Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

Mano burbulas kai buvo 2-3 metu sirgo istisai. Angina - ausu uzdegimas ir taip be perstojo. O va nuo praeitos vasaros viskas eme ir baigesi.... tfu tfu tfu
Ti kad gal kai ner labai reikalo, geriau neskubet su tom operacijom. Kelių gyd. geriau paklaust.
Atsakyti
mano panele irgi susirgo angina pries daugiau nei savaitele, gydytoja kai pamate gerkle issigando, po poros dienu sake kad vaistai padeda, jau baigiam gert antibiotikus bet pries pora dienu pradejo labai koseti negraziai, ar cia gali but susije?nes bijau kad i plaucius nepersimestu, nes ziema po gripo komplikaciju del plauciuku gulejom ligoninej tai kazkaip ir neramu
Atsakyti
Mum retai kosulys buna, o kai buna Prospana duodu jei rimtokai atrodo, dar rezorbanu teplioju, maniskiam jei dar sloga su kosuliu padeda, o prie anginos, jei tikrai angina, antibiotikai kaip mat padeda. Bent jau maniskiam - duodi, po kelių val. ar iki vakaro temp. nukrenta ir jau nebepakyla, ir vaikas jau visai gyvas ir linksmas, o taip tai baisu 39 su virsum temp. buna.
Tada jis sako, kad jam "kaulai luzineja" smile.gif

Sveikateles ligoniukams ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif . Šį vasarį ir mes sulaukėme ponios "tetulės" - pūlinės anginos. Turėjom aukštą temperatūra - 40 su viršum. Išsigydėm su antibijotikais. Po savaitėlės vėl susirgom liga be temperatūros - trachialitu ar kažkaip panašiai doh.gif . Dabar kai tokie orai - drėgnas šaltis, tai net bijau dukrytę į lauką išvesti. Nueina į daržiuką ir vėl serga, žiemą tai be ligų išsilaikėm.
Atsakyti
taip, antibijotikai nusilpinina imunine sistema. Tiksliau ji visai sugriuva ir vaikas po to be perstojo serga. Tame tarpe ir angina. Mes angina sirgome labai daznai. Ir visokiomis persalimo ligomis. Dar prie visa to kasmet po 2 kartus pulinga. Bet antibijotikus esame gere 2 kartus gyvenime. As asmeniskai neklausydavau visu gasdinimu ir neduodavau antibijotiku. Bet kalba ne apie tai... O apie tai, kad mes grudinames ir nebesergame ne tik angina, bet ir viskuo. Nuo to laiko kai pradejome grudintis vaikas nebuvo susirges nei karto. Nors pernai sirgome istisai.
Bet zinote, pastebejau kad grudinimas niekam neidomi tema, nors TIKRAI bent 8 is 10 vaiku tokiu budu isvengtu anginos, adenoidu ir kt. operacijos. Daug idomesnes temos vaistai, operacijos, padejavimai.
Si ironija i nieka asmeniskai neorientuota, bet liudna, kad taip yra. Paieskokite forumuose info apie grudinima... Beveik nera. Nors info apie operacijas, vaistus pilni forumai knibzda.
Zinote, as namie irgi atlaikiau dideli namiskiu spaudima, esa "vaikas bandymu triusis, darau ant jo eksperimentus", "kankinu vaika" ir pan... Ir siandien nelabai noriai pripazistama, kad tai del grudinimo. Bet faktas yra tas, kad grudinimas 100% veikia. Ir veikia uztikrintai. Ir beje veikia nemokamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 20 kovo 2010 - 12:43
Na ir as noreciau prisijungti.Kai pradejom lankyti darzely labai pradejo pulti angina. Operuoti dar nesiule , bet as ir neskubesiu, nes sako vaikai isauga. Tai parasykit kaip jus grudinate savo vaika?
Atsakyti
QUOTE(danada @ 2010 03 20, 13:33)
Na ir as noreciau prisijungti.Kai pradejom lankyti darzely labai pradejo pulti angina. Operuoti dar nesiule , bet as ir neskubesiu, nes sako vaikai isauga. Tai parasykit kaip jus grudinate savo vaika?

labai paprastai. vakare nuplaunu kojas su saltu vandeniu. ir viskas.

