Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

QUOTE(Mutė @ 2010 08 11, 12:46)
Na mes tai tik liuksus ir mini liuksus isbande-apie juos nieko gero negalime pasakyti schmoll.gif Labai gaila,kad seimininkai nereaguoja i klientu atsiliepimus.
Siais metais ten nebeapsistojame,vistik miego kokybe mums svarbi. ax.gif Lietuvos viesbutyje radome patogias minkstas lovas,gera patalyne.Va tik kas del spa atmosferos ten prasciau,SpaVilniuje tam jokiu priekaistu smile.gif

Na zinote, "seimininkai visiskai nereaguoja i klientu atsiliepimus". As dirbau sitame viesbutyje, kiekviena menesi pats savininkas atsiusdavo visiems padaliniams klientu skundu sarasa ir jie privaledavo buti iskabinti darbuotoju matomoje vietoje, kad galetume i tai atsizvelgti ir taisyti savo klaidas. O del jusu skundo del lovu..Na ka, nejau jus taip naiviai tikites, kad jei jums vieniems buvo nepatogu tai iskart pirks naujas lovas? Tikrai ne, juk visokiu klientu pasitaiko, vienam televizorius negeras, kitam per mazai sviesos, dar kitam pagalve per kieta ir daug panasiu absurdisku atsiliepimu. Noriu pasakyti, kad viesbucio kambariai po biski yra atnaujinami, vienur pakeista viena kitur kita, bet pildyti visu nepatenkintu klientu norus del baldu neimanoma, ypac jei skundziasi per mazu kambariu. Na ir ka jie gali padaryt? Gal ji padidint? biggrin.gif
Atsakyti
Labai nusivyliau Druskininkų vandens parku: ten be proto šalta (nors rodo,kad temperatūra 28-30*C),tiesiog sušalau.Kita nesąmonė-kur yra "banguojantis" baseinas,vieni ateina su padangomis ,kiti išeina(vandeny) ir ten negalima apsilenkti.Vienas turi pakelti savo padanga ir paversti šonu,o vandens iki pažastų.Nu tokia nesąmonė,-nė vienam akvaparke tokių neapgalvotų dalykų nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(buryte @ 2010 08 12, 21:11)
Planuojame su vyru vykti į Druskininkų One nuotykių parką. Ar kas nors ten jau lankėtės? Kokie įspūdžiai?  ax.gif

Mes ir visą šią vasarą ruošiamės važiuot. Na gal rudenį pavyks nuvažiuot. Labiausiai man ten norisi nuvažiuot dėl to Tarzano skrydžio. Manau turėtų būti įspūdinga. bigsmile.gif
Atsakyti
Mes ką tik iš Druskininkų. Gyvenom Medėjoj. Medėja visai šalia Eglės sanatorijos. Medėjoj apartamentai neblogi, erdvūs, švarūs, mano vaikams patiko smile.gif man nepatiko, nes skaudėjo nugarą nuo nepatogios lovos, nors nuotraukoj atrode visai neblogai. Internetas neveikė. Smagu, kad už keturių metų dukrytę mokėti nereikėjo.
Apsilankėm Druskininkų gydyklose. Išbandžiau "saldžiai-sūrias akimirkas", vaikai mineralinio vandens baseiną. Vaikams patiko, man akimirkos įspūdžio nepadarė, gerai, kad nebrangu, nuolaidos ten dabar geros.
Valgėm Sicilijoj. Picos tikrai labai skanios ir čili sriuba thumbup.gif baklažanų apkepėlė nepatiko, o lazaniją gavau apdegusią ir primirkusią aliejum doh.gif
Visa centrinė Druskininkų gatvė išrausta, kasinėjimo darbai vyksta ir palei Nemuną.
Labai pasigedau supynių ar kokių karstynių vaikams. Žodžiu, pabuvom, bet išvažiavę neliūdėjom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustaine: 25 rugpjūčio 2010 - 21:53
QUOTE(gustaine @ 2010 08 25, 22:51)
Mes ką tik iš Druskininkų. Gyvenom Medėjoj. Medėja visai šalia Eglės sanatorijos. Medėjoj apartamentai neblogi, erdvūs, švarūs, mano vaikams patiko smile.gif man nepatiko, nes skaudėjo nugarą nuo nepatogios lovos, nors nuotraukoj atrode visai neblogai. Internetas neveikė. Smagu, kad už keturių metų dukrytę mokėti nereikėjo.
Apsilankėm Druskininkų gydyklose. Išbandžiau "saldžiai-sūrias akimirkas", vaikai mineralinio vandens baseiną. Vaikams patiko, man akimirkos įspūdžio nepadarė, gerai, kad nebrangu, nuolaidos ten dabar geros.
Valgėm Sicilijoj. Picos tikrai labai skanios ir čili sriuba thumbup.gif baklažanų apkepėlė nepatiko, o lazaniją gavau apdegusią ir primirkusią aliejum doh.gif
Visa centrinė Druskininkų gatvė išrausta, kasinėjimo darbai vyksta ir palei Nemuną.
Labai pasigedau supynių ar kokių karstynių vaikams. Žodžiu, pabuvom, bet išvažiavę neliūdėjom smile.gif

