QUOTE(zhydelka @ 2009 10 19, 12:39)
dabar kelis menesius pagersiu kt, nes taip gydytoja kazkodel liepe, o tada desiuos mirena. man gine kazka sake apie pagausejusi plaukuotuma, kai moterys isideda mirena. cia tiesa?

QUOTE(zhydelka @ 2009 10 19, 11:39)
dabar kelis menesius pagersiu kt, nes taip gydytoja kazkodel liepe, o tada desiuos mirena. man gine kazka sake apie pagausejusi plaukuotuma, kai moterys isideda mirena. cia tiesa?
Trys mėnesiai su Mirena. Plakuotumas tikrai padidėjo

Su kiekvienu išbūtų mėnesiu lenda vis daugiau šalutinių, kur pirmą mėnesį išvis nieko nebuvo.
Nesakau, kad Mirena blogis. Visi turi savų pliusų ir minusų. Man jos teigiamos savybės kol kas atsveria neigiamas.
o mirena deda per mmm ar nera skirtumo kada?
QUOTE(ingaul @ 2009 10 21, 14:31)
o mirena deda per mmm ar nera skirtumo kada?
Šiaip nėra skirtumo. Bet LT kažkodėl praktikuoja dėjimą ir išėmimą per mmm.
labuka 
atrodo pagimdzius tureciau maziausiai skausmu bijot, nu bet neina taip... sakykit, o labai skauda, kai deda ar kai spirale isima?

atrodo pagimdzius tureciau maziausiai skausmu bijot, nu bet neina taip... sakykit, o labai skauda, kai deda ar kai spirale isima?
jau buvau apsisprendus,o dabar del to plaukuotumo....abejot pradejau
QUOTE(memori @ 2009 10 22, 15:20)
labuka 

QUOTE(RuD!X @ 2009 10 22, 17:02)

aciu

Labas visoms
Ir aš apsitariau su savo gyd. ir nusprendžiau dėtis Mireną. Norėčiau paklausti dėl kainos: kurioj vaistinėj pigiau, o kaip dėl pirkimo internetu (juk ten kaina žymiai mažesnė)
Gal galit pakonsultuoti, ar nebaisu pirkti internetu, gal kuri neseniai pirkot, ar gera buvo? Labai lauksiu atsakymo

QUOTE(budvista @ 2009 10 24, 18:28)
Labas visoms
Ir aš apsitariau su savo gyd. ir nusprendžiau dėtis Mireną. Norėčiau paklausti dėl kainos: kurioj vaistinėj pigiau, o kaip dėl pirkimo internetu (juk ten kaina žymiai mažesnė)
Gal galit pakonsultuoti, ar nebaisu pirkti internetu, gal kuri neseniai pirkot, ar gera buvo? Labai lauksiu atsakymo 

ka turi omeny internetu?