Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

Kai buvau Eglėje buvau nusipirkusi Gydomasis kompleksas "Undinėlė plius" (komplekso trukmė iki 1,45 val.):
1. Viso kūno masažas su „Ocean“ aliejumi
2. Viso kūno šveitimas su „Ocean“ druska
3. Liekninamosios guaranos kaukės uždėjimas (pasirinktinai pilvas arba sėdmenys)
4. Masažas su šildomuoju liekninamuoju geliu
5. Gydomoji veido procedūra (veido paruošimas, kaukė pagal odos tipą : medaus, bambukinė, šokoladinė, tribal).
Gydomasis kompleksas „ Undinėlė plius“ liekninamoji pilvo ir šlaunų procedūra : viso kūno masažas su „Ocean“ aliejumi , kūno šveitimas su jūros dugno druska sumaišyta su aliejumi , liekninamosios nulupamosios guaranos kaukės uždėjimas ant probleminės kūno vietos, probleminių kūno vietų masažas su šildomuoju liekninamuoju ir stangrinamuoju geliais. Gydomoji veido procedūra (veido paruošimas, kaukė pagal odos tipą: medaus, bambukinė, šokoladinė, tribal). Komplekso trukmė 1,45 val.
Komplekso kaina: 210 Lt
Neįsivaizduojat,kaip odą nušveičia,po procedūros o ir vėliau oda tiesiog blizgėjo,o švelnumas......MB negalėjo atsidžiaugti ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2010 09 29, 14:29)
Jau esu rašiusi šioje temoje žinutę...su vaiku nelabai patarčiau pas juos važiuoti. Mes jautėmės taip, lyg būtume nelabai pageidaujami. Kartą pabandėme ir daugiau ten nebevažiavome...bet gali būti, kad situacija per dvejus–trejus metus pasikeitė... g.gif

Labai dekui uz komentara! 4u.gif Cia jus apie "Europa Royale Druskininkai" kaip supratau?
O gal kas buvote siemet. Ar siaip daugiau komentaru ape si viesb gal galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 29, 10:08)
2 k buvau spa vilniuje viskas man ten buvo labai labai gerai, tik pasikartosiu- reik vaziuot i liuksa  4u.gif

aisku. siandien skambinausi, bet sake, kad kaip tik dvivieciai standartiniai atnaujinti, o liuksai dabar yra atnaujinami g.gif tai nesupratau truputi....

o Grand Spa Lietuva negavom kambario siam savaitgaliui, net nemaniau, kad taip galetu buti viskas uzimta doh.gif

dabar skaitineju apie Violeta, gal yra buvusiu, labai idomus jusu atsiliepimai 4u.gif is aprasymo atrodo viskas puiku, bet daugumoje intern.pusl.viskas graziai atrodo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
iskilo klausimelis, i kokius baseinus vaikstot tos, kurios issinuomojat butukus? smile.gif
mes noretumem vaziuoti be nakvynes, tik i koki baseina, pirtis.... i ta vandens parka nenorim. gal ka patarsit? smile.gif
Atsakyti
Kriziukai,jei ką bandyk skambintis į Eglę+, neturėtum nusivilti thumbup.gif http://www.sanatorij...e/galerija/1391
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 09 30, 10:47)
Kriziukai,jei ką bandyk skambintis į Eglę+, neturėtum nusivilti thumbup.gif http://www.sanatorij...e/galerija/1391

aciu, jau nagrineju ju intern.puslapi 4u.gif

aoie Violeta niekas nieko nezino? unsure.gif
Atsakyti
bent jau anksciau violetoj buvo thumbup.gif tikra ta zodzio prasme...
o daug ka ssako dabar,kad jei norisi proceduru,tai spa lietuva yr apigiau net nei eglej...cia is zmoniu atsiliepimu mirksiukas.gif ir siaip jau gruodziui sausiui lietuva pilnai uzsakyta kiek zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2010 09 30, 15:42)
bent jau anksciau violetoj buvo  thumbup.gif tikra ta zodzio prasme...
o daug ka ssako dabar,kad jei norisi proceduru,tai spa lietuva yr apigiau net nei eglej...cia is zmoniu atsiliepimu mirksiukas.gif  ir siaip jau gruodziui sausiui lietuva pilnai uzsakyta kiek zinau 4u.gif

Oho, kokia paklausa ax.gif
Atsakyti
Sveikos! Linkejimai is Druskininku 4u.gif
esu Druskininku TVIC dabuotoja:)

Jei ka reikes Druskininkuose patart, rasykit - jei tik galesiu, tai su malonumu:)

Anna
Atsakyti
QUOTE(Druskininkai Kurortas @ 2010 10 01, 11:20)
Sveikos! Linkejimai is Druskininku  4u.gif
esu Druskininku TVIC dabuotoja:)

Jei ka reikes Druskininkuose patart, rasykit - jei tik galesiu, tai su malonumu:)

Anna

labukas

o ką reiškia šis trumpinys TVIC ?
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2010 10 01, 13:05)
labukas

o ką reiškia šis trumpinys  TVIC ?

TVIC - turizmo ir verslo informacijos centras.
Musu puslapis Druskininkai
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 09 30, 11:47)

mes si savaitgali buvom eglėj+. thumbup.gif neturiu prie ko prikibt, viskas tiesiog super. Geri kambariai, skanus maistas 3k. per diena svediskas stalas, daug proceduru,niekur nereikia vaikscioti, viskas vienam pastate, tai su chalatukais visur ir pravaikstineji, normali kaina. Su laisvalaikio kortele taiko nuolaida ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisa: 05 spalio 2010 - 08:49