Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(Buriuke @ 2009 02 05, 19:05)

tai kad pirkom sirupą Camelijoj ir nereikėjo nieko mokėt  g.gif

blink.gif blink.gif kada jus pirkot?
Atsakyti
Laba,

Kazkokia nesamone su komp.sauskelnem. Niekur nera vaikisku dydziu, isskyrus Eurovaistinej turi iki 4 dydzio Pampers firmos, o visur kitur tik TENA sauskelnes-kelnaites. Bet jos tokios dideles, kad mano mazoji paskestu jose, as turbut i jas tilpciau doh.gif .
Gal galite padeti, jei kas neperseniausiai pirkot TENA Pants Extra Small sauskelnes-kelnaites, tai parasykit kokioj vaistinej ju yra.

Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella2003 @ 2009 02 06, 15:14)
Laba,

Kazkokia nesamone su komp.sauskelnem. Niekur nera vaikisku dydziu, isskyrus Eurovaistinej turi iki 4 dydzio Pampers firmos, o visur kitur tik TENA sauskelnes-kelnaites. Bet jos tokios dideles, kad mano mazoji paskestu jose, as turbut i jas tilpciau  doh.gif .
Gal galite padeti, jei kas neperseniausiai pirkot TENA Pants Extra Small sauskelnes-kelnaites, tai parasykit kokioj vaistinej ju yra.

Is anksto dekoju  smile.gif

ar jos tikrai kompensuojamos?

žiūrėk, čia gal bus info.
http://www.vaistai.l...searchword=tena
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 02 06, 07:35)
blink.gif  blink.gif kada jus pirkot?

Apgavo mane MB, mokėjo 1,5 Lt ax.gif Dabar antradienį vėl eisim išsirašyti vaistukų
Atsakyti
Sveikos mamytes, kaip Jus laikotes?
kazkaip pastebejau kad mano megaiciuke lb akis pradejo vartyti, uzvercia tik balti obuoliai matosi. Kazin cia kaip nors susija su epi ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 07, 21:16)
Sveikos mamytes, kaip Jus laikotes?
kazkaip pastebejau kad mano megaiciuke lb akis pradejo vartyti, uzvercia tik balti obuoliai matosi. Kazin cia kaip nors susija su epi ar ne?  g.gif

čia gali būti traukuliukai sad.gif

mano pana traukulio metu taip daro...
gydytoja sakė, kurion pusės užvertinėja akis ten židinys smegenyse...ir tiesa, verčia mano pana į dešinę, kaip tik ten ir yra pradžia traukulių.

pabandyk įsidėmėti kada ir kiek ji taip daro, gal kas įtakoja, ir būtinai papasakok neurologams, tikėkimės, kad čia ji tik žaidžia akytėmis ir mėgina viskius dalykus, kaip vaikučiai tyrinėja savo kūną.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 07, 21:25)
čia gali būti traukuliukai sad.gif

mano pana traukulio metu taip daro...
gydytoja sakė, kurion pusės užvertinėja akis ten židinys smegenyse...ir tiesa, verčia mano pana į dešinę, kaip tik ten ir yra pradžia traukulių.

pabandyk įsidėmėti kada ir kiek ji taip daro, gal kas įtakoja, ir būtinai papasakok neurologams, tikėkimės, kad čia ji tik žaidžia akytėmis ir mėgina viskius dalykus, kaip vaikučiai tyrinėja savo kūną.

nu taip ir galvojau verysad.gif
nes kazkaip keistai ji cia man, kai zaidzia ji kitokia buna, o dabar tokia kaip ne tas vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 07, 21:46)
nu taip ir galvojau  verysad.gif
nes kazkaip keistai ji cia man, kai zaidzia ji kitokia buna, o dabar tokia kaip ne tas vaikas  verysad.gif

na nepergyvenk, gi žinai, kad čia reikia pasitarti su gydytojais, mano pana būna taip žvairuoja, kad net man keista ką ji čia daro...ypač kai žvairuoja į vidų...nes realiai ji dėl akių bėdų žvairuoja, bet į išorę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 07, 21:54)
na nepergyvenk, gi žinai, kad čia reikia pasitarti su gydytojais, mano pana būna taip žvairuoja, kad net man keista ką ji čia daro...ypač kai žvairuoja į vidų...nes realiai ji dėl akių bėdų žvairuoja, bet į išorę  unsure.gif

nu pirmadieni eisim pas savo neurologe, nors man toks jausmas kad ji nelabai supranta ka doh.gif nors gal man cia tik taip atrodo, kazkaip paklausiu ko tai suka ratus aplinkui ir nelabai atsako, internete daugiau susirandu, bet pasirinkimo nera cia pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 07, 21:58)
nu pirmadieni eisim pas savo neurologe, nors man toks jausmas kad ji nelabai supranta ka  doh.gif  nors gal man cia tik taip atrodo, kazkaip paklausiu ko tai suka ratus aplinkui ir nelabai atsako, internete daugiau susirandu, bet pasirinkimo nera cia pas mus  doh.gif

aš dėl visko tariuosi tik su Grikiniene, poliklinikos gydytoja nėra praktikė, nei ji tyrimus daro, nei ji vaikus tokius mato, negaliu jos kaltinti neprofesionalumu, ji tikrai išmano savo darbą, visada atsako jei ko kausiu, pasidomi kaip sekasi, bet tik ir tiek. Esu dėkinga jai ir už tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 07, 22:04)
aš dėl visko tariuosi tik su Grikiniene, poliklinikos gydytoja nėra praktikė, nei ji tyrimus daro, nei ji vaikus tokius mato, negaliu jos kaltinti neprofesionalumu, ji tikrai išmano savo darbą, visada atsako jei ko kausiu, pasidomi kaip sekasi, bet tik ir tiek. Esu dėkinga jai ir už tai smile.gif

nu jums kitaip, mes ligoninej pirma karta gulejom pas Grikiniene, paskui pas Samaitiene, paskui pas Ambrozevic, keikviena karta vis pas kita gyd.
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 07, 22:08)
nu jums kitaip, mes ligoninej pirma karta gulejom pas Grikiniene, paskui pas Samaitiene, paskui pas Ambrozevic, keikviena karta vis pas kita gyd.

aš pas kitą gydytoją negulu, ten seselės tai žino, ir net nemėgina man kitos siūlyti, juolab, prieš gulantis susitariu pirmiausia su gydytoja ar ji bus.
Atsakyti