Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė "Mirena"

Na aš tai tikrai lupsiu lauk ją, nes kuo toliau, tuo geriau... viskas čia komercija.. Aišku aš su savo natūraliu planavimu 2 vaikus užgyvenau hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Mano patirtis nuo 2008-06 menesio:
- mm buna taip retai ir po tiek mazai, kad stalcius su visokiais oaketais nejudinamas lotuliukas.gif IR DEL TO VISAI NESIJAUDINU, nes man nuo paketu paberdavo, tikdavo tik tamponai, o jie ir ne geriausia iseitis schmoll.gif

- kakta tikrai spuoguojasi labiau, bet reikia nepamirst kaukiu, sveitiklio, toniko, tinkamu kremu - naudojau bodyshop linija su zalia arbata, susitvarko po truputi (kol valau saziningai doh.gif )

- vaikstau pas gyd kas 6 men del viso pikto pasitikrtinu su echoskopu, ar neauga kokios miomos (anksciau operavo) , tai sako, kad vaizdelis liuks thumbup.gif

-svorio turiu truputi, bet sekmingai buvau numetus 10 kg po mirenos isidejimo, kai laikiausi dietos ir sportavau. kai apsileidau, vel pastorejau, taip kad mirena ne prie ko

- turejau anksciau migrena , turiu ir dabar, bet reciau, o tai manau susije su tuok, kad maziau itampos siuo metu mano gyvenime

-gal kiek nuotaika tokia nei siokia nei tokia, truksta energijos, tingiu labai g.gif bet cia gal nuovargis nuo vaiko auginimo (auginu viena, MB svetur, parskrenda trumpam, ir vel atgal)

taip kad tik is geros puses viskas. bijau tik vieno - kai isims ar skaudes, ir kokia bus paskui savijauta blink.gif bet cia jau vis ramiau, negu baime pastot ne laiku rolleyes.gif
Atsakyti

taip kad tik is geros puses viskas. bijau tik vieno - kai isims ar skaudes, ir kokia bus paskui savijauta blink.gif bet cia jau vis ramiau, negu baime pastot ne laiku rolleyes.gif
[/quote]
O kam tau ji apskritai, jei MB tik retkarčiais atskrenda. mirksiukas.gif Čia šiaip retorinis klausimas.
Aš taip pat bijojau išėmimo - ant dienų pasirįžau. Absoliučiai nieko nejaučiau - o esu ypač jautri, jei ką. Man dabar kažkaip ramiau, kad nėra tos trūčyznos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonitute20 @ 2009 10 01, 18:30)
man kiekviena diena skauda pilvo bei nugaros apaca ir teplioju sviesiai baltais skysciais kazkokiais... jei kokia diena neskauda tai man buna svente... o jau ja turiu visus metus...  verysad.gif  net nzn ka daryt, jau buvau nusprendus imti laukan, bet tie skausmai savaitei buvo dinge ir vel tas pats prasidejo...  verysad.gif

As ir niekaip negaliu apsisprest ka naudot. Kai geriau KT, tai nuolat mausdavo pilva, nemazai jau ju isbandziau, tai bijau, kad ir su Mirena buss tas pats, o pabandymo kaina nemaza.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 06, 16:08)
As ir niekaip negaliu apsisprest ka naudot. Kai geriau KT, tai nuolat mausdavo pilva, nemazai jau ju isbandziau, tai bijau, kad ir su Mirena buss tas pats, o pabandymo kaina nemaza.. doh.gif

Tiesa, o galima statyt spirale, jei vis kartojasi maksties uzdegimai? Nu niekaip negaliu ju atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 06, 17:09)
Papildyta:

Tiesa, o galima statyt spirale, jei vis kartojasi maksties uzdegimai? Nu niekaip negaliu ju atsikratyti.

as tai dejausi kai praejo maksties uzdegimas, man irgi lbj daznai jie kartodavos, ir stai man turbut ji netiko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva78 @ 2009 10 06, 15:09)
Papildyta:

Man kaip tik isidejus Mirena buvo bent pora uzdegimu per metus,kuo anksciau nesiskusdavau.Dabar issiemiau ir kol kas labai dziaugiuosi thumbup.gif Tik ciklas dar vis nesúsireguliavo.

Atsakyti
QUOTE(Juliuxs @ 2009 10 07, 15:14)
Man kaip tik isidejus Mirena buvo bent pora uzdegimu per metus,kuo anksciau nesiskusdavau.Dabar issiemiau ir kol kas labai dziaugiuosi  thumbup.gif  Tik ciklas dar vis nesúsireguliavo.

O seniai išsiėmei?

man ir tie uždegimai doh.gif užkniso. gal dabar be jos bus geriau g.gif
Atsakyti
as Mirena turiu 6men., menesines nera gausios, bet trunka ilgiau ir siap kazkokios nenuspejamos, vidury mm buna diena kai nebekraujuoju, kita diena vel mm normalios, o krutine paskauda kartais.
Atsakyti
QUOTE(Detektyvė @ 2009 10 07, 15:08)
O seniai išsiėmei?

man ir tie uždegimai  doh.gif užkniso. gal dabar be jos bus geriau g.gif

Pusantro menesio kazkur praejo,dvejos mmm jau buvo.Galiu pastebet,kad mmm ne tokios gausios,kaip pries isidedant spirale buvo 4u.gif Siaip esu labai patenkinta,kad issiemiau,galvos skausmai bent jau apmazejo tai tikrai; nebera visokiu patepliojimu kas antra diena doh.gif Prasirgai kiek priklauso ir ramu.Tik niekaip negaliu priprast nepamirst visada su savim turet paketu ekstra atveju tongue.gif

QUOTE(miegale23 @ 2009 10 07, 16:13)
as Mirena turiu 6men., menesines nera gausios, bet trunka ilgiau ir siap kazkokios nenuspejamos, vidury mm buna diena kai nebekraujuoju, kita diena vel mm normalios, o krutine paskauda kartais.

As visus metus,kol turejau Mirena taip ir likau nesupratusi,kada man tos mm budavo.Nu neesu tamsuole,bet cia man buvo aukstoji matematika hihihi.gif
Atsakyti
Žadu ir aš pabandyti Mireną. Tik vis nesiryžtu g.gif Buvau paprastą` spiralę po antro vaikučio įsidėjus, tai pirmas 2 mmm dienas iš namų negalėdavau išeiti - taip varė... Trupučiuką bijau tų hormonų, bet...
Atsakyti
[sveikutes, pries pastojima buvau su varine paprasta, labai skaudejo pilva menesiniu metu, na o db su mirena, super viskas, ir menesiniu beveik nebuna, nei galvos nei pilvo skausmu, ir svoris net nukrito 4u.gif
Atsakyti

i 
Farmacijos įstatymas (Žin., 2008, Nr. X-709), 60 str. "8. Medicininės paskirties produktus platinti ir (ar) importuoti iš trečiųjų šalių gali tik didmeninio platinimo licenciją turintis asmuo, pardavinėti gyventojams – tik vaistinės veiklos licenciją turintis asmuo. Kaimo vietovėse, jeigu nėra vaistinės ar jos filialo, gyventojai Vyriausybės nustatyta tvarka aprūpinami medicininės paskirties produktais per kaimo vietovėse esančias pirminės sveikatos priežiūros įstaigas. "
Atsakyti