Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai V

Grizau ir as.
Buvau Eglei, bet gyvenom kitur - nuomavom butuka.
Seip kaip pirma karta -visai patiko. Tik kad buvo tikrai daug zmoniu. Labai gaila, kad sekmadieniais kai kurios proceduros neveikia(purvas), o i vonias neliko vietu. tad procedurinomes tik sestadieni ir pirmadieni.
Pasirodo(kad biski papiktino) kad i purvo vonia neleidzia be gydytojo konsultacijos(geras pinigu plovimas).Kuris kainuoja 30 lt. Bet nuejau ir pasakiau akd as noriu tik karta ja isbandyt - nezinau ka reikes sakyt, jei vaziuosiu ilgesniam laikui ir noresiu savaite tame purve guleti - tai paklause ka man duos ta viena diena. Hm g.gif tai jei as turiu laiko tik 3 dienom, viena is ju purvas nedirba, tai ka gi man daryt? Truputuka durnas klausimas. Na bet israse gydytoja. likau labai patenkinta.

Truputuka nepatiko aptarnavimas administracijoj ir kai kuriu seseliu intonacija.
Suprantu ir jas -daug zmoniu privaziavo - bet esu tikrai, kad zmoniu paprastom dienom ten nelabai yra. tai galetu biski pasistengt ir but mandagesnes.

o seip viskas buvo gerai smile.gif

p.s dar truputuka nuvyle kaviniu aptarnavimas. garsioj Sicilijoj labai ilgai laukem staliuko. nesulaukem. kita diena labai ilgai laukem maisto.
na ir seip kazkaip mazai tu vietu pavalgyt...
bent jau man toks ispudis. i restoranus nejom, nes finansai neleido
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olialiaa: 17 vasario 2009 - 10:14
QUOTE(westa @ 2009 02 06, 13:56)
būtent, kad SPA vien viešbučiu nepavadinsi  smile.gif .. tai tarpinis variantas tarp viešbučio ir sanatorijos. Procedūros SPA visiškai mane tenkina. Žinoma, jei važiuoji su rimtomis svekatos problemomis, galbūt tada ir verta kokiai savaitei rinktis Eglę. bet jei norisi relaxo, tada tik SPA. Kas liečia vien viešbutį, tai Druskininkų viešbutis man nepaliko jokio įspūdžio.. Vien permiegojimui galima rast ir pigesnę vietą, pirtyje ten bambatrynis, vietos mažai... Restorane kainos kosminės.. Jei jau mokėt tokius pinigus, tada geriau Europa Royal. Jis puikiai tiks romatiškam savaitgaliui o ir į Druskininkų gydyklas galima su chalatuku nueiti.

jei kas važiuosit į SPA , savaitgalio kompleksuose dažnai būna parafino vonelės rankoms.. labai faina procedūra .. rankas mirko parafine, suvynioja ir sėdi, o rankom taip šilta, oda tik minkštėja .. man labai patiko  wub.gif

bet ir kainos nepalyginamos Eglei ir SPA? Pastarajam daug brangiau uz apgyvendinima reik moket?

Ir dar - kas buvot Eglei - ta valgykla, kur yra svediskas stalas - i ja reikia irgi eiti per lauka? ar susijungus su kazkuo yra?

Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 17, 10:53)
bet ir kainos nepalyginamos Eglei ir SPA? Pastarajam daug brangiau uz apgyvendinima reik moket?

Ir dar - kas buvot Eglei - ta valgykla, kur yra svediskas stalas - i ja reikia irgi eiti per lauka? ar susijungus su kazkuo yra?

taip , kainos be abejo irgi skiriasi.. bet komfortas kainuoja smile.gif .. kadangi retai išeina atitrūkt poilsiui tai geriau pataupau, bet ilsiuos kiek eina maximaliai . bw jokių vaikščiojimų per lauką.
Atsakyti
Neradau nei vieno atsiliepimo apie Draugystės sanatoriją, kaip kazin ten gyvenimo salygos ir kaip ten proceduros, tik centriniam pastate? O is kitų korpusų reikia vaiksčioti per lauką?
Atsakyti
sveikos smile.gif

gal kas ka zinot apie Meduna? ir apie ju siulomas paslaugas? apie ju AquaRoju?
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2009 02 20, 11:24)
gal kas ka zinot apie Meduna?

Man asmeniškai Medūna nepatinka schmoll.gif -žmonių pilna,trūksta tvarkos,nėra kur jaukiai vakare pasėdėt,nori pavalgyt-tai laimė jei vietą gausi(vakare) doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Margita @ 2009 02 20, 17:20)
Man asmeniškai Medūna nepatinka schmoll.gif -žmonių pilna,trūksta tvarkos,nėra kur jaukiai vakare pasėdėt,nori pavalgyt-tai laimė jei vietą gausi(vakare) doh.gif .

o jei vaziuot vidury savaites?
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2009 02 20, 17:40)
o jei vaziuot vidury savaites?

Manau būtų geriau g.gif .Mes kelis kart buvom per didžiąsias šventes(kai kitur vietų nebūdavo),tai žmonių-baisu doh.gif .O man nuvžiavus pailsėt- norisi ramybės,tuo labiau kai važiuoji su vaikiukais wub.gif .
Atsakyti
Buvom Aqua-Medunoj vasario mėn. darbo dienom. Ten labai daug privažiavusių lenkų, tai kad ar savaitgalis ar darbo diena neturi reikšmės...
Atsakyti
Jo, per svenciu dienas ir savaitgaliais,visur daug zmoniu.ir brangiau viskas,nei paprasta diena.56s
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Mes tika is aqua medunos, viskas labai liuks, puikiai pailsejom cool.gif O ir zmoniu nebuvo labai daug, tikrai niekur grustis ar laukt eiles nereikejo g.gif
Atsakyti
Ka tik is Druskininku, gyvenom Senajam Paste, turejom kambari su virtuvele, tai MB visokius sedevrus raite;). Proceduru vaiksciojom visur, kur netingejom: i gydyklas, grozio ir terapijos centra. Koncerte buvom Kolonadoj. Zodziu viskas aukstumoj biggrin.gif Tiesa, zmoniu visur labai mazai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 01 kovo 2009 - 18:12