Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 26, 11:56)
nesijaudink, as tik dziaugciaus kad nebetepliociau. cia visai naturalu, gali ir visai nebesirgti, bet retai kuriai taip buna. man taip ir buvo, patepliojau, po to nebetepliojau ir vel pradejau teplioti, ir sergu kas menesi vos ne po 10 dienu.  mirksiukas.gif

Mano mmm budavo reguliarios ir gana neilgos 3-4 dienas, neskausmingos ir nelabai gausios. Na va kai prasides mmm pamatysiu ar Mirena ka pakeite ar ne. Pasirodo ryt ryte susitiksiu su gyne, laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 01 26, 16:45)
Mano mmm budavo reguliarios ir gana neilgos 3-4 dienas, neskausmingos ir nelabai gausios. Na va kai prasides mmm pamatysiu ar Mirena ka pakeite ar ne. Pasirodo ryt ryte susitiksiu su gyne, laukiu nesulaukiu  biggrin.gif

mano ir tiek trukdavo, bet kai isidejau mirena tai kaip tik pailgejo o ne sutrumpejo ir netgi pagausejo.... g.gif bet va, as siom dienom turejau susirgti ir nesusirgau... bet truputi pateplioju ir skauda visur... blink.gif tai gal visai nebesirgsiu. na paziuresiu, as rytoj taip pat eisiu pas gine, siandien uzsiregistravau, cia del skausmu ir tikriausiai yra koks grybelis, arba cia su pusle negerai nes truputi griauzia ten kiekviena diena, ir i toleta einu dazniau ir po maziau.
o jum taip nera po lytiniu santykiu kad po to pradedat teplioti?
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 01 26, 14:07)
O įdomu, jei mano dienos ir taip trunka apie savaitę, tai negi gali būti, kad dar pailgės...  g.gif  Nors aprašyme rašo, kad kaip tik sutrumpina ilgas mėnesines...  g.gif Bet va Jūsų atvejis yra taip...

aga, ten taip raso, bet ginekologe sake kad gali buti ir atvirksciai, kad pagausina menesines. va, o jums tai nezinau, juk visko gali buti ir kiekvienai skirtingai. mirksiukas.gif na rytoj eisiu pas ginekologe ir issiaiskinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
aga, ten taip raso, bet ginekologe sake kad gali buti ir atvirksciai, kad pagausina menesines. va, o jums tai nezinau, juk visko gali buti ir kiekvienai skirtingai. mirksiukas.gif na rytoj eisiu pas ginekologe ir issiaiskinsiu. mirksiukas.gif
[/quote]

Nu vargelis, jei atvirkščiai... doh.gif biggrin.gif Nes ir taip pirmas dienas "plaukiu"...
Atsakyti
Tai aš tada iš tų,kur retai pasitaiko. Mėnesinių neturiu su Mirena. Apskritai jokių nepatogumų,vieni pliusai tiesiog bigsmile.gif Tepliojimai pirmus mėnesius pasitaikydavo,paskui pradingo suvisam. Iš pradžių ir aš pergyvenau,vienu kartu atrodo ir kaina didelė,o dar tos abejonės,jei organizmas atmes. Bet sumokėjau ir nesigailiu.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš i "mirenos fan klubą" ax.gif
gruodžio penktą idėjo man ją. prieš tai aišku teko pasikankint dar su KT, nes uždegimas buvo,antibiotikus pagert,o tada tik galėjo idėti man ją. Taigi po jos idėjimo mėnesinių visai nesulaukiau.sausio viduryje nuėjau pas ginekologe,kad apziurėtų mane profilaktiškai ir pasiguosti,kad krutinę skaudena,kairį šoną...neštumo testas buvo neigiamas. echoskopas parodė,kad ant kairios kiaušidės susidarė geltonkūnio cista ir dar pienligė prisikabino vėl....nu šakės,pagalvojau...ginekologė patikino,kad po mirenos idėjimo kartais tokių 'bajerių' su tom cistom pasitaiko doh.gif tai vat, geriu duphastona, žvakutes i aną galą deduosi ir tikiuosi,kad cista išnyks savaime,po išnykimo, sake, gali ir mėnesinės prasidėti, nes išvešėjusi gimda, tik dėl cistos niekas man ten ir nevyksta į tą pusę unsure.gif bijau,kad nereiktų man Mirenos keikti kaip KT keikiau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 01 26, 15:03)
mano ir tiek trukdavo, bet kai isidejau mirena tai kaip tik pailgejo o ne sutrumpejo ir netgi pagausejo....  g.gif  bet va, as siom dienom turejau susirgti ir nesusirgau... bet truputi pateplioju ir skauda visur...  blink.gif tai gal visai nebesirgsiu. na paziuresiu, as rytoj taip pat eisiu pas gine, siandien uzsiregistravau, cia del skausmu ir tikriausiai yra koks grybelis, arba cia su pusle negerai nes truputi griauzia ten kiekviena diena, ir i toleta einu dazniau ir po maziau.
o jum taip nera po lytiniu santykiu kad po to pradedat teplioti?
Papildyta:

