Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(zaklis @ 2009 08 17, 15:19)
Sveikos, gal kuri nors turite tokios patirties, - po keliu metu issiimi "Mirena" ir pagimdai kudiki. Ar buvo kokiu problemu pastojant, nesiojant, gimdant ir pan.?

Kažkurioj Mirenos temoj skaičiau, kad dėl to viskas ok. Vienos iškart pastoja, kitos po kelių mėn. Kaip ir su KT.
Atsakyti
sveikos merginos,
vakar prasidejo pirmosios mmmm po mirenos idejimo. nu ka as galiu pasakyt, man tai tas daiktas atrodo superinis: vos vos teplioja, tai ikloto uztenka. jokio skausmo. dziaugiuos, kad nepagailejau pinigeliu thumbup.gif ziuresim kaip ten toliau viskas bus smile.gif
tiesa, nezinau, ar cia susije ar ne, bet ryskiai pradejo mazeti pienuko g.gif is kitos puses, gal jau ir laikas jam mazeti, Saulytei jau daugiau nei metai... unsure.gif
Atsakyti
sveikos merginos
ir as noriu pasidalinti savo patirtimi
Mirena isidejau gruodzio men., tai gaunasi 8 men. kaip as su ja.

Kazkaip uzkluvo temps pradzioje kaina;
Utenoje Camelia vaistineje su nuolaidu kortele sumokejau 560 Lt. , (na gal pabrangusi dabar, nzn)

Tikrai labai dziaugiausiuosi del menesiniu, Neatsimenu kada paketus pirkau, uztenka kasdieniniu iklotu;

Bet minusas,
arba sutapimas (gruodzio men. meciau rukyti)
nuo gruodzio men. priaugau 10 kg.
Niekur netelpu unsure.gif doh.gif , pyktis ima, ir suku galva, ar neissimsiu jos g.gif ;
Kaip jums merginos reikalai su svoriu po mirenos idejimo?
Atsakyti
sveikos merginos

Kazkaip uzkliuvo temos pradzioje kaina;
Utenoje Camelia vaistineje su nuolaidu kortele sumokejau 560 Lt. , (na gal pabrangusi dabar, nzn)

Tikrai labai dziaugiausiuosi del menesiniu, Neatsimenu kada paketus pirkau, uztenka kasdieniniu iklotu;

Bet DIDZIAUSIAS minusas,
arba sutapimas ( mat gruodzio men. meciau rukyti)
nuo gruodzio men. priaugau 10 kg.Niekur netelpu unsure.gif doh.gif , pyktis ima, ir suku galva, ar neissimsiu jos g.gif ;
Ir visgi as pati manau, kad galbut priklauso ir nuo organizmo. Ir kad man butent nuo jos svoris, auga. Nes nu po rukymo, na gali priaugti kokie keli kg., o cia nors ir valgau sveikai (stengiuosi kiek tai imatoma), svoris vis auga. Esu 32 m. ir sveriu daugiau nei mama (60 m), kazkoks kosmaras. Ir jauciuosi kad visa tiesiog brinkstu nuo to svorio.

As labai rimtai galvoju eiti ir isiimti ja lauk.

dar noriu paklausti
Ar toms kurioms priauges buvo svoris, kai issieme mirena, svoris atsistate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neri29: 19 rugpjūčio 2009 - 20:16
QUOTE(Neri29 @ 2009 08 19, 20:12)
sveikos merginos

Kazkaip uzkliuvo temos pradzioje kaina;

Bet DIDZIAUSIAS minusas,
              arba sutapimas ( mat gruodzio men. meciau rukyti)
nuo gruodzio men. priaugau 10 kg.Niekur netelpu unsure.gif  doh.gif , pyktis ima, ir suku galva, ar neissimsiu jos g.gif ;
Ir visgi as pati manau, kad galbut priklauso ir nuo organizmo. Ir kad man butent nuo jos  svoris, auga. Nes nu po rukymo, na gali priaugti kokie keli kg., o cia nors ir valgau sveikai (stengiuosi kiek tai imatoma), svoris vis auga. Esu  32 m. ir sveriu daugiau nei mama (60 m), kazkoks kosmaras. Ir jauciuosi kad visa tiesiog brinkstu nuo to svorio.

