Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

Lauksim ispudziu is "Pusyno" ax.gif
Praeitais metais buvom su vyru... tai galiu pasakyti savo ispudzius is Pusyno-man tai taip tarybiniais laikais kvepejo...liftas traskejo ir buvo baisu, kad neuzstrigtume, zmoniu beveik nebuvo (man kazkaip nejauku, kai tuscia ax.gif ), o kas labiausiai nepatiko, tai kad sienos ZIAURIAI ZIAURIAI plonos blink.gif ir kai apsigyveno viena chebryte, kuri baliavojo ir vaiksciojo balkonais (aplink visa viesbuti) ir pro musu langus taip pat... tai visai nejauku pasidare doh.gif O ka snekejo ir del ko zvenge ir pan. viskas viskas girdejosi. na tikrai kai tikiesi atvaziuoti ir ramiai pailseti ir kai tokie dalykeliai vyksta, tai maza pasakyti, kad isvyksti nusivyles... ir dar.. buvo gana vesoka kambary, nes balkonas tai perpuciamas vejo...

Na dziaugemes vakariene viesbucio restorane, pusryciais, kad labai viskas arti ir nereikia toli vaikscioti... na... nezinau...gal ir vaziuociau dar, jeigu antra auksta atnaujino... nebent i ta antra auksta ax.gif bet kitu aukstu tai nebenoreciau isbandyti schmoll.gif

Tai laukiam ispudziu, nes kaip tik ieskomes Druskininkuose kur nuvykti ir pailseti vasario men. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man visai gerai buvo senajam paste tiktai si karta rezervavau kambari ne is gatves puses. Nebus Druskonio vaizdo, bet nebus ir masinu burzgimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rooti @ 2009 01 27, 23:59)
Lauksim ispudziu is "Pusyno" ax.gif
Praeitais metais buvom su vyru... tai galiu pasakyti savo ispudzius is Pusyno-man tai taip tarybiniais laikais kvepejo...liftas traskejo ir buvo baisu, kad neuzstrigtume, zmoniu beveik nebuvo (man kazkaip nejauku, kai tuscia ax.gif ), o kas labiausiai nepatiko, tai kad sienos ZIAURIAI ZIAURIAI plonos blink.gif  ir kai apsigyveno viena chebryte, kuri baliavojo ir vaiksciojo balkonais (aplink visa viesbuti) ir pro musu langus taip pat... tai visai nejauku pasidare  doh.gif O ka snekejo ir del ko zvenge ir pan. viskas viskas girdejosi. na tikrai kai tikiesi atvaziuoti ir ramiai pailseti ir kai tokie dalykeliai vyksta, tai maza pasakyti, kad isvyksti nusivyles... ir dar.. buvo gana vesoka kambary, nes balkonas tai perpuciamas vejo...

Na dziaugemes vakariene viesbucio restorane, pusryciais, kad labai viskas arti ir nereikia toli vaikscioti... na... nezinau...gal ir vaziuociau dar, jeigu antra auksta atnaujino... nebent i ta antra auksta ax.gif  bet kitu aukstu tai nebenoreciau isbandyti schmoll.gif

Tai laukiam ispudziu, nes kaip tik ieskomes Druskininkuose kur nuvykti ir pailseti vasario men. mirksiukas.gif

mes kaip buvom si pirmadieni tai ejom pro si viesbuti i picerija prie druskininku viesbucio , ten toje picerijoje labai skaniai galima pavalgyti ir atmosfera jauki thumbup.gif , tai pusyno viesbutyje vakare dege tik triju kambariu sviesa ax.gif , delto suskaiciavome nes pries metus buvome tai taip buvome irgi vos ne vieni ax.gif , ir buvo salta labai kambari, ir nejauku ax.gif , o maistas tai tikrai geras smile.gif , tai kiek suprantu kolkas dar ten salta bigsmile.gif ,nes kiek supratau zmoniu nera ax.gif
kolkas kiek buvom druskininkuose patiko viesbutis MEDUNA, cia toks maziukas jis kiek suprantu priklauso kompleksui AQUA MEDUNA, AQUA MEDUNA irgi patiko, nu bet kaip rasiau tos looooooovos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vasario pabaigai užsisakėme ,,Eglę" ax.gif Buvusios, nušvieskit situaciją su ta gydytojo konsultacija, kompleksus pasirinkom, bet norėtumėm, kad viskas būtų neištemptą laike, tad ar reikia ,,pamaloninti" kažką ar nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlėta @ 2009 01 29, 14:43)
Vasario pabaigai užsisakėme ,,Eglę"  ax.gif Buvusios, nušvieskit situaciją su ta gydytojo konsultacija, kompleksus pasirinkom, bet norėtumėm, kad viskas būtų neištemptą laike, tad ar reikia ,,pamaloninti" kažką ar nereikia  g.gif

