Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

per valentinke savaitgaliui vaziuojam i Egle. Payginus kaina normaili, svaitgaliui nuo penktadienio iki sekmadienio 2 zm. 583 Lt.
esu ir anksciau buvusi (ne savaitgali) tai gydytojam nieko nedaviau, tiesiog 10 lt duodavau masazistei, tai rimciau nugaros masaza padarydavo smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas buvo Draugystes sanatorijoje? Butu idomu isgirsti atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Aš vėl gundausi į Druskininkus važiuoti, dabar tiek gerų pasiūlymų 4u.gif kainos pakritusios, žmonių, ypač jei dar darbo dienomis - mažai thumbup.gif
Pati esu buvusi tik Druskininkų viešbutyje, buvau du kartus - 2008 gruodį ir 2007 pavasarį, patiko labai thumbup.gif ypač maistas superinis: pirmą kartą turėjome kompleksą su vakariene, tikrai puikus maistas, o darbo dienomis restorane yra verslo pietūs - už nedidelę kainą galima skaniai pavalgyti. Aplamai Druskininkuose valgyti labai skanu, buvome Medūnos restorane, irgi labai skaniai papietavom.
Dabar norėčiau jau į kitą viešbutį važiuoti, žiūriu Medūnos ir Reginos geri pasiūlymai. Į sanatoriją net nežinau,- jų pasiūlymai labai patrauklūs, o aplinka kaip?

O mes dar su mažu vaiku važiuojame, visai patogu, kai maitinimas 3 kartus ir nesuki galvos kur eiti. Tuo požiūriu Spa Vilnius labai tinka, tik jų kaina man atrodo per aukšta.

Gal kas buvę Spa Vilnius ir Eglėj ar Draugystėj - ar labai skiriasi? Gal galėtų palyginti?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 02 04, 16:31)

Gal kas buvę Spa Vilnius ir Eglėj ar Draugystėj - ar labai skiriasi? Gal galėtų palyginti?

sveika
esam ir mes daug kartu buve Druskininkuose, buvom ir Druskininku viesbutyje, (irgi viskas labai patiko thumbup.gif ), esam buve viesbutyje Best Wester, SPA Vilnius, Pusyne, Agnetoje ir Egleje.
Dabar noreciau palyginti Spa Vilnius ir Egles sanatorija. Kaina ju gerokai skiriasi doh.gif , bet visa kita nelabai smile.gif Kambarys dvivietis tiek SPA Vilniuje tiek Egleje labai panasus. Basenas Egleje naujas, fainas, daug didesnis (bendras plotas) nei SPA Vilniuje. Maistas skanesnis SPA Vilniuje, bet mums ir Egleje visai patiko. Na minusas tok toks, kad i Egles proceduras reikia eiti per lauka. Bet palyginus kainas, tai Egles sanatorija man asmeniskai laimi smile.gif
Ir siaip esam buve ir kiutuose viesbuciuose ne Druskininkuose (Belvilis, Karaliskoji Rezidencija, Audenis), tai Egle pagal paslaugu ir kainos santykis isties patrauklus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 02 04, 18:57)
Dabar noreciau palyginti Spa Vilnius ir Egles sanatorija. Kaina ju gerokai skiriasi  doh.gif , bet visa kita nelabai  smile.gif  Kambarys dvivietis tiek SPA Vilniuje tiek Egleje labai panasus. Basenas Egleje naujas, fainas, daug didesnis (bendras plotas) nei SPA Vilniuje. Maistas skanesnis SPA Vilniuje, bet mums ir Egleje visai patiko. Na minusas tok toks, kad i Egles proceduras reikia eiti per lauka. Bet palyginus kainas, tai Egles sanatorija man asmeniskai laimi  smile.gif

o aš tik už SPA smile.gif .. nesulyginami dalykai.. kambaryje laikas praleidžiamas minimaliai.. o tas vaikščiojimas per lauką doh.gif .. SPA vyrauja tokia dvasia wub.gif .. niekur tokios nėra. tas vaikščiojimas su chalatais, tas kvapas aliejų visam viešbutyje .. šeštadieniais puikūs koncertai ( kurie įeina į kainą). ir koncertuoja tikrai žinomi atlikėjai .. būtent ten klausėmės Sipavičiaus , Januškos ... ir boulingas tame pačiame pastate.. aš tik už SPA .. Praeitais metais 3 kartus buvom ir šiais jau vieną.. ir vėl ten noriu
Atsakyti

