Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

QUOTE(Miledi.N @ 2010 01 12, 10:10)
Domina Grand SPA, ar yra jau atsiliepimų  4u.gif

Aš ir laukiu atsiliepimų 4u.gif
Negi niekas dar nebuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 01 14, 19:56)
Aš ir laukiu atsiliepimų 4u.gif
Negi niekas dar nebuvo g.gif

Is SM dar niekas neatsiliepe, bet per google tai skunda suradau doh.gif bet is visko sprendziat tai skundziasi del eiliu, nes buvo sventinis laikotarpis mirksiukas.gif

o kur galvoji apsigyvent 3* ar 4* viesbutyje?
As tai apie 3* galvoju, nes jis visiskai naujas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 01 14, 20:59)
Is SM dar niekas neatsiliepe, bet per google tai skunda suradau  doh.gif bet is visko sprendziat tai skundziasi del eiliu, nes buvo sventinis laikotarpis  mirksiukas.gif

As tai apie 3* galvoju, nes jis visiskai naujas  bigsmile.gif

Mes galvojam apsistot "Spa druskininkai" viešbutyje,ten jau esam buvę,patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Is SM dar niekas neatsiliepe, bet per google tai skunda suradau  doh.gif bet is visko sprendziat tai skundziasi del eiliu, nes buvo sventinis laikotarpis  mirksiukas.gif

Mes per Naujuju savaitgali buvom Druskininkuose, norejom isbandyti Grand SPA Lietuva viesbuti 3*, bet viskas buvo uzimta, tai apsistojom Europa Royal. Vakare specialiai uzsukom i Grand SPA paziureti kaip kas atrodo. Pats viesbutukas (kambariu nematem) tai atrodo jaukiai. Buvom 8 aukste restorane, tai labai patiko. Lifte sutikom gyventojus, paklausus kokie atsiliepimai, tai sake, kad yra nesusipratimu del to, kad labai daug zmoniu ir administracija nespeja. Na bet manau cia del to, kad jie neseniai atsidaare ir dar nera gerai isivaziave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 01 14, 19:42)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
mes irgi tokiu laiku planuojam  lotuliukas.gif
bet nuomone vistiek parasyk  4u.gif

Lauksiu taviškės ir pati užsuksiu pasidalint smile.gif

Ne man klausimas, bet mes galvojam apie 3*, kaip sakai, nauja, nenudrengta, tikiuosi, kad ir jauku smile.gif 4* buvau užpernai, tai patiko kambarys, bet nepatiko restoranas. Pusryčiai tikrai geri, bet valgant pietus ar vakarienę labai daug patiekalų iš jūros gėrybių, ko aš nemėgstu, kitko pasirinkimas skurdokas. Bet čia žinoma tik skonio dalykas smile.gif Man tekdavo temptis mamą(tą kartą buvom su ja) kažkur kitur, o po aktyvios dienos tapdavom tinginio pantim ir būtų buvę labai gera tik nusileist liftu biggrin.gif

Na, bet jei vežantis kažkokią svarbią personą ir norint prabangos, tai labai tinka, nelygint su royal restoranu, kuriame toks dėmėtas kėdžių gobelenas doh.gif su tom jų 4* tai nedera ir neatleistina. Prisėsi ir bijai išsitept doh.gif

Vaka, gal gali papasakot, koks restorano Grand Spa meniu?
Atsakyti
biggrin.gif na ka nebe pirma karta grizom is spa vilnius. grazu pas juos po remonto. aptarnavimas kaip visada- 10 balu 4u.gif
bare dirba dvi padavejos, viena puikiai dirba, kita kazko nelabai patenkinta neaisku kuo, bet man tai netrukde biggrin.gif restorane maistas pasirode per pusrycius labai pritaikytas vaikams, ju tiesa buvo gal 20 ar 30 smile.gif manu kose, avizine kose, koldunai su varske, makaroniukai, grikiu kose, sasyskos, jogurtai, omletas...

na mes su vyru pajuokavom kad musu vaikai butu nezinoje ko griebtis, nes viskas butu tinkamai skanu 4u.gif beje bare irgi padarytas vaikiskas meniu, anksciau lyg nebuvo, labai neblogas pasirinkimas ax.gif na nuomone nepasikeite siaip viskas liuks, publika puiki, maistas skanus, proceduros ispudingos, noriu vel ax.gif

tiesa pirma karta gyvenom dvivieciame kambaryje, tai lyginant su liuksu, tikrai skurdokas, kitakart noreciau vel i liuksa. ax.gif

bet visumoje man cia simtak kartu geriau nei pvz belvilyje ax.gif

beje zmoniu buvo tiek kad restorane netilpo , buvo dar viena sale atidaryta , va gi ir krize biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 18 sausio 2010 - 00:17
QUOTE(Gardi @ 2010 01 17, 23:52)

Vaka, gal gali papasakot, koks restorano Grand Spa meniu?

Mes buvome 8 aukste (kaip supratau dar vienas yra kazkur). Meniu tai mazas. Ten kaip supratau labiau skirta pasisedeti su taure kokio gerimo, nei pavalgyti. Nepamenu is karstu patiekalu gal kokie 4 variantai buvo, mes emem vistiena ir zuvi. Tai tikrai labai patiko.
Atsakyti
Mergaites, mane domina tas viesbutis kur Aqua Parke yra. Jis ir bus Aqua Meduna? Norim padaryti staigmena draugams,tai nesinori kad butu baisus kambarys? Ka patartumet? Ar pries registruojantis reiketu ispeti ar kaip,kad duotu normalesni kambariuka? Kiek aukstu tas viesbutis? Trecias aukstas geriausias? g.gif Mane domina visa info,gal kas pasidalintumet patirtimi blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas ka patarsit del viesbucio Druskininkuose. Norim vienai nakvynei. galvoju apie Aqua Meduna,nes patogu,kad i Akva parka gali eiti is to paties viesbutuko,bet kiek skaiciau,kad nelabai kokie atsiliepimai,bet gal vienai nakciai nieko? g.gif Kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2010 01 20, 17:16)
Mergaites, gal kas ka patarsit del viesbucio Druskininkuose. Norim vienai nakvynei. galvoju apie Aqua Meduna,nes patogu,kad i Akva parka gali eiti is to paties viesbutuko,bet kiek skaiciau,kad nelabai kokie atsiliepimai,bet gal vienai nakciai nieko? g.gif  Kaip manot? ax.gif

vienai nakciai tikrai nieko, mes kaip buvom tai viskas patiko isskyrus lova, nezinau is ko tos lovos padarytos, bet tam kambari kur buvom tai lovos aukstis sunku ilipti lotuliukas.gif nors nesu zema ax.gif , ir tokios keistoos biggrin.gif bet kaip vienai nakciai nieko tokio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2010 01 20, 14:57)
Mergaites, mane domina tas viesbutis kur Aqua Parke yra. Jis ir bus  Aqua Meduna? Norim padaryti staigmena draugams,tai nesinori kad butu baisus kambarys? Ka patartumet? Ar pries registruojantis reiketu ispeti ar kaip,kad duotu normalesni kambariuka? Kiek aukstu tas viesbutis? Trecias aukstas geriausias? g.gif Mane domina visa info,gal kas pasidalintumet patirtimi blush2.gif

Taip, tai Aqua Medūna. Buvau senokai, pirmais metais atsidarius berods, prieš tris metus. Tada dar nebuvo nudrengta, bet tikiu, kad dabar yra kiek kitaip. Druskininkuose svečiuojuosi kasmet kokius penkerius metus, visada ėmėm skirtingus viešbučius, nes rūpėjo išbandyti. Įspūdis apie Akvaparko viešbutį - toks vienai nakvynei, kai atvažiuoji į Akvaparką ir tingi grįžt namo. Mano logika, o ir atsiliepimus paskaičius, tai jis ir apdrengtas dėl to srauto. Tai Aqua Medūna tikrai nešoka aukščiau savo 3*. Prasti pusryčiai sakyčiau, sumuštinukų stiliaus. Aplink vandens parką arti (iki poros šimtų metrų) yra net keli viešbučiai, jei ką, nėra labai nepatogu paeiti.

Čia jau neprašyta pareklamuosiu Lubį - kol kas labiausiai patiko Hotel Druskininkai(4*). Čia kas liečia kambarius, pusryčius ir pan. Aš nuolat kaip kokia apatinio denio keleivė prisimenu, kad va Druskininkuose tai pusryčiuose buvo ir lašišos, ir šviežių morengų, o AqM tai nieko panašaus biggrin.gif Juokai juokais, bet tikrai padoresnis maitinimas. Pačiam restorano meniu man per daug jūros gėrybių, mažoka mėsos, bet aš ne mėgėja seafood'o, tai čia jau subjektyvu. Išeidavom kitur papietauti smile.gif

Šiemet vėl planuojam kelionę - ir akvaparką lankysim, ir procedūrinsimės, bet viešbutį imsim vėl Lubinį - šįsyk GrandSpa Lietuva. Čia 3*. Kadangi to paties koncerno paslaugom nenusivylėm, tai kaip ir grįžtam smile.gif Išbandysim pigesnį variantą, krizė visgi biggrin.gif . Šiaip labai rūpi išbandyti iš tiesų, ten viskas nauja, dar dažais turbūt kvepia, tai nudrengimo bent tikrai nebus smile.gif

P.S. Skaičiuojant pinigus, užmeskit akį - Aqua Medūna kambarių kainos ir Hotel Druskininkai kambarių kainos. Nublanksta Medūna.

Žinoma, čia visada renkiesi pagal norus ir galimybes - nuo vienos nakties Medūnoj nieko nepasidarys, juk nėra neplauta, nevaikšto parazitai. Tiesiog paprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 21 sausio 2010 - 22:23
QUOTE(Gardi @ 2010 01 21, 23:07)
Taip, tai Aqua Medūna. Buvau senokai, pirmais metais atsidarius berods, prieš tris metus. Tada dar nebuvo nudrengta, bet tikiu, kad dabar yra kiek kitaip. Druskininkuose svečiuojuosi kasmet kokius penkerius metus, visada ėmėm skirtingus viešbučius, nes rūpėjo išbandyti. Įspūdis apie Akvaparko viešbutį - toks vienai nakvynei, kai atvažiuoji į Akvaparką ir tingi grįžt namo. Mano logika, o ir atsiliepimus paskaičius, tai jis ir apdrengtas dėl to srauto. Tai Aqua Medūna tikrai nešoka aukščiau savo 3*. Prasti pusryčiai sakyčiau, sumuštinukų stiliaus. Aplink vandens parką arti (iki poros šimtų metrų) yra net keli viešbučiai, jei ką, nėra labai nepatogu paeiti.

Čia jau neprašyta pareklamuosiu Lubį - kol kas labiausiai patiko Hotel Druskininkai(4*). Čia kas liečia kambarius, pusryčius ir pan. Aš nuolat kaip kokia apatinio denio keleivė prisimenu, kad va Druskininkuose tai pusryčiuose buvo ir lašišos, ir šviežių morengų, o AqM tai nieko panašaus biggrin.gif Juokai juokais, bet tikrai padoresnis maitinimas. Pačiam restorano meniu man per daug jūros gėrybių, mažoka mėsos, bet aš ne mėgėja seafood'o, tai čia jau subjektyvu. Išeidavom kitur papietauti smile.gif

Šiemet vėl planuojam kelionę - ir akvaparką lankysim, ir procedūrinsimės, bet viešbutį imsim vėl Lubinį - šįsyk GrandSpa Lietuva. Čia 3*. Kadangi to paties koncerno paslaugom nenusivylėm, tai kaip ir grįžtam smile.gif Išbandysim pigesnį variantą, krizė visgi biggrin.gif . Šiaip labai rūpi išbandyti iš tiesų, ten viskas nauja, dar dažais turbūt kvepia, tai nudrengimo bent tikrai nebus smile.gif

P.S. Skaičiuojant pinigus, užmeskit akį - Aqua Medūna kambarių kainos ir Hotel Druskininkai kambarių kainos. Nublanksta Medūna.

Žinoma, čia visada renkiesi pagal norus ir galimybes - nuo vienos nakties Medūnoj nieko nepasidarys, juk nėra neplauta, nevaikšto parazitai. Tiesiog paprasčiau.

Idomu bus isgirsti atsiliepimus apie Grand Spa Lietuva, mes irgi ruosiames apsilankyti 4u.gif
Atsakyti