Mes kai buvom gydytojo konsultacijai, tai ten nieko doro tik kad pinigus už tai nuskaičiuoja unsure.gif O tai kai bandžiau pasiskusti kad man spaudimas pašoko, jis (gydytojas vyras) sakė kreiptis pas savo gydytoją blink.gif tai kam man reikalinga jo konsultacija blink.gif Gydytojo konsultacija nusivyliau o visą kitą thumbup.gif Labai faina paimti papildomai masažą į kambarį mirksiukas.gif ir povandeninis masažas man patiko thumbup.gif
Planuoju važiuoti tik nežinau ar į Eglę ar išbandyti kažką naujo rolleyes.gif noriu paimti masažą su akmenimis rolleyes.gif
Neatsimenu ar Druskininkuose yra tokia "vonia NUVOLA" niekam NEREKOMENDUOJU schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif kainuoja brangiai o malonumo - nulis unsure.gif Bent jau nei man nei vyrui nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 29, 17:04)
Mes kai buvom gydytojo konsultacijai, tai ten nieko doro tik kad pinigus už tai nuskaičiuoja  unsure.gif  O tai kai bandžiau pasiskusti kad man spaudimas pašoko, jis (gydytojas vyras) sakė kreiptis pas savo gydytoją  blink.gif tai kam man reikalinga jo konsultacija  blink.gif Gydytojo konsultacija nusivyliau o visą kitą  thumbup.gif  Labai faina paimti papildomai masažą į kambarį  mirksiukas.gif ir povandeninis masažas man patiko  thumbup.gif
Planuoju važiuoti  tik nežinau ar į Eglę ar išbandyti kažką naujo  rolleyes.gif noriu paimti masažą su akmenimis  rolleyes.gif
Neatsimenu ar Druskininkuose yra tokia "vonia NUVOLA" niekam NEREKOMENDUOJU  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  kainuoja brangiai o malonumo - nulis  unsure.gif  Bent jau nei man nei vyrui nepatiko  schmoll.gif

O kas sudėlioja procedūrų grafiką, t.y. laikus skirsto? Ir kokia masažo į kambarį tvarka - ar prašyti registratūroje ar reikia asmeniškai tartis?
važiuojam pirmą kartą, tad viskas įdomu iki smulkmenų blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 29, 17:04)
Mes kai buvom gydytojo konsultacijai, tai ten nieko doro tik kad pinigus už tai nuskaičiuoja  unsure.gif  O tai kai bandžiau pasiskusti kad man spaudimas pašoko, jis (gydytojas vyras) sakė kreiptis pas savo gydytoją  blink.gif tai kam man reikalinga jo konsultacija  blink.gif Gydytojo konsultacija nusivyliau o visą kitą  thumbup.gif  Labai faina paimti papildomai masažą į kambarį  mirksiukas.gif ir povandeninis masažas man patiko  thumbup.gif
Planuoju važiuoti  tik nežinau ar į Eglę ar išbandyti kažką naujo  rolleyes.gif noriu paimti masažą su akmenimis  rolleyes.gif
Neatsimenu ar Druskininkuose yra tokia "vonia NUVOLA" niekam NEREKOMENDUOJU  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  kainuoja brangiai o malonumo - nulis  unsure.gif  Bent jau nei man nei vyrui nepatiko  schmoll.gif

Mamai buvo pakiles AKS-korpuso sesute matavo tiek kiek reikejo.Mama ejo pas gydytoja-pasake ka gerti ir kaip,jei tiek AKS pakiles.

