Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

Gal buvote Best Western viesbutyje? Nelabai randu atsiliepimu kaip ten...
Atsakyti
QUOTE(infolt @ 2010 01 22, 13:56)
Idomu bus isgirsti atsiliepimus apie Grand Spa Lietuva, mes irgi ruosiames  apsilankyti  4u.gif

Paskaitykit Delfyje komentarus biggrin.gif Man kazkaip noras praejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(infolt @ 2010 01 22, 13:04)
Gal buvote Best Western viesbutyje? Nelabai randu atsiliepimu kaip ten...

Mes esam buve. Visai patiko. Na tik ju tas ela SPA centriukas tai nelabai, nes toks maziukas, man pasirode, kad ir ne pirmos jaunystes biggrin.gif
bet kambariai, maistas, aptarnavimas, berods ir masazus daremes, tai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2010 01 22, 16:30)

Paskaiciau...dabar renkames tarp Spa Vilniaus ir Best Western 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2010 01 22, 15:30)

QUOTE(infolt @ 2010 01 23, 10:13)
Paskaiciau...dabar renkames tarp Spa Vilniaus ir Best Western  4u.gif

Galima nuoroda?
man ir idomu ax.gif
Atsakyti
Paskaiciau,
ai kaip visada delfyje irnesakyk.gif
Atsakyti
nu dabar visai susimaisiau doh.gif Gal vis gi rinktis ne Meduna o koki Spa Vilnius arba Grand Spa? Juk tai proginis apsilankymas blush2.gif Gimtadienio proga,tai butu nefaina kad ir vienai nakciai nemalonioj aplinkoj praleist unsure.gif . O sakykit,jei nenori procedurintis viesbutyje,o tik pernakvoti, papusryciauti ax.gif Visas laikas kaip ir kitur Druskininkuose suplanuotas,tai tuomet koki geriausia jamt viesbuti? Spa Vilnius? Grand Spa? Kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2010 01 24, 21:21)
nu dabar visai susimaisiau doh.gif  Gal vis gi rinktis ne Meduna o koki Spa Vilnius arba Grand Spa? Juk tai proginis apsilankymas blush2.gif  Gimtadienio proga,tai butu nefaina kad ir vienai nakciai nemalonioj aplinkoj praleist unsure.gif . O sakykit,jei nenori procedurintis viesbutyje,o tik pernakvoti, papusryciauti ax.gif  Visas laikas kaip ir kitur Druskininkuose suplanuotas,tai tuomet koki geriausia jamt viesbuti? Spa Vilnius? Grand Spa? Kaip manot? g.gif

Imk Europa Royal jis sujungtas su gydyklomis, per toki salti nereikia eiti per lauka ir po voniu gristi per toki salti atgal i viesbuti, o eini sau su chalatu i kambari thumbup.gif ir vandens pramogu parkas prie pat uz gydyklu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2010 01 24, 21:21)
nu dabar visai susimaisiau doh.gif  Gal vis gi rinktis ne Meduna o koki Spa Vilnius arba Grand Spa? Juk tai proginis apsilankymas blush2.gif  Gimtadienio proga,tai butu nefaina kad ir vienai nakciai nemalonioj aplinkoj praleist unsure.gif . O sakykit,jei nenori procedurintis viesbutyje,o tik pernakvoti, papusryciauti ax.gif  Visas laikas kaip ir kitur Druskininkuose suplanuotas,tai tuomet koki geriausia jamt viesbuti? Spa Vilnius? Grand Spa? Kaip manot? g.gif

Jei norite tik pernakvoti ir papusryciauti, tai patarciau imti Best Westerna (jis gana nedidelis, jaukus, faini kambariai), Europa Royal (panoraminiai langai i upes puse, dideli kambariai), Druskininku viesbuti.
Atsakyti
QUOTE(D.I.V.A @ 2010 01 24, 22:21)

Siulyciau Europa Royale arba Spa Vilnius, kiek kartu buvom, jokiu nusiskundimu neturiu smile.gif
Atsakyti
Dairausi dabar Europa Royal ax.gif O ten visi viesbucio kambariai i upes puse? ax.gif O kokios kainos dviems asmenims 1ai nakvynei? kai atsidarau ju puslapi,tai skaiciuokle kazkodel nebeveikia g.gif Gal kazka netaip darau unsure.gif
Atsakyti
Paskaiciau atsiliepimus apie hotelius,nes man taip pat aktualu pasidare..Norim staigmena padaryti tevams blush2.gif Idomu pagyvenusiems zmonems kuriam viesbutuke geriausia butu? kaip manot? ax.gif Galvojam nuvesti juos pasiprocedurinti i gydyklas,vakare viesbutukyje kad pernakvotu,o ryte i Aqua Parka jau visi nueitumem. Tai gal tas Europa Royalis? g.gif Is pradziu galvojau apie Aqua Meduna,bet ziuriu nekokie atsiliepimai apie ji unsure.gif
Atsakyti