Įkraunama...
Įkraunama...

Surogatinė mama 3

QUOTE(VRed @ 2009 03 15, 18:10)
ir ne mano kraujas jame

Nesutikčiau 4u.gif Juk per placentą kraujas nuolat cirkuliuoja ir maišosi abiejų: mamos ir vaikelio g.gif

O šiaip labai džiaugiuosi jūsų pasiryžimu, linkiu ramybės ir gero nešiojimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvyle @ 2009 03 15, 17:39)
Nesutikčiau  4u.gif  Juk per placentą kraujas nuolat cirkuliuoja ir maišosi abiejų: mamos ir vaikelio  g.gif 
O šiaip labai džiaugiuosi jūsų pasiryžimu, linkiu ramybės ir gero nešiojimo  4u.gif

Tai kad ne ax.gif kraujas tikrai nesimaiso, juk ir kraujo grupes daznai skirtingos buna mirksiukas.gif
Uz palinkejimus aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2009 03 15, 16:51)
Tai kad ne ax.gif kraujas tikrai nesimaiso, juk ir kraujo grupes daznai skirtingos buna mirksiukas.gif
Uz palinkejimus aciu 4u.gif

bet kraujas cirkuliuoja tarp motinos ir vaikelio g.gif tai turetu,kaip ir maisytis,tik manau genai lemia kokia kraujo grupe gauna vaikas..gal as klystu blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 15 kovo 2009 - 18:24
QUOTE(VRed @ 2009 03 15, 18:51)

Placentoje yra labai daug smulkių kraujagyslių ir čia vaisiaus kraujas susimaišo su motinos krauju. Vaisius iš motinos kraujo gauna maisto medžiagų ir deguonies, o atiduoda į motinos kraują anglies dioksidą ir kitas nereikalingas atliekas. Motinos organizmas šias nereikalingas medžiagas pašalina.

Būtent dėl šio maišymosi gali iškilti problemų su Rh faktoriumi, kai motinos jis neigiamas, o vaisiaus teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Va cia radau parasyta ax.gif Bet vaikui gimus tas rysys nutruksta, vaikas nepaveldeja is manes nei kraujo grupes, taip kad, kaip ten bebutu, ne mano kraujas jo gyslomis teka jam gimus smile.gif
Atsakyti
Motinos ir vaisiaus kraujas tikrai nesimaiso, dar atsimenu kaip anatomijos destytoja nuolat tai pabrezdavo blush2.gif
As taip pat tyliai seku sia tema ir labai labai palaikau Vred. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Su motinos ir vaisiaus krauju, tai panasiai kaip dializes aparatas. Vienoj membranos pusej mamos kraujas, o kitoj pusej vaisiaus kraujas. Membranos plotas labai didelis - daugybe smulkiu kraujagysliu is abieju pusiu. Per membrana pereina mineralines ir maisto medziagos, kai kurie baltymai, vanduo. Pats kraujas nesimaiso.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 15, 10:54)
suo geriau thumbup.gif  wub.gif nors pati turiu akvariuma thumbup.gif
kaip laikaisi,kokia tavo savijauta mirksiukas.gif ar dirbi?

As cia ne i tema... Bet ko nesilankai SM akvariumistikos temoje?
Papildyta:
QUOTE(VRed @ 2009 03 15, 18:10)
Del maitinimo tai taip, misinukais bus maitinamas 4u.gif

Mano pirmas vaikas iki puses metu nevalge praktiskai jokiu misinuku. Tik mano piena. Isbandem keleta misinuku rusiu, ale visu atsisake, nuo vieno, tai net alergizavo vaika. O nuo puses metu kaip nikas nieko pradejo valgyt misinukus. Nuo 4 menesiu valge ir kita maista: koses, tyreles.
Atsakyti
QUOTE(l.jelena @ 2009 03 15, 18:53)
As cia ne i tema... Bet ko nesilankai SM akvariumistikos temoje?
Papildyta:

kazkada lankiausi blush2.gif na jei priimsit vel reiks pradeti blush2.gif
Atsakyti
Gaila, kad misinukais tik bus maitintas. Nu nors tris dieneles uz papildoma mokesti tongue.gif Vaikuciui butu tikrai i nauda, nesvarbu, kad kraujas tai ne tavo. Prisipazinsiu, galvoju vis apie tave galvoju, man kaip is fantastikos filmo..Aisku, girdejau apie tai anksciau. Idomu, Lietuvoje butu tai imanoma, cia jauciu reiktu visokiu vyskupu ir kunigu patarimu klausytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 15, 19:37)
Gaila, kad misinukais tik bus maitintas. Nu nors tris dieneles uz papildoma mokesti  tongue.gif Vaikuciui butu tikrai i nauda, nesvarbu, kad kraujas tai ne tavo. Prisipazinsiu, galvoju vis apie tave galvoju, man kaip is fantastikos filmo..Aisku, girdejau apie tai anksciau. Idomu, Lietuvoje butu tai imanoma, cia jauciu reiktu visokiu vyskupu ir kunigu patarimu klausytis  doh.gif

mano pirmas sunus,gal tik pora dienu gavo mano pienuko mirksiukas.gif daugiau uzdegimas prasidejo,nuo per didelio kiekio pieno doh.gif ir nieko...uzaugo tvirtas,protingas vaikas,praktiskai nesirgo thumbup.gif o dukra ilgai maitinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 15, 21:40)
mano pirmas sunus,gal tik pora dienu gavo mano pienuko mirksiukas.gif daugiau uzdegimas prasidejo,nuo per didelio kiekio pieno doh.gif ir nieko...uzaugo tvirtas,protingas vaikas,praktiskai nesirgo thumbup.gif o dukra ilgai maitinta thumbup.gif

Svarbiausia vidinis nusiteikimas, kad viskas yra ir bus gerai thumbup.gif
Atsakyti