QUOTE(nep @ 2009 03 15, 16:26)
O bunant surogatine, nebus gaila, kai kudikis gims, nesijaus, kad atiduodi savo vaika? O kaip su paveldejimu, supratau, jis tavo genu netures...

Ir kaip su tuo apmokejimu, tai lyg butu perkami jausmai, kunas parduodamas tam tikra prasme

Ir kaip kai gims jis bus maitinamas, tavo pienu ar misiniu tik? Dirbtinai..Siaip tai gerai, gerai kad yra toks dalykas...
Tikrai nesijaus kad savo vaika atiduodu, nes tas vaikas ne mano. Ne as ta vaika padariau, ne mano lasteles ji sukure, ir ne mano genai ir ne mano kraujas jame. Iskart po gimdymo turbut truks to leliuko kuri laika, nes vistik 9 menesiai isnesiotas, plius dar hormonai, ir t.t., bet to nebijau nes zinau kad tai normalu ir laikina. O del pinigu tai aisku galima ivairiai ziuret, na gal neparduodu as savo kuno, gal isnuomoju

Bet is tikruju pinigai yra mokami tiesiog kaip kompensacija uz nepatogumus, maziau laiko kuri galiu skirt savo vaikams, vyrui, ir t.t. Dabar vis uzsimanau visokiu keistu dalyku, perku, gaminu, apetitas kaip pas drambli, valgau daug, velgi islaidos, ir t.t. Uz skausmus, nepatogumus, sunkumus, ir t.t. Na as i tuos pinigus taip ziuriu, bet cia jau kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni savaip ir supranta

Del maitinimo tai taip, misinukais bus maitinamas