Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

QUOTE(*rasa* @ 2009 04 01, 19:23)
Tai puiku tada 4u.gif
Jau laukiu nesulaukiu, kada vaziuosim  ax.gif

jo, pamenu ir as labai laukiau biggrin.gif
tikiusoi patiks, gal jau net skvoso ir terniruokliu sale veiks g.gif , kai mes buvom, tai dar neveike
tiesa labai patiko ir ziemos sodas, mandarinai tikri auga (nors imk ir nusiraskyk) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 04 03, 07:12)
Negundyk su mandarinais  biggrin.gif Tarkim, kaip jau jus ilsejotes tenai, tai gal pasidalintumete savo nuomone, kurios proceduros labiausiai patiko?

na man tai kaip ir visos patiko: ir vona ir pirvas, masaziukas, nors ir trumpas bet sparnda atpalaiduoja ir baseinuose paplaukiot patiko, ypac tame kur siltas vanduo (ten kur skirta sportuoti su tais metaliniais pakabukais)

Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 04 03, 11:01)
na man tai kaip ir visos patiko: ir vona ir pirvas, masaziukas, nors ir trumpas bet sparnda atpalaiduoja ir baseinuose paplaukiot patiko, ypac tame kur siltas vanduo (ten kur skirta sportuoti su tais metaliniais pakabukais)

Uoj as jau svaigstu doh.gif biggrin.gif o tarkim - baseinas uz papildoma kaina - ir kiek laiko galima jame pliuskentis? ax.gif
Atsakyti
Sweikos smile.gif o gal zinot kokios kainos yra mazdaug ? noreciau su draugu nuvaziuoti dienai ar dviem blush2.gif
Atsakyti
Mes balandžio 15 lekiam į Eglę+. Tai para žmogui MIDI kompleksas 186 Lt.
Gal kas žinot ar fenas yra kambariuose?
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2009 04 03, 21:58)
Mes balandžio 15 lekiam į Eglę+. Tai para žmogui MIDI kompleksas 186 Lt.
Gal kas žinot ar fenas yra kambariuose?

Nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2009 04 03, 19:22)
Sweikos smile.gif o gal zinot kokios kainos yra mazdaug ? noreciau su draugu nuvaziuoti dienai ar dviem  blush2.gif

Cia http://www.sanatorij...plius/kainos/23 kainos 4u.gif
Atsakyti
mes ir zadam gal men gale vaziuoti, bet m astom apie rpivatu sektoriu. druskininku internetineje svetaineje yra geru ir meilu variantu, su teraselem, ir ttt...
esam buve ir viezbuciuose, bet butas pigiau. o jokio realiai skirtumo, tik tiek kad pusryciu negauni. pats jau turi datrytis, arba eiti kazkur:)
Atsakyti
As grizau ana savaitgali is Druskininku.Siaip i Drusk. nuvaziuoju kelis kartus per metus..Si karta buvau apsistojus aqva Meduzoj,galvojau viskas vietoj-gydyklos,vandens parkas...Bet turbut buvo baisiausias viesbutis,kuriam buvau apsistojus.Nepaisant to ,visa nakti ir diena kazkas ten tokius meiles zaidimus zaide...Na suprantu valanda,2,bet visa nakti su tokiais garsais ax.gif Tai truko kantrybe paskambinau i receptionist,tai pasiule man kita kambari 1 val nakties...Atrodo,moki pinigus,kad pailsetum,bet neisimiegojau visa nakti...Jokio atsiprasymo,nieko...
Anksciau visada apsistodavau galioj,ir pigiau budavo,ir kambariai geresni sakyciau...
Kita karta butinai vaziuosiu i Egle paziuret drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar yra atsiliepimų apie Europa Royale Druskininkai 4u.gif Gal kas buvote šiais metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 04 15, 21:03)
Ar yra atsiliepimų apie Europa Royale Druskininkai  4u.gif  Gal kas buvote šiais metais  ax.gif

mes buvome po nauju ax.gif viskas ten gerai thumbup.gif ziema ypac aktualus tas stiklininis praejimas i gydyklas thumbup.gif mums tik pritruko balkono, nes mb daug rukantis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 04 16, 08:26)
mes buvome po nauju  ax.gif viskas ten gerai  thumbup.gif ziema ypac aktualus tas stiklininis praejimas i gydyklas  thumbup.gif mums tik pritruko balkono, nes mb daug  rukantis  blush2.gif

o kokią programą ėmėt?
Atsakyti