Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 3

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 14, 21:44)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sveikinu........kaip pati jautiesi,kaip vyras..vaikai reagavo mirksiukas.gif
ar nepasikeite jausmai ax.gif
kaip busimieji teveliai..ar jau zino mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif jauciuosi gerai, truputeli tik papykina smile.gif sian pasveikinau A&B su Valentinu, su naujienom, tai jinai apsiverke, ir as is paskos biggrin.gif
Mano vyras tai juokingas, kalba su mano pilvu, sako mazdaug "ei, A&B vaike, tu ten auk, susitiksim po 9 menesiu" smile.gif dukra normaliai, jin mato kad as dziaugiuosi tai ir jinai dziaugiasi, o sunus tai mazas dar, nezino biggrin.gif
Mano jausmai tai tikrai nepasikeite, o tik dar labiau sustiprejo. Vis isivaizduoju ta momenta kai A&B pirma kart savo vaika pamatys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 02 15, 01:13)
Aciu 4u.gif jauciuosi gerai, truputeli tik papykina smile.gif sian pasveikinau A&B su Valentinu, su naujienom, tai jinai apsiverke, ir as is paskos biggrin.gif
Mano vyras tai juokingas, kalba su mano pilvu, sako mazdaug "ei, A&B vaike, tu ten auk, susitiksim po 9 menesiu" smile.gif dukra normaliai, jin mato kad as dziaugiuosi tai ir jinai dziaugiasi, o sunus tai mazas dar, nezino biggrin.gif
Mano jausmai tai tikrai nepasikeite, o tik dar labiau sustiprejo.  Vis isivaizduoju ta momenta kai A&B pirma kart savo vaika pamatys wub.gif

Sveikinimai didžiausi 4u.gif Džiaugiamės kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 02 15, 02:13)
Mano vyras tai juokingas, kalba su mano pilvu, sako mazdaug "ei, A&B vaike, tu ten auk, susitiksim po 9 menesiu"

laugh.gif nu jau Tavo vyras jumoristas thumbup.gif
Tiesa... o Tavo vyras galės pažiūrėt į "svetimą" vaiką?
hm.. ir dar.. o kuris tėvas galės dalyvaut gimdyme? ar galės iš viso? Galėtų Tavo vyras?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 17, 16:35)
laugh.gif nu jau Tavo vyras jumoristas  thumbup.gif
Tiesa... o Tavo vyras galės pažiūrėt į "svetimą" vaiką?
hm.. ir dar.. o kuris tėvas galės dalyvaut gimdyme? ar galės iš viso? Galėtų Tavo vyras?

Butinai ir vyras ir dukra bent kazkiek laiko praleis su kudikiu mirksiukas.gif Del vyro tai ir taip viskas aisku, jis juk bus ligoninej su manim, o del dukros tai as pati pareikalavau kad butu sutarty parasyta kad jai bus leista ji aplankyt ligoninej.
O del gimdymo, tai cia pas mus leidzia daug zmoniu (nezinau kiek tiksliai, bet tikrai daugiau nei 2-3) dalyvaut gimdyme. Idealiausias variantas bus jei dalyvaus A&B ir mano vyras, bent jau siuo metu man taip atrodo.

Siandien pridaviau krauja, laukiu atsakymo ax.gif
Atsakyti
Kraujas irgi rodo nestuma, skaiciai geri (nors ir taip jau cia viskas aisku buvo) clap.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 02 18, 00:47)
Kraujas irgi rodo nestuma, skaiciai geri (nors ir taip jau cia viskas aisku buvo) clap.gif

Kada priimta busimam kudikiui kraiti pradet pirkti?
Atsakyti
VRed, bigsmile.gif
Esate labai drasi ir kilni moteris. Sekmes jums, jusu seimai ir visiems sios istorijos dalyviams didziausios. Nuosirdziai linkiu, kad viskas butu gerai!
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 02 18, 16:54)
Kada priimta busimam kudikiui kraiti pradet pirkti?

cia yra labai populiarus toks "baby shower" - likus mazdaug menesiui iki gimdymo daroma svente busimai mamai, kai susirenka draugai ir gimines, dazniausiai tik moterys, bet dabar jau ir vyrai pradeda eit i situs susiburimus, ir visi nesa dovanas, kas bus reikalinga pirmaisiais vaiko gyvenimo metais. Po to "baby shower" jei dar ko truksta tai seima susiperka. Noriu ir as sitam kudikeliui kokia nors dovanele sugalvot, bet tai darysiu kai jau pilvas ant nosies lips biggrin.gif

Aciu dar karta visoms uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 02 18, 22:33)
cia yra labai populiarus toks "baby shower" - likus mazdaug menesiui iki gimdymo daroma svente busimai mamai, kai susirenka draugai ir gimines, dazniausiai tik moterys, bet dabar jau ir vyrai pradeda eit i situs susiburimus, ir visi nesa dovanas, kas bus reikalinga pirmaisiais vaiko gyvenimo metais.  Po to "baby shower" jei dar ko truksta tai seima susiperka.  Noriu ir as sitam kudikeliui kokia nors dovanele sugalvot, bet tai darysiu kai jau pilvas ant nosies lips biggrin.gif

Aciu dar karta visoms uz palinkejimus 4u.gif

o tai čia Tu turėtum daryt? blink.gif Argi Tavo draugai neš dovanas vaikui, kuris... na kaip ir ne Tavo.. ir to vaiko jie niekada nematys, neturės ryšio.

čia turėtų daryti to vaiko tėvai.

Nors nėščiai moteriai tai ta šventė turėtų būti kaip palaikymas, nusiraminimas prieš gimdymą... ir džiaugsmas kaip mamai.
ai nežinau.. keista ta šventė būtų trise - tėvai ir "vaiko augintoja".
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 19, 15:17)
o tai čia Tu turėtum daryt? blink.gif  Argi Tavo draugai neš dovanas vaikui, kuris... na kaip ir ne Tavo.. ir to vaiko jie niekada nematys, neturės ryšio.

čia turėtų daryti to vaiko tėvai.

Nors nėščiai moteriai tai ta šventė turėtų būti kaip palaikymas, nusiraminimas prieš gimdymą... ir džiaugsmas kaip mamai.
ai nežinau.. keista ta šventė būtų trise - tėvai ir "vaiko augintoja".

Ne ne, cia butu ne man svente doh.gif man juk nereik vaikui kraicio biggrin.gif Svente siuo atveju turetu but A (busimos mamos), ir organizuoja ta svente ne pati nescioji, o jos drauge, sesuo, mama, ir t.t. O kodel keista kad trise? Juk A&B artimieji zino, arba zinos, kad jie 'laukiasi' su mano pagalba 4u.gif ar as busiu pakviesta i ta svente, cia jau ne man sprest, bet manau kad busiu ax.gif
Atsakyti
pabandziau isivaizduot ar as galeciau isnesioti ir pagimdyti kazkam kitam kudiki.ne schmoll.gif nu niekaip.matyt esu per didele savanaude.labai smagu,kad jus esate tokia stipri ir galite padeti tai seimai.pagarba 4u.gif
Atsakyti
as savo vaiko neatiduociau nei uz milijona doh.gif
Atsakyti