Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika 3

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 03 29, 15:10)
ka galit pasakyti apie mary kay mineralines birias pudrytes ? 4u.gif

nejau nera bandziusiu mary kay? 4u.gif
Atsakyti
paklausk kosmetikos gamintoju temoj apie mary kay wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 29, 17:55)
va ziuriu jus rasot kad galima pasirinkti bet kazkaip as nerandu kaip ten pasirinkti doh.gif  blush2.gif

Reikia paspaudus "nutempti" pasirinkta spalvytę į krepšelį 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, tikiuosi jusu patarimo 4u.gif Noriu uzsisakyti per ebay, bet nelabai gaudausi kuris vertingesnis komplektas? http://cgi.ebay.com/...-Ma...:1|294:50
http://cgi.ebay.com/...34.c0.m14.l1262
Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 03 28, 18:41)
ar neblizga ant odos? kažkas minėjo, kad joje matosi blizgučiai, ar tikrai?  rolleyes.gif

turejau. blizga. tiesa, tik ant saules ar sviesos. bet atrodo nenaturaliai.
Atsakyti
Laba deina gal galit mane apsviesti del mineraliniu pudru.As kur nusiziurejau parsivesti I.D vadinasi kaina apie 120lt viena pudos dezute vienas atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(murka1 @ 2009 04 01, 01:14)
Laba deina gal galit mane apsviesti del mineraliniu pudru.As kur nusiziurejau parsivesti I.D vadinasi kaina apie 120lt viena pudos dezute vienas atspalvis.

yra lietuviskoj parduotuvej pirkt uz 90lt,paziurek cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dai'na: 01 balandžio 2009 - 07:44
QUOTE(murka1 @ 2009 04 01, 02:14)

siaip netingekit skaityti senas temas,ten pilna informacijos apie tai kur pirkti,uz kiek ir pan
Atsakyti
Aciu uz info.
O senas temas as skaiciau,paprasciausiai galvojau ,kad cia ne ta firma ,dabar jau matau ,kad ta.Nors sendeina bandziau (Yangblood jei teisingai pamenu pavadinima) kaskokios sako 100 procentu mineralines ,tai va bet nelabai patiko nes dauk uzdejo matesi visos poros ir man atrodo ,kad sios pudros daugiau dedant matysis poros nes ju vietoje lieka tuscia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka1: 02 balandžio 2009 - 14:27
gal kas toki turit rinkinukauser posted image
kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 03 30, 18:06)
nejau nera bandziusiu mary kay? 4u.gif

Mano sesuo ja naudoja:) Na nebloga, turi toki matini efekta. Ant odos praktiskai nesimato (bent jau man vis atrodo, kad ji nepasidaziusi:). Bet tik vienas blogas dalykelis... kiek skaiciau sudeti, ten yra talko, o tas nera labai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2009 03 29, 16:53)
Gal turite kokiu patarimu,ka daryti kad mineraline pudra ilgiau laikytusi? Gal yra kokia dar baze dedama pries tai kad taip lengvai viskas nenuplauktu ?

as esu girdejusai kad yra specialus gruntas tipo dedamas pries mineraline kosmetika ir kad po dedamas veil kad makiazo pagrindas ilgiau issilaikytu
taciau man paciai nieko nereikia ir taip gerai laiko
Atsakyti