Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 10:53)
mums močiutė nupirko Kordicepso Aconitum firmos tongue.gif

per pusę pigesnis, sudėtis analogiška, eilinėje vaistinėje.

skonis džiovintų degintų grybų , nes kordicepsas ir yra grybas (po pusę kapsulės duodu, kitą pusę sugeriu pati, tad skonis aiškus tongue.gif ).
man visai dera kaip "prieskonis" su mėsos patiekalu, manoji valgo nesiraukydama smile.gif
Sandrita, dėl sirupo.
Praninskienė pasakojo, kad visa Europa neduoda sirupo, nes jo labai daug duoti reikia, ir jis neskanus (nors yra vaikų, kam ir patinka), todėl duoda arba lašeliais, arba tabletėmis.

traukulio atėjimas  tik sutapo su vaistukais, tikrai negalėjo taip būti, nes čia analogiški vaistai tiek Convulexas, tiek Depakino sirupas, tiek tabletės Depakine Chrono.

tabletės yra pailginto veikimo, todėl man jos ir labiau patinka, bet mažiukai nemoka nuryti todėl ir neskiria.

mano pana geria tabletėmis nuo 1,7 metų, ir nematau bėdų, daug daug patogiau, subarstau ant maisto skaldytus (Netrinu, šlykštūnai baisuokliški) ir suvalgo.

nu va, o mums išrašė, liepė po 2 ml vakare ir 3 ml ryte, šiandien ryte 1 gėrėm, labai bijojau duoti verysad.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Žiūriu vis skriaudžia mažiukus tie bjaurybės doh.gif O dabar matyt dar ir mėnulis veikia unsure.gif
Laikykitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 10, 10:56)
nu va, o mums išrašė, liepė po 2 ml vakare ir 3 ml ryte, šiandien ryte 1 gėrėm, labai bijojau duoti  verysad.gif

nebijok, duok kiek reikia, nes jei mažiau duosi, tai kaip tik skatins traukulius daugiau. unsure.gif

nebijok, ir neabejok, čia aš tik iš savo varpinės pasakoju, jum gal viskas kitaip, nusiramink, pagerk skanios arbatos, mergytė jaučia, kad tu bijai, ir čia gal dėl to ir "neveikia" vaistukai.
gal jai tas sirupas pasirodys labai skanus ir gers daug mieliau nei lašiukus thumbup.gif
Atsakyti
-Sandrita-, laikykitės mergaitės 4u.gif 4u.gif
Dėl sirupo, galiu patvirtinti Rustės žodžius. Mums gyd.Praninskienė tą patį pasakė. Ir kiek žinau nuo jų labai dantukai genda unsure.gif
Mus šįryt taip pat priepuoliukai užpuolė. Per valandą 5 unsure.gif Jau trečią kartą iš eilės tuo pačiu metu nuo 8 iki 9 val. ir kas 5 dienas. Ir po 5 priepuolius. Kažkokia mistika g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 10 vasario 2009 - 11:34
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 10, 11:56)
nu va, o mums išrašė, liepė po 2 ml vakare ir 3 ml ryte, šiandien ryte 1 gėrėm, labai bijojau duoti  verysad.gif

Skaudu, kad priepuoliai puola... Juk taip smagu apie gerą orą paplepėti, o ne apie tas bjaurastis, greitąsias ir ligonines. O šiaip iš savo trimetės patirties tikrai patarčiau (žinoma aš gi ne medikas) pereiti prie tablečių. Daug patogiau ir aiškiau nei su sirupu. Tai ne tiek nulaižė, tai nusilaistė, tai pridžiuvo, tai išpylė... ir pnš. Sėkmės. Ir pasitarkit su savo neurologe.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 11:25)
nebijok, duok kiek reikia, nes jei mažiau duosi, tai kaip tik skatins traukulius daugiau. unsure.gif

nebijok, ir neabejok, čia aš tik iš savo varpinės pasakoju, jum gal viskas kitaip, nusiramink, pagerk skanios arbatos, mergytė jaučia, kad tu bijai, ir čia gal dėl to ir "neveikia" vaistukai.
gal jai tas sirupas pasirodys labai skanus ir gers daug mieliau nei lašiukus  thumbup.gif

kazkaip mums taip pirma karta taip baisiai ir ilgai, todel gal labai ir issigandau, bet viskas bus ok 4u.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 02 10, 11:32)
-Sandrita-, laikykitės mergaitės  4u.gif  4u.gif
Dėl sirupo, galiu patvirtinti Rustės žodžius. Mums gyd.Praninskienė tą patį pasakė. Ir kiek žinau nuo jų labai dantukai genda  unsure.gif
Mus šįryt taip pat priepuoliukai užpuolė. Per valandą 5  unsure.gif Jau trečią kartą iš eilės tuo pačiu metu nuo 8 iki 9 val. ir kas 5 dienas. Ir po 5 priepuolius. Kažkokia mistika  g.gif

gaila man labai dantuku verysad.gif tikiuosi neilgai mes juos gersim
O jus irgi laikykitės 4u.gif

