduoti, stengtis iš visų jėgų, kad galėtum pasakyti: išbandžiau tikrai viską, jau niekas nebepadės šiai santuokai... verysad.gif
Atsakyti
pasilik su vyru, jis turi daugiau pliusu kaip pati rasei. Be to ir vaikas yra, paskui dar vyrui vaikas atiteks, gyvenk su vyru, o su naujaja meile rutina taip pat ateis.
Atsakyti
QUOTE(rutasla @ 2009 01 09, 12:07)
Aisku i zmogaus vidu neilysi ir ateities nepamatysi, kaip ten bus su vienu ar su kitu tiesiog vyra geriau pazystu ir jei likti su juo tai tada reiktu ji priimti toks koks jis yra, o ne perdarineti kaip as stengiausi visus tuos metus tai daryti, o gal tai mano problema,kad as noriu vis perdaryti savaip, o nepriimu  zmoniu tokiu kokie jie yra.

Na meilužis, kaip pati leidote suprasti, - dar nearti dirvonai, ką irgi vertėtų perdarinėti... Tai gal jau geriau tas bent šiek tiek perdarytas, o svarbiausia gi ir kantrus neišpasakytai? g.gif Namo statyba, rūpesčių iki kaklo, o moteriškė vis tiek nelaiminga - "skrybėlaitė nemadinga".
Atsakyti
na ka merginos aciu uz patarimus jie man padejo greit nusileisti ant zemes o yptyngai,, vaizduote ,,pastate mane ant abieju koju tikiuosi kad dar ne per velu ir visom jegom stengsiuosi susigrazinti vyra supratau kad nieko brangiau uz ji neturiu
Atsakyti
tikrai rutasla gerai apsiprendei, įvertink ką turi, patikėk daug norinčių turėti gerus vyrus. Bet sakyčiau padarei nedovanotina klaidą, na jei nuklydai į šoną tiek to, bet kam reikėjo vyrui sakyti nu užmušk nesuprantu g.gif , gerai dabar atleido bet pagalvok kad ateityje vyras tą reikalą tau gali prikaišioti, o jei vieną dieną jis nuklys ir tu sužinosi, tai išgirsi atsakymą kad pati negeresnė blush2.gif
Atsakyti