Mano patirtis nuo 2008-06 menesio:
- mm buna taip retai ir po tiek mazai, kad stalcius su visokiais oaketais nejudinamas

IR DEL TO VISAI NESIJAUDINU, nes man nuo paketu paberdavo, tikdavo tik tamponai, o jie ir ne geriausia iseitis
- kakta tikrai spuoguojasi labiau, bet reikia nepamirst kaukiu, sveitiklio, toniko, tinkamu kremu - naudojau bodyshop linija su zalia arbata, susitvarko po truputi (kol valau saziningai

)
- vaikstau pas gyd kas 6 men del viso pikto pasitikrtinu su echoskopu, ar neauga kokios miomos (anksciau operavo) , tai sako, kad vaizdelis liuks
-svorio turiu truputi, bet sekmingai buvau numetus 10 kg po mirenos isidejimo, kai laikiausi dietos ir sportavau. kai apsileidau, vel pastorejau, taip kad mirena ne prie ko
- turejau anksciau migrena , turiu ir dabar, bet reciau, o tai manau susije su tuok, kad maziau itampos siuo metu mano gyvenime
-gal kiek nuotaika tokia nei siokia nei tokia, truksta energijos, tingiu labai

bet cia gal nuovargis nuo vaiko auginimo (auginu viena, MB svetur, parskrenda trumpam, ir vel atgal)
taip kad tik is geros puses viskas. bijau tik vieno - kai isims ar skaudes, ir kokia bus paskui savijauta

bet cia jau vis ramiau, negu baime pastot ne laiku