Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka - 3

Nu paskambinau vakar dar kartą dėl tų savo kontaktų. Pakėlė jau kita darbuotoja. Nu visaip bandė man padėti. Kažkur vis ėjo paklausti, vis tikslinosi. Bet rezultatas tas pats: niekaip negali to prašymo pakoreguoti doh.gif Maždaug jau ką suvedei ten, tai ir viskas. Jokių taisymų. Nu palikau viską kaip yra. Ką ten aiškinsies, jei niekas nesusigaudo ax.gif
Atsakyti
Man jau pakeite deklaruota gyvenamaja vieta, bet eile kazkodel nepasikeite.....turbut reikia palaukt, nes duomenys pasikeite tik siandien...kai darbuotoja pati buvo pakeitusi faktine gyv vieta, vaikas is karto atsidure pirmoje vietoje, o dabar kaip buvo eiles gale taip ir liko....bet tikiuosi tai laikina
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 04 10, 09:56)
Man jau pakeite deklaruota gyvenamaja vieta, bet eile kazkodel nepasikeite.....turbut reikia palaukt, nes duomenys pasikeite tik siandien...kai darbuotoja pati buvo pakeitusi faktine gyv vieta, vaikas is karto atsidure pirmoje vietoje, o dabar kaip buvo eiles gale taip ir liko....bet tikiuosi tai laikina

Pas mus ta pati situacija... unsure.gif
Atsakyti
o pas mane vel bloga seniunija nurodyta doh.gif
Atsakyti
ir vel nukritom i gala, idomu ka jie ten daro, gal tuo momentu "pazistamus ikisineja "
Atsakyti
Jau viska sutvarke....tikiuosi, niekas nebesikeis, esam pirmi eileje smile.gif

beje, matet?
http://www.delfi.lt/...s.d?id=61112807
nors gal cia ne sitai temai skirta, bet gal kam ir aktualu
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 04 10, 13:40)
beje, matet?
http://www.delfi.lt/...s.d?id=61112807
nors gal cia ne sitai temai skirta, bet gal kam ir aktualu

manau, kad teisingas sprendimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciuke @ 2013 04 10, 11:40)

Valio, o mes vel nr. 6 thumbup.gif

O su tuo sprendimu atrodo teisinga, kol asmeniskai neliecia, bet yra zmoniu, vazinejanciu dirbt i kitus miestus, deja, ne is gero gyvenimo...
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 04 10, 10:36)
ir vel nukritom i gala, idomu ka jie ten daro, gal tuo momentu "pazistamus ikisineja "

mano mazelis irgi.. skambinau, tai konsultantes tik bendrai konsultuoja, asmeniskai neziurejo musu duomenu, o jei asmeniskai, liepe emaila rasyti arba atvykti. Prisiskambinau numeriu, kuriuo visada bendraudavau, bet kalbejo nei viena is tu, kurios prie langelio dirba. Tai bandysiu kazkada iki vietos nueiti ir pasiklausti. Ar yra dar kritusiu stipriai zemyn? nes balandzio 8 dar normalus duomenys, o vkr ir snd jau nlb..
Atsakyti
QUOTE(june-july @ 2013 04 10, 17:29)
mano mazelis irgi.. skambinau, tai konsultantes tik bendrai konsultuoja, asmeniskai neziurejo musu duomenu, o jei asmeniskai, liepe emaila rasyti arba atvykti. Prisiskambinau numeriu, kuriuo visada bendraudavau, bet kalbejo nei viena is tu, kurios prie langelio dirba. Tai bandysiu kazkada iki vietos nueiti ir pasiklausti. Ar yra dar kritusiu stipriai zemyn? nes balandzio 8 dar normalus duomenys, o vkr ir snd jau nlb..

Vakar pagerėjo situaciją tiems kas pakeitė deklaruotą gyv. vietą, auksčiau kelios mamytės rašo apie tai. Manau dėl to jus galėjot krįst žemyn g.gif Aišku, negalima atmest ir to varianto, kad savus įkišinėja. Anadien mama sakė, kad bendradarbės vaikai grįžta į LT iš užsienio, jų vaikui rudenį kaip ir reiktų jau darželį, tai kalbėjo su darželio direktore ir ta sakė, kad užrašytų sistemoj vaiką ir pas ją ateitų, pagelbės, kad tikrai pakliūtų lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 04 11, 09:37)
Vakar pagerėjo situaciją tiems kas pakeitė deklaruotą gyv. vietą, auksčiau kelios mamytės rašo apie tai. Manau dėl to jus galėjot krįst žemyn g.gif  Aišku, negalima atmest ir to varianto, kad savus įkišinėja. Anadien mama sakė, kad bendradarbės vaikai grįžta į LT iš užsienio, jų vaikui rudenį kaip ir reiktų jau darželį, tai kalbėjo su darželio direktore ir ta sakė, kad užrašytų sistemoj vaiką ir pas ją ateitų, pagelbės, kad tikrai pakliūtų lotuliukas.gif

pas mus parase seniunija naujamiestis, pagal gedimino 24 adresa, o turi but verkiai pagal faktini adresa, tai is 73 nukritom i 109, o vienam darzely tarkim antri o dabar 10, tai jei atsirado siuo momentu vieta, ju deka, mes galim jos ir netekt...zodziu...
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2013 04 11, 09:01)
pas mus parase seniunija naujamiestis, pagal gedimino 24 adresa, o turi but verkiai pagal faktini adresa, tai is 73 nukritom i 109, o vienam darzely tarkim antri o dabar 10, tai jei atsirado siuo momentu vieta, ju deka, mes galim jos ir netekt...zodziu...

o faktinis adresas turi reikšmės? g.gif man aiškino savivaldybėj, kad žiūri į deklaruotą tik g.gif
Atsakyti