Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Sveikos, merginos, seniai buvau cia uzejusi biggrin.gif
Spirale turiu nuo sausio siu metu, nu super thumbup.gif mmm tik teplioja, kelis kart tik reikejo paketo, visad hig iklotai, o ir siaip atrodo jokiu minusu negaliu pateikti.
sekmes visoms su mirena 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As atsiprasau tingiu skaityti viska, bet man idomu ar jus skaitot kad tai normalu, kad dingsta menesines jums, jus taip dziaugetes. O kodel tada moteris taip bijo klimakso, nes tip sensta tada pas moteri viskas. Gal cia visiskai aisku skiringi dalykai, bet man seip idomu. Ar jus domejotes ar tai normalu kad dingsta menstruacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 08 27, 10:28)
As atsiprasau tingiu skaityti viska, bet man idomu ar jus skaitot kad tai normalu, kad dingsta menesines jums, jus taip dziaugetes. O kodel tada  moteris taip bijo klimakso, nes tip sensta tada pas moteri viskas. Gal cia visiskai aisku skiringi dalykai, bet man seip idomu. Ar jus domejotes ar tai normalu kad dingsta menstruacija 4u.gif

Kiek teko skaityti, tai menesines tampa neskausmingis ir negausios. Dingsta tik vienai, kitai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 08 27, 11:28)
As atsiprasau tingiu skaityti viska, bet man idomu ar jus skaitot kad tai normalu, kad dingsta menesines jums, jus taip dziaugetes. O kodel tada  moteris taip bijo klimakso, nes tip sensta tada pas moteri viskas. Gal cia visiskai aisku skiringi dalykai, bet man seip idomu. Ar jus domejotes ar tai normalu kad dingsta menstruacija 4u.gif

O kas čia blogo? Man pavyzdžiui dingo mažakraujystė. Visą gyvenimą nuo pat paauglystės ji mane lydėjo, kad ir kokius preparatus gerčiau ar maistą valgyčiau, tiesiog nukraujuodavau ir tiek. Dabar jau 3 metai kaip būdama su Mirena nebeturiu šitos problemos, hemoglobinas normoje thumbup.gif
Ir niekas pas mane pagreitintai nesensta, ginekologė taip pat nerado prie ko prikibti, kai paskutinį kartą lankiausi.
Atsakyti
Sweet, vos vienu ar dviem psl atgal apie tai rašiau. Gi mmm išnyskta dėl tiesiognio povekio gimdos gleivinei. O kai prasideda klimaksas, tai prasideda dėl to, kad nustoja gamintis tam tikri hormonai sukeliantus gimdos gleivinės pokyčius, ovuliaciją ir pan. Mirena neveikia pačio mmm atsiradimo mechanizmo. Ji tiesiog vienoj mechanizmo vietojs sukelia pokyčius, dėl kurių mmm arba ryškiai sumažėja arba išnyksta.
Juk kai maitini lelių, mmm irgi dažniausiai nebūna. Bet gi nieks tada nesako, kad maitinimas sukelia klimaksą.
Atsakyti
as tai beveik metus prasikaninau su mirena odb kolkas dziaugius... 4u.gif nebera salutiniu poveikiu, na tikiuos ir oliau taip bus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Ruošiuosi ir aš dėtis Mireną, mane domina toks klausimas, ar po įdėjimo bus koks nors kraujavimas? Jei bus, tai ar ilgai? Suprantu, kad tai gali būt individualu, bet tiesiog tas klausimas man labai aktualus. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2009 08 30, 15:11)
Sveikutės. Ruošiuosi ir aš dėtis Mireną, mane domina toks klausimas, ar po įdėjimo bus koks nors kraujavimas? Jei bus, tai ar ilgai? Suprantu, kad tai gali būt individualu, bet tiesiog tas klausimas man labai aktualus.  blush2.gif

labas, kiekvienai skirtingai, 4u.gif manau kad neturetu buti kraujavimas, nebent tepliojimas, ir tai cia niekas negali zinoti, nes kiekvienos moters organizmas reaguoja savaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryški @ 2009 08 30, 14:11)
Sveikutės. Ruošiuosi ir aš dėtis Mireną, mane domina toks klausimas, ar po įdėjimo bus koks nors kraujavimas? Jei bus, tai ar ilgai? Suprantu, kad tai gali būt individualu, bet tiesiog tas klausimas man labai aktualus.  blush2.gif

na tiesa sakant gali kraujuoti ir visai rimtai wink.gif ne teplioti :)ir ats testis GALI iki 3 menesiu biggrin.gif 4u.gif bet kaip pati sakote tai INDIVIDUALU bigsmile.gif todel spresti kaip bus Jums negali niekas 4u.gif as maitinau dar vaikuti tuo metu tai tepliojo neilgai biggrin.gif
Atsakyti
Mano asmenine patirtis 1,3 metai su Mirena. Privalumai:
-MMM nera, tik teplioja retkarciais, ir tai ne kas menesi
-apsauga
Minusai:
svoris prie TIKRAI tu paciu iprociu per metus uzaugo 6 kg
nenormaliai sunkus migreos (su aura) priepoliai
nuotaikos svyravimai, esu depresuota praktiskai visalaik po idejimo

Na, libido man nesumazejo, nes ir siaip esu seksualiai aktyvi, Bet realiai jei migrenos priepoliai (tikrai baisus) tesis, tikrai imsiu lauk!
Atsakyti
sveika, o pries mirena jum nebuvo priepuoliu?... o kaip su skausmais, kada jie jum baiges, na kad nebeskaudedavo pilvo bei nugaros apacia, iar tik per mmm skaudedavo? blush2.gif
Atsakyti
sveikutės
man vakar įdėjo spiralę. tai noriu dabar paklausti po kiek laiko jums jau leido smileysex.gif . man liepė pasirodyti apžiūrai po savaitės ir dvi sav visiškai susilaikyti nuo smileysex.gif (aišku apribojimų yra ir daug kitų tam laikotarpiui). kai gryžau po įdėjimo kraujavau visa diena labai gausiai, galviojau kad iškris man ta spiralė(o kaip ten iš tikro kur ji yra nežinau) o šiandien jau nė lašo kraujo ar tepliojimų. ar taip ir turi būti? ar viskas normalu?
Atsakyti