Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

QUOTE(olialiaa @ 2009 04 24, 15:34)
o kaip ta vonia atrodo? kuom skiriasi nuo kitu mineraliniu voniu?
pasiziurejau, kad gan pigiai kainuoja - tik 15 lt. pati emiau Surucio vonia. visai nieko.
bet susidomejau Jusu pasakymu kad tiem kam sala rankos-kojos. pati esu is tokiu smile.gif

Šį savaitgalį išbandžiau keturių kamerų vonią. Pradžioj jausmas galiu pasakyti nekoks, ypač kai man pasakė kad tuoj paleis elektros srovę scare.gif swoon.gif swoon.gif jausmas toks kad milijonai smulkių labai plonų adatų įsismeigė į kojas ir rankas, nemalonios buvo gal dvi minutės, o paskui jau nebejauti to nemalonaus jausmo, tikiuosi man padės rolleyes.gif
Atsakyti
Vakar grįžau iš Europa Royale viešbučio. Pailsėjom labai gerai, o oras pasitaikė thumbup.gif
Žmonių Druskininkuose tikrai nedaug, tikėjausi daugiau unsure.gif gal nesezonas, ar krizė...
Apie viešbutį galiu pasakyti: gražus, tvarkingas, rankšluoščius keitė kiekvieną dieną, pusryčiai gausūs 4 karšti patiekalai (košė, omletas, blyneliai, dešrelės, troškintos pupelės, kepti grybai) ir daug užkandžių, sausi pusryčiai, darovės, vaisiai švieži ir konservuoti, pyragai, jogurtai ir t.t pan.
Kaip kažkas rašė, garso izoliacija šiame viešbutyje labai prasta, tai taip ir yra, gerai kad už sienos kaimynų neturėjome, kitaip būtų liudna unsure.gif tik gerai girdėdavom, kaip kaimynai eidavo į savo kambarį.
Vakarienė kuri priklausė mums pagal programą mus nesužavėjo ir karštas patiekalas buvo atneštas, net sunku šiltu pavadinti, buvo beveik šaltas, skaniausias buvo desertas karštos vyšnios su ledais essen.gif .
Patiko viešbučio vieta, ten tikrai gražu wub.gif prie upės parke.

Atsakyti
Mes su MB savaitgaliui planuojame vykti į SPA Druskininkai, tai toks klausimas iškilo - ar pramogaujate už viešbučio (sanatorijos) ribų, ar nelabai laiko (noro) lieka po visų procedūrų? Pramogos, tai turiu omeny susipažinimą su pačiu miestu ax.gif Čia kaip kokia tundra parašiau, bet pirmą kartą trims dienoms važiuosiu, todėl ir įdomu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei nepriisimsit papildomų procedūrų, tikrai turėsit ir jėgų ir laiko (jei bus galimybė, pabandykit pasiderint, kad procedūros maždaug vienoj vietoj būtų laiko prasme, o ne per visą dieną išmėtytos)smile.gif...o jei oras puikus, visai nesinori kambary sėdėt...drąsiai planuokit:)
Atsakyti
grizau ir as. ka galiu pasakyt- viskas buvo tiesiog tobula! nors isbuvau tik 3 dienas, bet toks ispudis kad kokia savaite. ir tikrai neatsibodo!

visu pirma labai patiko vieta kur buvom apsistoje. nuosavas namas, kiemas, grazi aplinka. zodziu super!

antra - proceduros. isbandziau nauju, kitose gydyklose. irgi super.
apturejau juodo purvo vonia, po jos stuburo tempimas.
balto purvo ivyniojimas.
4 kameru vonia
bio detox
ir galiausiai paskutine diena Eglei+ pirciu kompleksas ir baseina.
galiu tik pagirti juos uz tai! 100 k geriau nei Eglei. o ir zmoniu beveik nebuvo. gulinejau sau viena pirty thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 04 gegužės 2009 - 10:06
Pasisakysiu ir aš apie Druskininkuose esančią "Vilą Upė" rolleyes.gif Viešbutukas naujas,tai dėl įrengimo priekaištų nebūtų,šiek tiek trūko pačios tvarkos kambariuose,apie dulkes jau nekalbu,stillinės taip prišnerkštos,kad vos atplauti ėjo,vonioj boileris 50l,tai mažiau nei pusei vonios vandens užtenka,o kadangi boilerio galingumas tik du kW,tai kad pašiltų laukti reikia nekukliai biggrin.gif beje pati vonia kažkur leidžia,nes po nusiprausimo,visos grindys paskendo baloj doh.gif aikštelė mašinoms ankštoka sakyčiau,nes kai buvom šį savaitgalį,tai viešbutis buvo pilnas,o viso mašinų tetelpa 8-9 unsure.gif pusryčiai įeinantys į kainą baisiai skurdoki schmoll.gif keletas riekių batono/duonos,sviesto gabaliukas,džemo ir vainikavo karštas patiekalas biggrin.gif papilkėjusi pieniška dešrelė su marinuotais agurkais bei žirneliais...
Tai reziumė būtų,kad geriau nepagailėti ir pasirinkti geresnį viešbutį bei pati servisą rolleyes.gif mum po "Spa Druskininkai" kuriame ankščiau buvome apsistoję tiesiogine žodžio prasme "atšoko fantazija" po šios vilos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 05 04, 13:04)
o kur gyvenote jei ne paslaptis smile.gif

prie pat Egles, miskely.
radau nete skelbima wink.gif jei domintu - galeciau kontaktus duoti i AZ
Atsakyti
Ir aš grįžau iš Druskininkų - SPA Vilnius buvom, viskas laaabai patiko wub.gif Ai, išskyrus gydytoją, pas kurį buvau užsukusi dėl blogos savijautos - toks vaizdas, kad grybas iš Dzūkijos miško ten pasodintas į kėdę vietoj tikro gydytojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 05 04, 14:44)
Ir aš grįžau iš Druskininkų - SPA Vilnius buvom, viskas laaabai patiko  wub.gif Ai, išskyrus gydytoją, pas kurį buvau užsukusi dėl blogos savijautos - toks vaizdas, kad grybas iš Dzūkijos miško ten pasodintas į kėdę vietoj tikro gydytojo  doh.gif

ir man teko lankytis pas gyd ten: sirdi ziurejo, spaudima ir pan bet be galo miela, maloni moteris papuole... matyt visur visokiu zmoniu yra smile.gif
man ten irgi viskas patinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Cia idomus straipsniukas apie Lietuvos kurortus. http://www.pasveik.l...-uztaisai/35231
Atsakyti
QUOTE(Meskiukas @ 2009 05 10, 21:21)
perskaičiau visa  tema bet taip ir nesupratau ar reikia butinai rezervuoti procedūras isanksto?

ziurint kur. pvz, gydyklose visada rezervuoju is anksto. nors, aisku, atejus irgi galima gauti kazkokias proceduras. ypac darbo diena. bet savaitgaliui geriau rezervuotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 05 11, 07:34)
ziurint kur. pvz, gydyklose visada rezervuoju is anksto. nors, aisku, atejus irgi galima gauti kazkokias proceduras. ypac darbo diena. bet savaitgaliui geriau rezervuotis  4u.gif

as skambinau i Egle, sake nereikia rezirvuotis. seip patartina kai atvaziuoji - ta pacia diena, aisku jei dirba registratura , nusipirkt i prieki proceduras. arba bent jau rezirvuoti laika.
Atsakyti