Sveikos visos
Rasiau temoj apie Mirena beveik pries metus,kai buvau ja ka tik isidejusi - buvo visokiu problemeliu: tepliojimas,skausmai ir panasiai.Dabar rasau kelios dienos po Mirenos isemimo

Nepatingejau ir paskaiciau visus 39 puslapius

Paprasto moterisko smalsumo vedama,ar man vienai cia ji taip netiko...
QUOTE(sindi @ 2009 06 16, 18:22)
Sveikute,as irgi galima sakyti turejau daug rupesciu turedama spirale mirena.issiemiau anksciau laiko.man tai patepliodavo,gana daznai,kartais po 2 kartus i menesi,bet kai issiemiau sekancia diena prasidejo mm kurios tesesi 3 savaites,kraujavau taip pat gausiai ,svarbiausia kad negalejau nueiti pas gydytoja,reikejo skubiai isvykti,vos koju nepakraciau...
As irgi tepliojau praktisaki visus 11 menesiu.Aisku,ne istisai,bet buvo momentu,kai tepliojo,ir gan gausiai,po 3 savaites is eiles.Tikrai visa ta laika neturejau zalio supratimo,kada buvo mmm

Spirale issiemiau treciadieni,o siandien po

pradejau plusti

Man tik idomu pasidare,jei naudojant Mirena isploneja gleivine,ir niekas ten neauga,kas per mmm turetu isbegt,tai kaip per pora dienu ta gleivine galejo taip uzaugt? Vienzo mistika kazkokia...
QUOTE(Gabrielės mama @ 2009 06 30, 14:43)
Mielos forumietės, gal galėtumėt pakomentuoti apie šalutinį poveikį - galvos skausmus įvedus Mireną iš savo praktikos. Ačiū
Is mano praktikos - po Mirenos isidejimo prasidejo nezmoniski galvos skausmai.Pagal paskaiciavima - pasikartojantys priepuoliai kas trys savaites, pagal cikla,kai turedavo but mmmm... Iki vemimo
QUOTE(bonitute20 @ 2009 08 07, 20:56)
labas, o as turiu beveik metus ja, ir man beveik kiekviena diena teplioja ir sakuda nugaros bei pilvo apacias, net nesuprantu kada buna mm... vs dar turiu vilties kad pageres, bet manau teks imti lauk, nebegaliu kentet... o jum tik per mm tepliodavo? nebuvo tokiu panasumu kaip man?
Tolygu mano saituacijai.As nenorejau daugiau kentet... Jei net ir budamas visiskai saugus del nestumo,negali turet NORMALAUS (pilnavercio

)

,tai kam tada ta apsauga? Dabar plustu,ir atrodo,kad jauciu,kaip visas tas brudas isteka is manes
Ir dar pabaigai,kas mane buvo labiausiai isgazdine pacioj pradzioj,kai isidejau Mirena - didziaja dali kuno ismete egzeminem demem.Atrodziau kaip pabegusi is odos ir ven.ligu dispancerio
Dabar drasiai galiu teigti,kad TIKRAI ji tinka ne visoms