As labai rimtai galvoju eiti ir isiimti ja lauk.

dar noriu paklausti
Ar toms kurioms priauges buvo svoris, kai issieme mirena, svoris atsistate?

Nemanau kad tau svoris auga nuo spiralės . Pažystu ne vieną kuri isidėjus tokia spiralę o svoris toks pats koks buvo . Čia greičiausiai bus nuo metimo rukyti , nes aš kaip buvau metusi tai per 4 mėn. priaugau 12 kg. blush2.gif .Paskui pradėjau rukyti vėl ir svoris gryžo į savo vėžias lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(linaslau @ 2009 08 19, 23:40)
Nemanau kad tau svoris auga nuo spiralės . Pažystu ne vieną kuri isidėjus tokia spiralę o svoris toks pats koks buvo . Čia greičiausiai bus nuo metimo rukyti , nes aš kaip buvau metusi tai per 4 mėn. priaugau 12 kg.  blush2.gif  .Paskui pradėjau rukyti vėl ir svoris gryžo į savo vėžias  lotuliukas.gif  .

Nu nepaguodet manes unsure.gif

kazkaip manau savo jau surukiau (14 m. doh.gif ), velnias kiek daug lotuliukas.gif ;
kazkaip nenoriu ir pradet
gal tenks rinktis buti storai, bet sveikai; arba plonai ir su kvapu lotuliukas.gif

p.s. vakar vakare vyrui sterilizacija (atrodo taip vadinasi) pasiuliau ant juoko;

o jo tik akys blink.gif , sako:
-suniui kiausinius ispjovei, o dabar man nori?

galvojau i kelnes privarysiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as mirena turiu jau 1,5 metu, na tikrai geras daiktas, man budavo laaaaaabai baisios menesines, dabar tai pasaka, vos vos patepa tai ir dieniniu uztenka.
O kas liecia svori, tai nuo mirenos man 4 kg priaugau ir visi tie labiausiai ant pilvo ir strenu, tai su drauge juokaujam, kad jei isidedi mirena gelbejimosi rata gauni dykai biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms

As taip pat turiu mirena jau puse metu. Negaliu atsidziaugti, kad nera mmmmm....
Pirmus menesius tai dar truputi tepliojau , bet dabar jau viskas gerai, net pamirsau apie tas savo dienas biggrin.gif
O mirena as pirkau Ramuneles vaistineje ir kainavo kazkur apie 780 lituku.
Daug aisku tas malonumas kainuoja, bet rezultatas puikus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Rasiau temoj apie Mirena beveik pries metus,kai buvau ja ka tik isidejusi - buvo visokiu problemeliu: tepliojimas,skausmai ir panasiai.Dabar rasau kelios dienos po Mirenos isemimo unsure.gif Nepatingejau ir paskaiciau visus 39 puslapius blink.gif Paprasto moterisko smalsumo vedama,ar man vienai cia ji taip netiko...

QUOTE(sindi @ 2009 06 16, 18:22)
Sveikute,as irgi galima sakyti turejau daug rupesciu turedama spirale mirena.issiemiau anksciau laiko.man tai patepliodavo,gana daznai,kartais po 2 kartus i menesi,bet kai issiemiau sekancia diena prasidejo mm kurios tesesi 3 savaites,kraujavau taip pat gausiai ,svarbiausia kad negalejau nueiti pas gydytoja,reikejo skubiai isvykti,vos koju nepakraciau...

As irgi tepliojau praktisaki visus 11 menesiu.Aisku,ne istisai,bet buvo momentu,kai tepliojo,ir gan gausiai,po 3 savaites is eiles.Tikrai visa ta laika neturejau zalio supratimo,kada buvo mmm blink.gif Spirale issiemiau treciadieni,o siandien po smileysex.gif pradejau plusti unsure.gif Man tik idomu pasidare,jei naudojant Mirena isploneja gleivine,ir niekas ten neauga,kas per mmm turetu isbegt,tai kaip per pora dienu ta gleivine galejo taip uzaugt? Vienzo mistika kazkokia...