na jau antra diena nepadeda nei smileysex.gif neteplioja ne laso schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos na as kita savaite eisiu detis '' mirena'', tai baisoka man truputi. Uz mirena as mokejau 661lt pirkau vaistinei. O idomu ar ima gyd pinigu uz idejima spirales. Nes as lankausi 'Vilniaus sveikatos namai; , tai ar rekes moketi. Nes ten nededa gyd o reikia ateiti i karoliniskes ligonone ar polillinika net nezinau. Kaip dar pasake kad reiks i operacine, tai is vis baisu pasidare. Gal kad butu sterilu , net nezinau bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(deimantinė @ 2009 01 27, 16:23)
Sveikos na as kita savaite eisiu detis '' mirena'', tai baisoka man truputi. Uz mirena as mokejau 661lt pirkau vaistinei. O idomu ar ima gyd pinigu uz idejima spirales. Nes as lankausi 'Vilniaus sveikatos namai; , tai ar rekes moketi. Nes ten nededa gyd o reikia ateiti i karoliniskes ligonone ar polillinika net nezinau. Kaip dar pasake kad reiks i operacine, tai is vis baisu pasidare. Gal kad butu sterilu  , net nezinau  bijau.gif

kiek domejausi, tai visur ima pinigelius uz idejima spirales g.gif as mokejau uz tai 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2009 01 27, 20:33)
kiek domejausi, tai visur ima pinigelius  uz idejima spirales  g.gif as mokejau uz tai 50 lt.

Poliklinikose neima. As nieko nemokejau. smile.gif
Atsakyti
Ir aš nemokėjau (Šeškinės poliklinikoj) 4u.gif
Atsakyti
Labas aš kaip sakiau kad eisiu detis spirale 3-4d, jau nebe. Tikriausiai iš susijaudinimo mano dienos atejo anksčiau nei turejo doh.gif . Tai eisiu rytoj, penktadieni. Jei turesiu laiko ir aš pasipasakosiu kaip jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
Sveikos Mirenos vartotojos lotuliukas.gif
As spirale turiu isidejusi gal jau 6 men. Aisku visokiu pakitimu buvo nemazai. Is pradziu 2 menesius istisai kraujo pasirodydavo. O po 2 men kaip pasibaige menesines, taip ir nebezinau kaip gi jos atrodo rolleyes.gif Tikiuos visus 5 metelius ir nebus kraujuko. Po 4 menesiu spirales idejimo ejau pas gine sunerimusi. Sakau jai, gal as nescia, nes simptomai kaip per du pirmus nestumus, t.y. nera menesiniu ir kasdien vyriokas "vargt" turi (padidejes apetitas seksui) lotuliukas.gif Ir po kai kurio maisto kartais pykina... Paziurejo, paeme megineli, nenescia. blush2.gif Reiks dabar vel nueit, nes praeita karta zvakuciu israse, nors nieko blogo nesijaute.
Atsakyti