Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

QUOTE(Mamaima @ 2009 09 29, 15:52)
unsure.gif  O tai kaip suzinojai, kad spirale isejo is vietos?

Pajutau doh.gif ir kraujuot pradejau kelias d. pries tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolia: 30 rugsėjo 2009 - 13:40
QUOTE(Vijolia @ 2009 09 30, 14:30)
Pajutau doh.gif ir kraujuot pradejau.

unsure.gif o pas ginekologe buvai?
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2009 09 30, 13:38)
unsure.gif o pas ginekologe buvai?

Tai kaip jus manot biggrin.gif Ginekologe man ir isime ja. Labai stebejosi, kad taip nutiko..
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 09 30, 14:41)
Tai kaip jus manot biggrin.gif Ginekologe man ir isime ja. Labai stebejosi, kad taip nutiko..

matomai tavo organizmas nepripazista svetinkuniu g.gif is pradziu bijojau, kad ir man taip neatsitiktu, bet po kol kas viskas tvarkoje
Atsakyti
Jau 4 metai su Mirena gyvenu. Šiaip, aišku, labai faina. Daug rūpesčio atkrenta, kelionėse gerai. Ir tikrai daug sutaupai per 5 metus, bet... Pradedu pastebėt, kad į 5 metus žiauri nuotaikų kaita prasidėjo, PMS siaubingas doh.gif jau aš nekalbu apie lovinius reikalus. Per mėnesines kažkokia siaubinga būsena. Audžiu mintį išsiimti ir nustoti trūčyti organizmą. Kažkaip kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad nėra jinai gerai. Na čia mano asmeninė patirtis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Detektyvė @ 2009 10 01, 08:16)
Jau 4 metai su Mirena gyvenu. Šiaip, aišku, labai faina. Daug rūpesčio atkrenta, kelionėse gerai. Ir tikrai daug sutaupai per 5 metus, bet... Pradedu pastebėt, kad į 5 metus žiauri nuotaikų kaita prasidėjo, PMS siaubingas  doh.gif jau aš nekalbu apie lovinius reikalus. Per mėnesines kažkokia siaubinga būsena. Audžiu mintį išsiimti ir nustoti trūčyti organizmą. Kažkaip kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad nėra jinai gerai. Na čia mano asmeninė patirtis bigsmile.gif

Aš dar tik trečias mėnuo, kaip turiu Mireną, bet man PMS siaubingas. Nors viską nurašiau trečiam gimdymui, sakykim, kad po to pasikeitė organizmas. Kažkaip nelinkus suverts bėdos Mirenai biggrin.gif Kol dar visai neužkniso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 10 01, 09:05)
Aš dar tik trečias mėnuo, kaip turiu Mireną, bet man PMS siaubingas. Nors viską nurašiau trečiam gimdymui, sakykim, kad po to pasikeitė organizmas. Kažkaip nelinkus suverts bėdos Mirenai biggrin.gif Kol dar visai neužkniso biggrin.gif

merginos, o ka jus laikote siaubingu PMS? g.gif

Nes pvz man iki Mirenos isidejimo pas mane PMS kosmaras kazkoks: nuotaiku svyravimas cia butu man "rojus", bet dabar kiekviena menesi savaite iki mmm, krutine skauda siaubingai, temperatura visa savaite 37.2-37.4 C galva plysta, tai visa savaite geriu per diena po 2 kartus bent jau ibuprofena, kuris nuima skausmus bent porai valandu.... ir visa tai po gimdymo doh.gif aisku pacia pirma diena mmm visi simptomai dingsta rolleyes.gif
Idejus Mirena, visiskai PMS nedingo schmoll.gif ... tik gal sutrumpejo siek tiek ax.gif

Bet si menesi krutine pradejo skaudeti dar iki menesiniu beveik 3 savaites g.gif
Ar jums taip pat buna? ar man reiketu susirupinti jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2009 10 01, 12:39)
merginos, o ka jus laikote siaubingu PMS? g.gif

Nes pvz man iki Mirenos isidejimo pas mane PMS kosmaras kazkoks: nuotaiku svyravimas cia butu man "rojus", bet dabar kiekviena menesi savaite iki mmm, krutine skauda siaubingai, temperatura visa savaite 37.2-37.4 C galva plysta, tai visa savaite geriu per diena po 2 kartus bent jau ibuprofena, kuris nuima skausmus bent porai valandu.... ir visa tai po gimdymo  doh.gif  aisku pacia pirma diena mmm visi simptomai dingsta rolleyes.gif
Idejus Mirena, visiskai PMS nedingo  schmoll.gif ... tik gal sutrumpejo siek tiek  ax.gif

Bet  si menesi krutine pradejo skaudeti dar iki menesiniu beveik 3 savaites g.gif
Ar jums taip pat buna? ar man reiketu susirupinti jau  g.gif

Šakės, o aš galvojau, kad pas mane labai baisus PMS cool.gif tai tada jau ir tyliu g.gif
Atsakyti
Nu maniškis prie baisesnių. Trys savaitės iki mmm pykčio priepuoliai, nuotaikų kaitą, paskui nežmoniškas pilvo skausmas prasideda. Pučia pilva, ko pasekoje, tas skausmas dar aštresnis. Pykina. Kažkokie prakaito pylimo priepuoliai. Galvos skausmas.
Iki trečio gimdymo turėjau tik pilvo pūtimą ir nuotaikų kaitas. Ir tai savaitė iki mmm.
Nu daba, tai nors nusišauk. Man gaila aplinkinių. Kaip su tokia ragana gyvent? biggrin.gif
Atsakyti
O jums krutine skauda? ar pasikeite kalbant apie krutine (skausmus pries mmm, padidejo ir pan.) isidejus Mirena?

Nes as kaip rasiau, as mirena turiu 6 men. Bet si menesi krutine pradejo skaudeti praejus mmm savaitei, na ne taip skauda kad ji prisiliesti vos galima, bet is sonu (prie pazasties), virsuje... ypac paspaudus biski tas vietas...

As is pradziu galvojau, jau net apie pastojima, bet kazkaip tai abejociau del to g.gif tai galvoju kad gal kalta Mirena yra... ir va laukiu mmm kita savaite turi buti, ziuresiu po to praeis ar reikes eiti pas gydytoja schmoll.gif
Atsakyti
Man su krūtine viskas ok. Jokio skausmo.
Atsakyti
man kiekviena diena skauda pilvo bei nugaros apaca ir teplioju sviesiai baltais skysciais kazkokiais... jei kokia diena neskauda tai man buna svente... o jau ja turiu visus metus... verysad.gif net nzn ka daryt, jau buvau nusprendus imti laukan, bet tie skausmai savaitei buvo dinge ir vel tas pats prasidejo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonitute20: 01 spalio 2009 - 17:31