QUOTE(vilkra @ 2009 02 10, 11:33)
Skaudu, kad priepuoliai puola... Juk taip smagu apie gerą orą paplepėti, o ne apie tas bjaurastis, greitąsias ir ligonines. O šiaip iš savo trimetės patirties tikrai patarčiau (žinoma aš gi ne medikas) pereiti prie tablečių. Daug patogiau ir aiškiau nei su sirupu. Tai ne tiek nulaižė, tai nusilaistė, tai pridžiuvo, tai išpylė... ir pnš. Sėkmės. Ir pasitarkit su savo neurologe.

nu bet šitus tai jau turėsim sugerti, kitų gi neišrašys, o paskui bandysiu kalbėtis su gyd gal rimtai tabletytėm, tik jei neusku bus doze atitaikyti
Atsakyti
Labas mamos,nenoriu tikėti kad mano berniukui epilepsija nes jam traukuliai tik kai karščiuoja,bet vakar tas priepuolis buvo ilgesnis ir jau trecias per 3 men SANDRITA kada tavo mergaitei tai ivyko pirma kart,kokiom aplinkybem,mano sunui dabar 1m6 men
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 10, 13:25)
nu bet šitus tai jau turėsim sugerti, kitų gi neišrašys, o paskui bandysiu kalbėtis su gyd gal rimtai tabletytėm, tik jei neusku bus doze atitaikyti

Mums tabletes išrašė iš karto, kai paaiškėjo, kad koncentracija nesusidaro. O likusį sirupėlį palikom gydytojai. Sakė perduos kitems neturtingoms iš kaimų atvykusioms mamytėms. Psirodo yra ir tokių, kurios negali (nenori, nesugeba) nuvykti iki artimiausios vaistinės, kurioje užsisakytų vaistų, nes neturi tai batų, tai arklys serga, tai kaimyno mašina sugedo.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 02 10, 13:30)
Labas mamos,nenoriu tikėti kad mano berniukui epilepsija nes jam traukuliai tik kai karščiuoja,bet vakar tas priepuolis buvo ilgesnis ir jau trecias per 3 men  SANDRITA kada tavo mergaitei tai ivyko pirma kart,kokiom aplinkybem,mano sunui dabar 1m6 men

gal dar jums ne epi, o ar darėtes kokius tyrimus ligoninėj, pvz.EEG?ar jau gydytojai pasakė, kad jums epi? mano dukrytei prasidėjo pirmi priepuoliai, kai jai buvo 2 metukai ir 10 mėnesių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 02 10, 12:30)
Labas mamos,nenoriu tikėti kad mano berniukui epilepsija nes jam traukuliai tik kai karščiuoja,bet vakar tas priepuolis buvo ilgesnis ir jau trecias per 3 men  SANDRITA kada tavo mergaitei tai ivyko pirma kart,kokiom aplinkybem,mano sunui dabar 1m6 men

Labukas console.gif pirma karta kai buvo mums 2 men., tik aš nesupratau kas čia per velniava doh.gif 4 mėn jau turėjom diagnozę, o aplinkybių kaip ir nėra, tiesiog ateina ir viskas verysad.gif

QUOTE(vilkra @ 2009 02 10, 12:31)
Mums tabletes išrašė iš karto, kai paaiškėjo, kad koncentracija nesusidaro. O likusį sirupėlį palikom gydytojai. Sakė perduos kitems neturtingoms iš kaimų atvykusioms mamytėms. Psirodo yra ir tokių, kurios negali (nenori, nesugeba) nuvykti iki artimiausios vaistinės, kurioje užsisakytų vaistų, nes neturi tai batų, tai arklys serga, tai kaimyno mašina sugedo.

tai jus didesnes gal jums todel, Renata sake kad labai fainuole tavo dukryte wub.gif
nu aš vakar sirupo laksčiau po visą Alytų, vos radau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 02 10, 13:41)
Labukas console.gif pirma karta kai buvo mums 2 men., tik aš nesupratau kas čia per velniava  doh.gif  4 mėn jau turėjom diagnozę, o aplinkybių kaip ir nėra, tiesiog ateina ir viskas  verysad.gif
tai jus didesnes gal jums todel, Renata sake kad labai fainuole tavo dukryte  wub.gif
nu aš vakar sirupo laksčiau po visą Alytų, vos radau karsta.gif

ot velniava g.gif , kada gi šitie priepuoliai paliks mūsų vaikiukus ramybėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 02 10, 12:30)

čia ne epi, čia febriliniai traukuliai, kurie išaugami.
labai noriu tikėti, kad tai būtent tas, ir ne daugiau mirksiukas.gif

tyrimus pasidarykite jei labai neramu, ir bus lengviau ant dūšios.
Atsakyti