Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

QUOTE(vaidicita @ 2009 04 20, 13:46)
o gal kas zino kaip spa vilnius gaut nuolaidu korteles, kazkokios yra auksines/neauksines... vaziuosim jau koki 4 karta..

del tikslios informacijos reikia skambinti tiesiogiai i SPA Vilnius
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2009 04 21, 16:15)
Ieškojau informacijos apie Europą Royalį ir suradau net 100 Lt skirtumą, jei kam aktualu
http://www.toptravel...ale_viesbutyje/
čia kaina 699 Lt kitur gaunasi 799 Lt

daznai kelioniu agenturos neatnaujina laiku kainu arba tiesiog viesbuciai ne visoms issiuncia, del tikslios informacijos reiketu klausti Toptravel, bet dazniausiai paciame viesbutyje galima gauti daug didesne nuolaida nei kelioniu agenturoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 04 20, 11:15)
Na maciau kad valgo ir kiti zmones, bet kitoje saleje  blush2.gif jiems ant stalo jau maistas buvo sudetas, tai ten tikriausiai kiti Egles gyventojai  smile.gif o is Egle+ gyventojai valge atskirose dvejose salese ax.gif valgykla tame paciame pastate, kur gyvenom  smile.gif maciau pirmam auskste irengineja valgykla, tai tikriausiai ten bus Egle+ gyventojams  smile.gif

Aisku,dabar supratau,kad Egle+ kartu valgo su Egle.
Kur sudetas maistas ten kiti kelaliapiai
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2009 04 21, 20:03)
paciame viesbutyje galima gauti daug didesne nuolaida nei kelioniu agenturoje  wink.gif

O kaip is pacio viesbucio gauti nuolaida g.gif , man kazkaip i galva neatejo deretis su viesbuciu unsure.gif Pasidalink patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 21 balandžio 2009 - 20:37
o sakykit kur ta Biodetox rasti galima? Eglei yra? ar tik Egle +?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 24, 13:19)
o sakykit kur ta Biodetox rasti galima? Eglei yra? ar tik Egle +?

Egleje Biodetoxo nera. zinau tik Druskininku gydyklose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 04 17, 10:53)
matyt vel as atsakysiu  biggrin.gif
mes isbandeme keleta kompleksu, bet nusprendem, kad neverta ju imti. dauguma ju, isskyrus sokoladini kompleksa, daro gydyklos pirciu komplekse. bet viskas dazniausiai vyksta konvejeriu, ypac jei koks savaitgalis ir viska labai greitai padaro  doh.gif jau geriau imti proceduras atskirai - vonia, masaza, purva ar pan. o jie norisi pirties, tada jau geriau eiti i vandens parka  mirksiukas.gif o sokoladinis kompleksas man irgi per didelio ispudzio nepadare, be to, per ji dar labai susalau  doh.gif
Papildyta:
mes jei imam, tai imam klasikini masaza ir kokia nors vonia. galima sakykim vietoje vonios imti purva, nes daugiau kaip 1 vandens proceduros per diena geriau neimti.
dar mes butinai pasiimam biodetox, kuris mb padare neralu ispudi  lotuliukas.gif
vienai mano pazistamai visai patiko ta vandens proceduru kapsule su atjauninancia procedura  biggrin.gif bet as nebandziau
siaip galvoju kazkada isbandyti 4 kameru vonia, nes gyre, kad pagerina kraujo apytaka ir ypac gerai tiems, pas ka nuolat sala rankos ir kojos  blush2.gif

o kaip ta vonia atrodo? kuom skiriasi nuo kitu mineraliniu voniu?
pasiziurejau, kad gan pigiai kainuoja - tik 15 lt. pati emiau Surucio vonia. visai nieko.
bet susidomejau Jusu pasakymu kad tiem kam sala rankos-kojos. pati esu is tokiu smile.gif

ir dar - ar kas buvot Eglei Aromoterapijoj? idomu kaip ten? ar verta?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 24, 14:34)

ir dar - ar kas buvot Eglei Aromoterapijoj? idomu kaip ten? ar verta?smile.gif

As buvau Eglej+ aromaterapijoj smile.gif Man tai visai nieko, atsipalaiduoti galima rolleyes.gif atsisedi i tokius patogius kreslus, ijungia ramia muzika ir kiekviena diena vis kitokius kvapus skleidzia smile.gif procedura trunka 30 min.
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 24, 15:34)
1.o kaip ta vonia atrodo? kuom skiriasi nuo kitu mineraliniu voniu?
2.ir dar - ar kas buvot Eglei Aromoterapijoj? idomu kaip ten? ar verta?smile.gif

1. kaip suprantu, panasiai kaip cia. atsiprasau, kad pasiskolinau nuoroda is birstono sanatoriju blush2.gif

2. buvau. 30 min sedi kedeje, klausai relaxacines muzikos, uostai visokiu kvapu. siaip man drusku kambarys labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 04 26, 07:33)
siaip man drusku kambarys labiau patinka rolleyes.gif

Drusku kambary ilgiau miegot galima - 45 min biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2009 04 26, 15:36)
Smagu, kai niekas neknarkia garsiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va tas tai tiesa. Druskos ir aromaterapija gerai, bet knarkimas tai tragedija doh.gif Gal mes kartu lankėm terapijas, nes kiek kartų buvom, tiek kriokė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gretao @ 2009 04 26, 20:09)
Va tas  tai tiesa. Druskos ir aromaterapija gerai, bet knarkimas tai tragedija  doh.gif Gal mes kartu lankėm terapijas, nes kiek kartų buvom, tiek kriokė  doh.gif  lotuliukas.gif

Na mes tai praeita savaite Egleje+ buvom, o Jus? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyrga @ 2009 04 26, 20:20)
nu jo, knarkianciu tikrai buna biggrin.gif bet kodel jus kenciat ta kriokima? g.gif reikia tiesiog isdristi nueiti ir pazadinti bash.gif

Mes tai neisdrysom blush2.gif nusisuki i kita puse ir toliau miegi biggrin.gif dar neblogos melodijos buna, kai pilvai gurgia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 26 balandžio 2009 - 21:16
QUOTE(*rasa* @ 2009 04 26, 22:16)
Mes tai neisdrysom blush2.gif  nusisuki i kita puse ir toliau miegi biggrin.gif

as tai laikausi pozicijos kam kenteti, jei galima nekenteti schmoll.gif kazkaip visi labai nedrasus, visiems kazkaip nepatogu ir niekas nedrista zadinti tu knarkianciu, todel apturi 45 minuciu knarkimo seansa doh.gif bet siaip cia ne kazkoks individualus seansas ir tikrai skirtas ne miegojimui, todel nera ko leisti tiems knarkiantiems savivaliauti, tegu skaitosi su aplinkiniais mirksiukas.gif na bet jei kentesit, nekovosit uz savo teises ramiai pabuti, tai paskui nera ko skustis biggrin.gif
Atsakyti