As irgi tik uz SPA Vilniu. Viskas vienoje vietoje - restoranas, koncertai, boulingas, baseinas, proceduros, aptarnavimas puikus. Egleje man maitinimas nepatiko, kambariai - nelabai, aptarnavimas irgi nekoks. Bet, kiek zmoniu, tiek nuomoniu:)

[/quote]
Atsakyti
Nusprendziau ir as nuvaziuot pirma karta i Druskininkus. Kadangi turim kur gyventi, tai nesinaudosim sanatoriju kambariais.
Sakykit, ar galima negyvenant Egles sanatorijoj, eiti i tas proceduras?

Dar skaiciau ankstesnese temose, kad yra kazkokios gydyklos centre. Kuom jos skiriasi nuo pvz Egles? Geresnes proceduros? Pigesnes? Svariau, jaukiau? m?
Nes gyvensim prie pat Egles, tad patogiau ten lankytis
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2009 02 05, 11:22)
o aš tik už SPA  smile.gif .. nesulyginami dalykai.. kambaryje laikas praleidžiamas minimaliai.. o tas vaikščiojimas per lauką  doh.gif .. SPA vyrauja tokia dvasia  wub.gif .. niekur tokios nėra. tas vaikščiojimas su chalatais, tas kvapas aliejų visam viešbutyje .. šeštadieniais puikūs koncertai ( kurie įeina į kainą). ir koncertuoja tikrai žinomi atlikėjai .. būtent ten klausėmės Sipavičiaus , Januškos ... ir boulingas tame pačiame pastate.. aš tik už SPA .. Praeitais metais 3 kartus buvom ir šiais jau vieną.. ir vėl ten noriu

Na cia sunku lyginti Egle ir SPA, nes vienur sanatorija, kitur viesbutis 4*. Sutinku, kad SPA viskas vienoje voetoje, bet ir kaina gerokai didesne nei Egleje mirksiukas.gif
Be to, kaip 4* viesbutis, tai Druskininku viesbutis nepalyginimai geresnis, o proceduros taip pat viesbutyje, su chalateliu irgi galima nusileisti smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors buvote apsistoje WWW.apartamentaidruskininkuose.lt? Informacija patalpinta tik ju internetiniame puslapyje, o jais vien patiketi nelabai norisi...
Gal kas girdejote apie si butuka, buciau labai dekinga uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 02 06, 07:29)
Na cia sunku lyginti Egle ir SPA, nes vienur sanatorija, kitur viesbutis 4*. Sutinku, kad SPA viskas vienoje voetoje, bet ir kaina gerokai didesne nei Egleje  mirksiukas.gif
Be to, kaip 4* viesbutis, tai Druskininku viesbutis nepalyginimai geresnis, o proceduros taip pat viesbutyje, su chalateliu irgi galima nusileisti  smile.gif

būtent, kad SPA vien viešbučiu nepavadinsi smile.gif .. tai tarpinis variantas tarp viešbučio ir sanatorijos. Procedūros SPA visiškai mane tenkina. Žinoma, jei važiuoji su rimtomis svekatos problemomis, galbūt tada ir verta kokiai savaitei rinktis Eglę. bet jei norisi relaxo, tada tik SPA. Kas liečia vien viešbutį, tai Druskininkų viešbutis man nepaliko jokio įspūdžio.. Vien permiegojimui galima rast ir pigesnę vietą, pirtyje ten bambatrynis, vietos mažai... Restorane kainos kosminės.. Jei jau mokėt tokius pinigus, tada geriau Europa Royal. Jis puikiai tiks romatiškam savaitgaliui o ir į Druskininkų gydyklas galima su chalatuku nueiti.

jei kas važiuosit į SPA , savaitgalio kompleksuose dažnai būna parafino vonelės rankoms.. labai faina procedūra .. rankas mirko parafine, suvynioja ir sėdi, o rankom taip šilta, oda tik minkštėja .. man labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 06 vasario 2009 - 14:03
O gal kas parasys kokias grazias vietas galima aplankyti be Gruto parko ir Girios aido? Vis kiek nuvaziuojam tai kazkaip net Nemuno pakrante nepasivaikstom... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, gal kas galėtų patarti, kur būtų galima pavakarieniauti Valentino vakarą? Ar tam tiktų Pušynas, ar kas žino geriau?
smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti