Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 3

QUOTE(VRed @ 2009 03 04, 23:00)

labukas. noriu pasidziaugti jumis,kad yra tokiu sviesios sielos zmoniu, kurie padeda kitiems, jus atliekate dideli darba ir suteiksite seimai kuriai padedate labai daug dziaugsmo va balioncikas jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 03 04, 22:55)
Vakar maciau sirdute plakancia wub.gif

Sveikinu pasiekus savo svajone! Buvau pametus sita tema is akiracio.
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2009 03 05, 11:29)
labukas. noriu pasidziaugti jumis,kad yra tokiu sviesios sielos zmoniu, kurie padeda kitiems, jus atliekate dideli darba ir suteiksite seimai kuriai padedate labai daug dziaugsmo va balioncikas jums  4u.gif

QUOTE(Arven @ 2009 03 06, 00:54)
Sveikinu pasiekus savo svajone! Buvau pametus sita tema is akiracio.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
o kaip vyksta bendravimas su tėveliais nėštumo metu? jie dažnai jus lankys ar jus juos?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 03 06, 06:58)
o kaip vyksta bendravimas su tėveliais nėštumo metu? jie dažnai jus lankys ar jus juos?

Dabar daugiausiai bendraujam emailais, pasikalbam telefonu bent karta i savaite. Veliau, na kai jau bus ka paciupinet biggrin.gif planuojam dazniau matytis, tiek pas mus tiek pas juos mirksiukas.gif
Atsakyti
Vred, gal akvariuma namie turi? Jei ne, tai laikas isitaisyti mirksiukas.gif ir prisijungti prie SM akvariumistu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 03 10, 22:28)
Vred, gal akvariuma namie turi? Jei ne, tai laikas isitaisyti  mirksiukas.gif ir prisijungti prie SM akvariumistu.  biggrin.gif

g.gif kad as suni ruosiuosi pirkt, ne akvariuma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 03 10, 21:38)
g.gif kad as suni ruosiuosi pirkt, ne akvariuma biggrin.gif

suo geriau thumbup.gif wub.gif nors pati turiu akvariuma thumbup.gif
kaip laikaisi,kokia tavo savijauta mirksiukas.gif ar dirbi?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 15, 09:54)
suo geriau thumbup.gif  wub.gif nors pati turiu akvariuma thumbup.gif
kaip laikaisi,kokia tavo savijauta mirksiukas.gif ar dirbi?

Mane vaikystej/jaunystej draugai ir kaimynai sunu karaliene vadino doh.gif visus pamestinukus man vesdavo smile.gif
Jauciuosi puikiai, aciu 4u.gif tik pavargstu greitai ax.gif o dirbt tai dirbu mirksiukas.gif su savo zuikiu iki pat galo dirbau, ir dabar tikiuosi kad taip bus.
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 03 15, 12:27)
Mane vaikystej/jaunystej draugai ir kaimynai sunu karaliene vadino doh.gif visus pamestinukus man vesdavo smile.gif
Jauciuosi puikiai, aciu 4u.gif tik pavargstu greitai ax.gif o dirbt tai dirbu mirksiukas.gif su savo zuikiu iki pat galo dirbau, ir dabar tikiuosi kad taip bus.

Na JAV istatymai kitokie,kaip suprantu...ne mes cia ilgai atostogaujam ax.gif
del sunu...as irgi,jei negaledavau parsinesti,maitindavau taip ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 15 kovo 2009 - 16:00
O bunant surogatine, nebus gaila, kai kudikis gims, nesijaus, kad atiduodi savo vaika? O kaip su paveldejimu, supratau, jis tavo genu netures... g.gif Ir kaip su tuo apmokejimu, tai lyg butu perkami jausmai, kunas parduodamas tam tikra prasme g.gif Ir kaip kai gims jis bus maitinamas, tavo pienu ar misiniu tik? Dirbtinai..Siaip tai gerai, gerai kad yra toks dalykas...
Papildyta:
QUOTE(pandora2006 @ 2009 03 05, 11:29)
labukas. noriu pasidziaugti jumis,kad yra tokiu sviesios sielos zmoniu, kurie padeda kitiems, jus atliekate dideli darba ir suteiksite seimai kuriai padedate labai daug dziaugsmo va balioncikas jums  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 15 kovo 2009 - 16:27
QUOTE(nep @ 2009 03 15, 16:26)
O bunant surogatine, nebus gaila, kai kudikis gims, nesijaus, kad atiduodi savo vaika? O kaip su paveldejimu, supratau, jis tavo genu netures... g.gif Ir kaip su tuo apmokejimu, tai lyg butu perkami jausmai, kunas parduodamas tam tikra prasme  g.gif Ir kaip kai gims jis bus maitinamas, tavo pienu ar misiniu tik? Dirbtinai..Siaip tai gerai, gerai kad yra toks dalykas...

Tikrai nesijaus kad savo vaika atiduodu, nes tas vaikas ne mano. Ne as ta vaika padariau, ne mano lasteles ji sukure, ir ne mano genai ir ne mano kraujas jame. Iskart po gimdymo turbut truks to leliuko kuri laika, nes vistik 9 menesiai isnesiotas, plius dar hormonai, ir t.t., bet to nebijau nes zinau kad tai normalu ir laikina. O del pinigu tai aisku galima ivairiai ziuret, na gal neparduodu as savo kuno, gal isnuomoju smile.gif Bet is tikruju pinigai yra mokami tiesiog kaip kompensacija uz nepatogumus, maziau laiko kuri galiu skirt savo vaikams, vyrui, ir t.t. Dabar vis uzsimanau visokiu keistu dalyku, perku, gaminu, apetitas kaip pas drambli, valgau daug, velgi islaidos, ir t.t. Uz skausmus, nepatogumus, sunkumus, ir t.t. Na as i tuos pinigus taip ziuriu, bet cia jau kiekvienas pagal savo sugedimo laipsni savaip ir supranta smile.gif
Del maitinimo tai taip, misinukais bus maitinamas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VRed: 15 kovo 2009 - 17:11