Pradejau nuo drungno, palaipsniui saltejo vanduo ir plovimo laikas ilgejo. Dabar su dusu palaikau siek tiek, nu nezinau kokia gal minute gal dvi ar tris. Nu tiek, kol vaikui pasidaro nemalonu ir pradeda verkslenti, kad salta. O vanduo tai tokio saltumo, koks tik yra ciaupe. Nesuku karsto is viso.
Kadangi info nebuvo daug apie tai, tai parsisiunciau kazkokio studento referata apie grudinimasi ir pradejau smile.gif Veliau reiketu visa kuna nuplauti saltu, bet maniskis dar labai nenori. Bet ir kojos stebuklingai padeda.
Atsakyti
Pritariu skruzdėdai thumbup.gif . Aš įsigijau knygą "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC" tai ir ten rašoma, kad reikia vaikus grūdinti. Grūdinimas bei vanduo, saulė, oro vonios yra svarbiausios priemonės stiprinant vaikų imuinę sistemą. Kai mergytė nustos kosėti pradėsiu ir aš šią procedūrą. Vasarą tai mano vaikas "gyvens" lauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerilyte @ 2010 03 20, 15:35)
Pritariu skruzdėdai  thumbup.gif . Aš įsigijau knygą "Vaikų imuniteto stiprinimo ABC" tai ir ten rašoma, kad reikia vaikus grūdinti. Grūdinimas bei vanduo, saulė, oro vonios yra svarbiausios priemonės stiprinant vaikų imuinę sistemą. Kai mergytė nustos kosėti pradėsiu ir aš šią procedūrą. Vasarą tai mano vaikas "gyvens" lauke  lotuliukas.gif

buvimas lauke irgi super. kol savo sunu kai buvo kudikis migdziau lauke, tai ir nesirgo. O paskui prasidejo.
Pabandykite ir su vandeniu. Tokios proceduros trukme tik kelios minutes. Vaikas daug greiciau ipranta negu suauges. Netikejau, kad mano vaikas kada nors gales be streso saltu vandeniu prausti kojas. O dabar tai sedi ir juokiasi. Bet aisku reikia 100% daryti reguliariai kiekviena diena. Nes vos tik nutrauki ir po keliu dienu imuniteto jau nera. Na nezinau kaip po keliu dienu, bet po dvieju savaiciu tai tikrai.
Viso to stebuklo esme, kad vaiko organizmas ipranta prisitaikyti prie temperaturos pokyciu. Juk jo organizmas tai daro nuolat. Ir paskui kintant temperaturoms, ar lauke atsalant kojas, rankas, organizmas nenusilpsta ir neduoda kelio ligoms.
Sunkiausia yra pradzia. Kad negreitai ir ne per letai ivesti visiskai salta vandeni.
Atsakyti
mums suejo trys metukai, ir dare dviguba operacija, pasalino ir tonziles ir adenoidus. labai dziaugiuosi kad isdrysau vaikuti operuoti, baigesi visos ligos, gal pora kartu sloga turejom po operacijos 4u.gif ir pooperacinis laikotarpis sklandziai praejo, paskaudedavo gerklyte, bet po savaites sugijo ir pamirsom apie operacija.
Atsakyti
Maniškiui 3,5 metų opervo adenoidus, vienas gydytojas siūlė pagalvoti ir apie tonzilių operaciją, bet kiti gydytojai nepatarė jas operuoti. Pernai sirgo 3 kartus pūlinga angina, su ausytėmis turėjom problemų. Po operacijos ausytės atsistatė, o gerklė ir toliau tai geriau tai blogiau.... bet anginomis pakilkas daugiau nesusirgom...
Atsakyti
SENA TEMA CIA
http://www.supermama...;#entry40545260

KALBAM IR DALINAMES ISGYVENIMAIS BEI PATARIMAIS TOLIAU 4u.gif
Atsakyti