QUOTE(Gabrielės mama @ 2009 06 30, 14:43)

Mielos forumietės, gal galėtumėt pakomentuoti apie šalutinį poveikį - galvos skausmus įvedus Mireną iš savo praktikos. Ačiū

Is mano praktikos - po Mirenos isidejimo prasidejo nezmoniski galvos skausmai.Pagal paskaiciavima - pasikartojantys priepuoliai kas trys savaites, pagal cikla,kai turedavo but mmmm... Iki vemimo verysad.gif

QUOTE(bonitute20 @ 2009 08 07, 20:56)
labas, o as turiu beveik metus ja, ir man beveik kiekviena diena teplioja ir sakuda nugaros bei pilvo apacias, net nesuprantu kada buna mm... vs dar turiu vilties kad pageres, bet manau teks imti lauk, nebegaliu kentet... o jum tik per mm tepliodavo? nebuvo tokiu panasumu kaip man?

Tolygu mano saituacijai.As nenorejau daugiau kentet... Jei net ir budamas visiskai saugus del nestumo,negali turet NORMALAUS (pilnavercio mirksiukas.gif ) smileysex.gif ,tai kam tada ta apsauga? Dabar plustu,ir atrodo,kad jauciu,kaip visas tas brudas isteka is manes biggrin.gif
Ir dar pabaigai,kas mane buvo labiausiai isgazdine pacioj pradzioj,kai isidejau Mirena - didziaja dali kuno ismete egzeminem demem.Atrodziau kaip pabegusi is odos ir ven.ligu dispancerio tongue.gif
Dabar drasiai galiu teigti,kad TIKRAI ji tinka ne visoms oro_buckis.gif
Atsakyti
Na nepasisekė tau su ta Mirena g.gif O aš labai patenkinta thumbup.gif MM nėra, labai retai vos įžiūrimai pateplioja, jokių pilvo skausmų. Svorio keli kg prisidėjo, bet manau, kad man reiktų mažiau ėst, tai ir svoris nebeaugs lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar nepaminejau ten visokiu smulkmeneliu - kaip riebaluoti plaukai (nezinojau ka tai reiskia iki spirales,mano plaukai garbanoti ir is prigimties labai sausi),spuogai,kas net paauglystej nekankino doh.gif ,lytinis saltumas (nu kaip cia pavadint,gal greiciau ne saltumas (noras nedingo),bet absoliutus sausumas blink.gif ).Vienzo,gimdysma leliukus cool.gif Is ju daugiau dziaugsmo nei is Mirenos hihihi.gif

Jei jau visai saziningia,vis tik buvo ir pora geru pliusu - labai graziai padidejo krutine wub.gif ;aisku,tas tikru menesiniu nebuvimas irgi gerai,ypac vasara,kai daug keliavau,nu,ir saugumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juliuxs: 22 rugpjūčio 2009 - 09:55
QUOTE(Juliuxs @ 2009 08 22, 10:45)
Dar nepaminejau ten visokiu smulkmeneliu - kaip riebaluoti plaukai (nezinojau ka tai reiskia iki spirales,mano plaukai garbanoti ir is prigimties labai sausi),spuogai,kas net paauglystej nekankino  doh.gif ,lytinis saltumas (nu kaip cia pavadint,gal greiciau ne saltumas (noras nedingo),bet absoliutus sausumas  blink.gif  ).Vienzo,gimdysma leliukus  cool.gif  Is ju daugiau dziaugsmo nei is Mirenos hihihi.gif

Jei jau visai saziningia,vis tik buvo ir pora geru pliusu - labai graziai padidejo krutine  wub.gif  ;aisku,tas tikru menesiniu nebuvimas irgi gerai,ypac vasara,kai daug keliavau,nu,ir saugumas  thumbup.gif

Na nezinau as ne pirma turiu, galiu garsiai pasakyti man toks geras dalikelis, kad net negaliu apsakyt. Jokiu pasalyniu veiksniu nera.
Nepatyrus tokiu "Mirenos" privalumu, tave galiu tik uzjausti. unsure.gif
Atsakyti