QUOTE(june-july @ 2013 03 13, 19:54)
vat man lb idomu, i kokia amziaus grupe Jusu vaikuti pastatys i eile. Kaip savivaldybeje man sake, amziu ims toki, koks bus birzelio men. Taciau Jums tada rodys dar 2,9m, pretenduosite i grupe 2-3, jei pateksite, lankysite nuo rugsejo. O atejus rugseji tarsi eisite i 2-3 amziaus grupe turedami 3 metus.. Manau Jums geriausia i savivaldybe pasiskambinti ir pasiklausti.
Dabar rodo 3-4 metu. Man tas tiko, nes nuo rudens mes ir norim i tokia grupe, su savo bendraamziais, kurie dabar lanko darzeli (pvz. mano kaimynu vaikai) Na juk rugseji i lopseli nuejo 2010 gime vaikai, nepriklausomai nuo menesio.
Juk visiskas absurdas butu jei mes eitume su 2011 gimimo metu vaikais, kuriems ir 2 metu net gal nebutu pilnu.
Tai man tinka tas stovejimas 3-4 metu grupeje.
Taciau, jei bus vykdomas priemimas dabar, tai tos jau veikiancios grupes yra 2-3 amziaus. Mes pagal logika ir jas ir pretenduot turetumem.
Tai as suvokiu, kad man savivaldybeje reikia aiskintis tik tai, kad mes pretenduotume i ta papildoma priemima. O tai, kad vaikas rudeni atsidurtu 2-3 metu naujoje grupeje man nereikia
Zodziu mane jau bejegiskumas apima kovojant su tais vejo malunais
Dar man telefonu susake, kad yra klaidu ir mes turetumem but 2 arba 3 vietoje

Paprase kantrybes. As jau 2,5 menesius matau vaika 6-8 vietoje, tai as visai netikiu kad sia savaite mes tapsim 2-3 . Jau netikiu.
Zodziu nezinau, sunku man paaiskint, bet as manau visais logikos desniais pagrista yra tai, kad siai dienai mes turim laukt eileje, jei tarkim atsilaisvintu vieta i veikiancia 2-3 m. grupe. Bet sistema mus toje eileje nerodo.
O nuo rudens turetumem jau eit i 3-4 m. grupe.