QUOTE(kucci_kucci @ 2009 02 01, 17:13)
as irgi turiu mirena beveik 2 menesius-viskas gerai, mmm vos vos teplioja, o iprastinis tepliojimas jau dingo, pilvo ar nugaros neskauda, skaudejo gal tik kokias dvi dienas... santykiu turejom po kokiu 3 dienu

tik va dabar prasidejo man galvos skausmai ir nezinau ar tai mirenos salutinis poveikis

kakzaip galvojau kad salutinis poveikis turetu iskarto pasieiksti, bet paskaicius tema, pasorodo kad ir po metu gali kazkas islysti

eisiu rtoj pas daktarus - pasidarysiu kraujo tyrimus ir t.t. ir jei viskas us gerai, tai vadinasi tikrai mirena bus kalta...o ir plaukai pastebejau pradejo slinkti

vat ir lauzau dabar sau galva - ar cia po gimdymo koks organizmo issekimas (juk tik trys menesiai dar tepraejo), ar mirena kalta.... o taip man gera su ja ir ramu
del plauku slinkimo siuo atveju as irgi manau kad ne mirena kalta, man po 3men po gimdymo irgi plaukai pradejo slinkti, zadejau nieko nedaryti, bet kad jau kuokstais varo, bijau kad prapliksiu, tai vitaminus geriu ir sampuna kazkoni nuo slinkomo nusipirkau, nelabai tikiu kad pades, bet manau kad ir nepakenks.
zadu ir as mirena detis, bet laukiu mm.