Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(aurytea @ 2009 04 07, 08:10)
Sveikutes 4u.gif  Planuoju nusipirkti i.d. Bare mineral, bet nebezinau kokia spalva imti.Tinted mineral veil skaitosi pati sviesiausia?Gal kas bande sita spalvyte ir gali pasakyti ar ji labai sviesi ar tamsesne biski? rolleyes.gif

na pries norit pirkti koki produkta reikia issiversti kas tai yra ns butent parasei kad nori pirkti pudryte makiazo uzfiksavimui.
jei nori pasirinkti makiazo pagrindo atspalvi manau gali nueiti cia

http://www.mineralin....lt/?Nuotraukos

beja manau ten yra is siaip nemazai informacijos apie mineraline kosmetika.

Pati sviesiausia spalva fair
o butent tinted veil yra patamsinta pudryte makiazo fiksavimui nei siaip iprastas veilas.
mano manymu jis skirtas tamsesnio atspalvio merginoms
Atsakyti
Gal kas nors naudoja is Mary Kay mineraline pudra?? kokie butu atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduoti kokį šepetėlį/teptuką, kuriuo būtų galima min. šešėlius kaip pravedimą (eyeliner) naudoti?
Atsakyti
Sveikutes,
ilgai ir as rinkausi MP. Apsisprendziau isbandyti Artdeco ir esu labai labai patenkinta. Anksciau naudojau krem pudras + egipto zeme, dabar baisu net pagalvoti, kaip kankinau savo oda. Poros visiskai nebesikemsa, makijazas laikosi visa diena, joks blizgejimas neislenda (siaip mano oda labai riebi ir visada po pusdienio blizgesys islysdavo). Pirkau 6 numeriuka, is pradziu atrode per sviesus. Truputi palankius soliariuma veidukas irudo ir ta pudryte tamesne atrodo (puikiai prisitaiko prie odos spalvos). Pirkau KOSMADOJ rinkinuka (85 lt), i kuri iejo MP+kabuki spetelis+kompaktas su vaizdo irasais ir pamokymais kaip tepti pudryte. Rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 04 09, 08:31)
Gal kas nors naudoja is Mary Kay mineraline pudra?? kokie butu atsiliepimai  smile.gif

Mary Kay man teko tik karteli bandyti. Sakyciau labiau sausina oda, nei TBS ar BE.
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2009 04 09, 13:54)
Sveikutes,
ilgai ir as rinkausi MP. Apsisprendziau isbandyti Artdeco ir esu labai labai patenkinta. Anksciau naudojau krem pudras + egipto zeme, dabar baisu net pagalvoti, kaip kankinau savo oda. Poros visiskai nebesikemsa, makijazas laikosi visa diena, joks blizgejimas neislenda (siaip mano oda labai riebi ir visada po pusdienio blizgesys islysdavo). Pirkau 6 numeriuka, is pradziu atrode per sviesus. Truputi palankius soliariuma veidukas irudo ir ta pudryte tamesne atrodo (puikiai prisitaiko prie odos spalvos). Pirkau KOSMADOJ rinkinuka (85 lt), i kuri iejo MP+kabuki spetelis+kompaktas su vaizdo irasais ir pamokymais kaip tepti pudryte. Rekomenduoju  mirksiukas.gif

O koki efekta veidukui duoda Artdeco MP - matini ar toki svytinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(risa @ 2009 04 09, 16:58)
Mary Kay man teko tik karteli bandyti. Sakyciau labiau sausina oda, nei TBS ar BE.

tai gal ir gerai kad sausina, nes oda misri pas mane, tai gal tiks, vis neapsisprendziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2009 04 09, 11:54)
Anksciau naudojau krem pudras + egipto zeme, dabar baisu net pagalvoti, kaip kankinau savo oda.

pasiskaitau EZ tema, ten dauguma merginu EZ tepa ant krempudru blink.gif nelabai net isivaizudoju, kaip ta oda atrodo unsure.gif

QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 09, 17:03)

man artdeci matini duoda.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2009 04 09, 20:01)
pasiskaitau EZ tema, ten dauguma merginu EZ tepa ant krempudru  blink.gif nelabai net isivaizudoju, kaip ta oda atrodo  unsure.gif
man artdeci matini duoda.

na ez netepiau niekad ant krempudros, bet ant presuotos tepu, tai oda lygesne atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 04 09, 19:03)

matini mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Langoza @ 2009 04 09, 21:01)
pasiskaitau EZ tema, ten dauguma merginu EZ tepa ant krempudru  blink.gif nelabai net isivaizudoju, kaip ta oda atrodo  unsure.gif

na mano oda riebi, tai as be krempudros ir tik su EZ kaip blizgutis su visais trukumais atrodyciau, todel truputis skystos pudrytes man padedavo islaikyti matiskesne oda ir trukumus paslepdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle.L @ 2009 04 09, 13:54)
Sveikutes,
ilgai ir as rinkausi MP. Apsisprendziau isbandyti Artdeco ir esu labai labai patenkinta. Anksciau naudojau krem pudras + egipto zeme, dabar baisu net pagalvoti, kaip kankinau savo oda. Poros visiskai nebesikemsa, makijazas laikosi visa diena, joks blizgejimas neislenda (siaip mano oda labai riebi ir visada po pusdienio blizgesys islysdavo).

o kaip del maskavimo? ar maskuoja bent kazkiek??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2009 04 10, 06:04)
na ez netepiau niekad ant krempudros, bet ant presuotos tepu, tai oda lygesne atrodo  smile.gif

aisku smile.gif
mano anyta naudoja EZ n metu, tai ji tepa ja iskart ant odos, pries tai kremu paprastu pasitepus. EZ nepadaugina, tik siek tiek, tai man lb naturaliai atrodo thumbup.gif norejau ir as tos EZ, ali kai esu visai baltaode, tai man lb jau ji tamsi gaunas unsure.gif

QUOTE(misttika @ 2009 04 10, 08:55)
o kaip del maskavimo? ar maskuoja bent kazkiek???  g.gif

man artdeco tikrai maskuoja.
Atsakyti