Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

Buvau pailseti nuo penktadienio iki treciadienio (6d.) Egles sanatorijoj... thumbup.gif Labai patiko.. Visos proceduros buvo thumbup.gif Tik nepatiko perlines vonios, nes ten vis reik prasyti ir prasyti, kad karsta vandeni darytu... verysad.gif Iskarto nepripila karsto mat bijo, kad nebutu per karsta... verysad.gif Purvo vonios thumbup.gif Ypac vienos pamainos moterele jau tokia purvo vonele padaro thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu,kas ten gali skirtis? g.gif Juodo purvo?
Atsakyti
Gal kas esat buve sveciu namuose "Vila Evelina"? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Gugė @ 2009 03 12, 13:43)
Buvau pailseti nuo penktadienio iki treciadienio (6d.) Egles sanatorijoj...  thumbup.gif  Labai patiko.. Visos proceduros buvo  thumbup.gif  Tik nepatiko perlines vonios, nes ten vis reik prasyti ir prasyti, kad karsta vandeni darytu...  verysad.gif  Iskarto nepripila karsto mat bijo, kad nebutu per karsta...  verysad.gif  Purvo vonios  thumbup.gif  Ypac vienos pamainos moterele jau tokia purvo vonele padaro  thumbup.gif

man irgi patinka Egleje, po ilgu klajoniu po kitus viesbucius, galiausiai nusprendziau, kad Egle, kainos ir kokybes optimaliausias variantas thumbup.gif
Ypac laukiu kito penktadienio, kada vaziuosim i naujai atidaryta Egle+
paziuresiu kas ten ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2009 03 12, 17:32)
man irgi patinka Egleje, po ilgu klajoniu po kitus viesbucius, galiausiai nusprendziau, kad Egle, kainos ir kokybes optimaliausias variantas  thumbup.gif
Ypac laukiu kito penktadienio, kada vaziuosim i naujai atidaryta Egle+
paziuresiu kas ten ir kaip  smile.gif

O kiek buvai dienu? kokia kaina? kokios proceduros ieina i kaina? ar reikia papildomai kazka pirkt ? ar uztenka, kiek duoda? Papasakok , jei gali, nes planuoju vaziuot, o nezinau dar nieko g.gif
aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
http://sanatorija.lt/ cia visa info yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusee @ 2009 03 13, 18:55)
O kiek buvai dienu? kokia kaina? kokios proceduros ieina i kaina?  ar reikia papildomai kazka pirkt ? ar uztenka, kiek duoda? Papasakok , jei gali, nes planuoju vaziuot, o nezinau dar nieko  g.gif
aciu 4u.gif  4u.gif

Na buvom su vyru savaitgaliui, tai ten proceduros jau parsytos kokios iena (bivo inhaliacija, deguonies kokteilis, pirtys su baseinais, mineraline vonia, nugaros masazas 10 min, drusku kambarys ir pasiplaukiojimas baseinuose) Tikrai uzteko, nieko papildomo neememe, is ryto valgai, tada proceduros, tada pietus, tada vel proceduros, tada vakariene. Ir tada laisvas laikas. na islaidos buvo nebent aluciui ar vynui (kamabryje vakarui biggrin.gif )

o kai buvom su mama darbo dienomis, tai proceduras paskiria gydytojas (buvom 4 dienas) tai jos irgi panasios, kaip savaitgalines, tik nebuna pirciu (nebent gyventum liukse)

dabar vaziuosim i Egle+, tai ten privalumas toks, kad nereiks i proceduras ir valgykla vaikscioti per lauka thumbup.gif
Atsakyti
laukiam laukiam atsiliepimų apie Eglę+ bigsmile.gif
4u.gif
Atsakyti
Buvau ir as savaitgali Druskininkuose.. na, jau daugeja poilsiautoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maia: 16 kovo 2009 - 11:29
o gal kas nors buvot apsistoja viesbutyje senasis pastas?kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(butterflyfairy @ 2009 03 20, 21:29)
o gal kas nors buvot apsistoja viesbutyje senasis pastas?kokie atsiliepimai?

Buvau senajame paste per valentino diena ir emiau liukso kambari. Man tai nepatiko tas viesbutukas, kambarys nelabai jaukus, girgzdanti apluzusi lova ir visa para miegamajame uziantis kondicionierius is lauko puses. Sesuo gyveno paprastame kambaryje, tai man jis buvo dar geresnis uz ta liuksa.
Siaip daugiau ten nevaziuociau tongue.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie viesbuti credo? 4u.gif
Atsakyti