QUOTE(Gėlėta @ 2009 01 29, 17:31)
O kas sudėlioja procedūrų grafiką, t.y. laikus skirsto? Ir kokia masažo į kambarį tvarka - ar prašyti registratūroje ar reikia asmeniškai tartis?
važiuojam pirmą kartą, tad viskas įdomu iki smulkmenų  blush2.gif  doh.gif

Proceduru grafika skirsto gydykloje.
Mes si karta prasem daugiau povandeninio masazo;sausa uz pinigus darem.
Atsakyti
Kas ta NUVOLA vonia? Galima plačiau?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 29, 21:18)

atsiguli i vonia, ivynioja i kazkokia plastmase, ja pripucia taip, kad neimanoma pajudeti, vonia pripildo vandens ir guli tokioj nesvarumo busenoj g.gif tipo labai atpalaiduoja, nejauti kuno svorio..bet man visai nepatiko, laukiau nesulaukiau kada baigsis laikas doh.gif norejau pati islysti ,bet nesugebejau, labai stipriai ivyniota buvau smile.gif
Atsakyti

Čia perskaičiau tokia tos vonios reklamą

Nesvarumo terapija „Nuvoloje“
„Atrodo, kad sklandai tarp debesų“ – taip daug kas apibūdina jausmą, kurį jaučia atsipalaidavę ir nugrimzdę į šiltus relaksacinės vonios „Nuvola“ vandenis. Supantis vanduo glosto kūno raumenis, o kai į procedūrą bus pasitelktas aliejus, purvas, jūros dumbliai, druskos ar kremai, tikrai pasijusite pailsėję ir atsigavę. „Nuvolos“ vonia duoda didesnį karštį, kylanti iš vandens pro nepralaidžią plėvelę. Tai leidžia raumenims visiškai atsipalaiduoti ir suteikia jausmą, kad jūsų kūnas yra besvoris. Vienu metu Jūsų kūnas yra ruošiamas procedūrai tiesiai vonioje ir įvyniojamas į terminę antklodę. Laisvas plūduriavimas šiltame vandenyje, kur nėra jokių aštrių kampų, leidžia panaikinti sunkumo jausmą, tuo pat metu atpalaiduodamas kiekvieną raumenų pluoštą. Procedūrai pasibaigus, Jūs iš karto pajusite rezultatą: kūnas bus įgavęs sveikumo ir tvirtumo.
Atsakyti

QUOTE(wwwlaima @ 2009 01 29, 22:28)
atsiguli i vonia, ivynioja i kazkokia plastmase, ja pripucia taip, kad neimanoma pajudeti, vonia pripildo vandens ir guli tokioj nesvarumo busenoj g.gif tipo labai atpalaiduoja, nejauti kuno svorio..bet man visai nepatiko, laukiau nesulaukiau kada baigsis laikas doh.gif norejau pati islysti ,bet nesugebejau, labai stipriai ivyniota buvau smile.gif

Sveikos, esu ir aš išbandžiusi tą lovą Nuvola, bet ne Druskininkuose. Turėjau visą paketą SPA procedūrų, tarp jų buvo ir Nuvola. Na, man tai patiko thumbup.gif Tik nereikėjo gultis į jokią vonią, tiesiog paruošė masažinį stalą (ar kaip ten jį reikėtų vadinti), prieš tai įvyniojo į pasirinktą kūno kaukę ir tik tada apklostė ta plasmase, kaip Jūs vadinat hihihi.gif . Jei neįvyniotų prieš tai į dumblius, šokoladą ar medų, tai atsiklot būtų labai paprasta mirksiukas.gif Tos klostės prisipildo vandes, oro, tada visas kūnas pakyla ir guli šiltai lyg ant vandens rolleyes.gif Groja relaksacinė muzika, dega žvakės... wub.gif Nežinau, kaip gali nepatikt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovile22: 30 sausio 2009 - 11:17
QUOTE(Miledi.N @ 2009 01 26, 17:12)
Labai domina akmenų masažas, pasidalinkit info ar verta už jį mokėti brangiau? Ar paimti paprastą?  g.gif

Akmenų masažą bandžiau tik akvaparke East Island (www.east-island.lt) 90 min. 150 Lt. Labai patiko, jauki aplinka, isejau pailsejusi.

Poilsio namukas prie Eglės san. www.poilsispusyne.lt
Atsakyti