Negaliu Jums pirsti savo gydymo budo, gink dieve dar kas pasidarys,
bet mano vaikams padejo. O sirgdavo 5-6 k. per sezona. Patikekit tai buvo baisu.
Tai rupuze uzpilta su degtine.
Soryy, soryy neparasiau, kad pasidaryti uzpilo galima birzelio menesi.
(tada jos buna aktyviausios), nors as pati esu pasidariusi uzpilo ir rugsejo menesi,
(tada tik sugebejau pasigauti),- vistiek veikminga buvo.
Esu girdejusi ivairiu gydymo budu:"kiek metuku, tiek lasiuku duoti isgerti"
"po arbatini saukstuka...."as pati darydavau taip:kol mazi budavo, 2-3k per diena (priklausomai nuo ligos ir temperaturos, dazniausiai neleisdavau net isiseneti ligai) apsukdavau pirsta su vata, apvyniodavau siulu, kad nenusmuktu, ir gerai pamirkiusi, istepdavau gerklyte, biskuti nuspaudama, o kai paaugo, duodavau valgoma sauksta pagargaliuoti ir ispjauti. Su vyru, net buvome sugalvoje vaikams zaidima, kas ilgiau isgargaliuos vandeni, taip is anksto mokeme gargaluoti, daug budavo juoko ir vandens ant grindu, bet savo pasiekem...

Viena taisykle: jokiu vaistu, kol gydau su rupuze.
Gavus "vaistuku" dukrelei ar sunui po 3-4 val pradedavo mazeti temperatura... ir taip 3-4 dienos ir i mokykla.(Kai paugejo)
Jei nuspresite pasinaudoti,- rasau toliau:
Pasigauni rupuze, ileidi i trilitri su vandeniu (2/3 trilitrio), uzdengi su plastmasiniu dangteliu, pries tai padariusi jame skylutes orui, 2-savaitem, ji ten issikakoja, nusineria oda,( ji buna gyva ir est duoti nereikia), poto nusiperki degtines (megstamiausios ) tik be prieskoniu, supili i litrini stiklaini ir ileidi ten rupuze. Laikai tamsoj 1 men, isgriebi ir tada jau naudoji uzpila, kai reikia.
Esu girdejus ir kitu ruosimo budu, bet as darau taip, kaip mane moke mano mociute. O dieve, kokia as baisi, bet ko tik nepadarai del savo vaiku.
P.S. vaikai uzaugo, be operaciju, ir tonzilas issaugojo... nors dabar girdziu ivairiu nuomoniu del ju reikalingumo, bet per sirgimus ju ir nejo isoperuoti... Sekmes rasa14@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(Pamparam @ 2009 01 09, 15:41)
Homeopatinėj vaistinėj (Vilniuj, turėtų būt ir Kaune) yra spec.vaistukai - tokie balti maži grūdeliai nuo anginos, mums labai padėjo, po 3 savaičių gėrimo nesirgo nė karto per 2 metus 

Itariu, kad tai buvo vaistukai su rupuze, apie tai yra aprasyta skyrelyje
<angina operacijos ir kt> placiau