Nepasiseke, dabar beveik visi Druskininkai paskende keliu darbuose... doh.gif
Atsakyti
Visada važiuodavome ilgesniam laikui - min savaitei. Dabar sugalvojome vienai nakčiai. Nenorime jokių spec.programų, patys žinome, ko norime. Gal kas esate taip bandę?
Atsakyti
Sveiki.
Si savaitgali buvome "Medea" apartamentuose ir turejome uzsisake "Medea burtai " spa proceduras . Apartamentai erdvus, realiai net nespeji isnaudoti visu erdviu, gana vesu buvo.Yra virtuveles nisa su visais reikalingais rakandais. Kas liecia dizaina- per daug uzkrauta smulkiu detaliu ir daikteliu .( visai ne kaip nuotraukose). Is isores apartamentai svarus, taciau giliau ilindus i spinteles - gali rasti pries tai gyvenusiu zmoniu paliktu daiktu ( pvz nosies purskalas ir pan). Vonios kambarys tvarkingas erdvus, taciau nebuvo jokiu butinu higienos reikmenu, net muilo. Chalatu taip pat nebuvo, veliau atnese ( dregnus). Registraturos darbuotoja jauna panee, nelabai kalbi, reikejo visko paciai klausinetis ( kur ir kada ateit i proceduras, kaip apsirengti, ko gali ten prireikti ir pan). SPA darbuotojos labai fainos, puikiai atliko savo darba! Kambarine isverte mane is koto, kai nepasibeldus isiverze i musu apartamentus ir atnese muila. SPA labai neblogas. Jaukus, nedidelis, romantiskas, niekada nebuna pasaliniu zmoniu ( tik personalas). Labai patiko veido masazas is kauke ! Vyrui labai patiko atpalaiduojantis nugaros masazas. Tikrai abi proceduras rekomenduojame.
Pusryciai labai kuklus, bet pavalgyt pavalgysit. Ju papildoma kaina - 20 lt, manau uz tokia suma labiau apsimoka vaziuoti i miesta papusryciauti.
Atsakyti
prie bet kurios parduotuves wink.gif Druskininkuose mazai yra mokamu aiksteliu, taip kad problemu del stovejimo nera wink.gif

QUOTE(viketa @ 2010 04 10, 16:14)
Sveikos! Klausimas greičiau druskininkietėms ....
Gal kas patars, kur galima nemokamai pasistatyti mašina atvažiavus ne į viešbutį, o šiaip vienai dienai pavaikščioti. Labai seniai nebuvau ten...

Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 08 24, 20:07)
Labai nusivyliau Druskininkų vandens parku: ten be proto šalta (nors rodo,kad temperatūra 28-30*C),tiesiog sušalau.Kita nesąmonė-kur yra "banguojantis" baseinas,vieni ateina su padangomis ,kiti išeina(vandeny) ir ten negalima apsilenkti.Vienas turi pakelti savo padanga ir paversti šonu,o vandens iki pažastų.Nu tokia nesąmonė,-nė vienam akvaparke tokių neapgalvotų dalykų nepastebėjau.

jo,pritariu 100% si karta ir mes labai nusivyleme..ir man buvo labai salta.visa laika pirciu zonoje prasedejome,nes neapsakomai buvo salta...mano vyrui net gerkle skaudejo kelias dienas po sio "malonumo"
Atsakyti
Sveiki, ziurineju sanatorijas, gal kas patartumete kazka konkreciai, kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(te verde @ 2010 09 21, 13:47)
Sveiki, ziurineju sanatorijas, gal kas patartumete kazka konkreciai, kokie atsiliepimai?  4u.gif

Visa ši tema apie tai ir ankstesnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 09 21, 16:46)
Visa ši tema apie tai ir ankstesnės  biggrin.gif

Matote, neturiu laiko visu temu skaityti, tai sakau, gal is ilgu diskusiju jau esate prieje isvada, kuri sanatorija jau pati paciausia. biggrin.gif
Atsakyti