QUOTE(D.I.V.A @ 2010 01 20, 14:57)
Mergaites, mane domina tas viesbutis kur Aqua Parke yra. Jis ir bus Aqua Meduna? Norim padaryti staigmena draugams,tai nesinori kad butu baisus kambarys? Ka patartumet? Ar pries registruojantis reiketu ispeti ar kaip,kad duotu normalesni kambariuka? Kiek aukstu tas viesbutis? Trecias aukstas geriausias?

Mane domina visa info,gal kas pasidalintumet patirtimi
Taip, tai Aqua Medūna. Buvau senokai, pirmais metais atsidarius berods, prieš tris metus. Tada dar nebuvo nudrengta, bet tikiu, kad dabar yra kiek kitaip. Druskininkuose svečiuojuosi kasmet kokius penkerius metus, visada ėmėm skirtingus viešbučius, nes rūpėjo išbandyti. Įspūdis apie Akvaparko viešbutį - toks vienai nakvynei, kai atvažiuoji į Akvaparką ir tingi grįžt namo. Mano logika, o ir atsiliepimus paskaičius, tai jis ir apdrengtas dėl to srauto. Tai Aqua Medūna tikrai nešoka aukščiau savo 3*. Prasti pusryčiai sakyčiau, sumuštinukų stiliaus. Aplink vandens parką arti (iki poros šimtų metrų) yra net keli viešbučiai, jei ką, nėra labai nepatogu paeiti.
Čia jau neprašyta pareklamuosiu Lubį - kol kas labiausiai patiko Hotel Druskininkai(4*). Čia kas liečia kambarius, pusryčius ir pan. Aš nuolat kaip kokia apatinio denio keleivė prisimenu, kad va Druskininkuose tai pusryčiuose buvo ir lašišos, ir šviežių morengų, o AqM tai nieko panašaus

Juokai juokais, bet tikrai padoresnis maitinimas. Pačiam restorano meniu man per daug jūros gėrybių, mažoka mėsos, bet aš ne mėgėja seafood'o, tai čia jau subjektyvu. Išeidavom kitur papietauti
Šiemet vėl planuojam kelionę - ir akvaparką lankysim, ir procedūrinsimės, bet viešbutį imsim vėl
Lubinį - šįsyk GrandSpa Lietuva. Čia 3*. Kadangi to paties koncerno paslaugom nenusivylėm, tai kaip ir grįžtam

Išbandysim pigesnį variantą, krizė visgi

. Šiaip labai rūpi išbandyti iš tiesų, ten viskas nauja, dar dažais turbūt kvepia, tai nudrengimo bent tikrai nebus
P.S. Skaičiuojant pinigus, užmeskit akį -
Aqua Medūna kambarių kainos ir
Hotel Druskininkai kambarių kainos. Nublanksta Medūna.
Žinoma, čia visada renkiesi pagal norus ir galimybes - nuo vienos nakties Medūnoj nieko nepasidarys, juk nėra neplauta, nevaikšto parazitai. Tiesiog paprasčiau.