Vilniuje vežu į Moterų krizių centrą (berods taip vadinasi) Vytenio gatvėje> nuvažiuoju, paskambinu prie vartelių, ateina kas nors atidaryti, įduodu savo turtą sakydama "kas netiks - išmeskite" ir..... pabėgu
Seniau atiduodavome giminaičiams, bet, kad jie ima su tokia veido išraiška tipo, dar ačiū pasakyk, kad paimam, tai dabar metu į konteinerius, na dar retsykiais ir aš padedu šalia, o knygas nunešu į biblioteką, bent pas mus yra tokia lentynėlė: knygų mainai, ten kas nori savo padeda, arba pasiima kas patinka
Padevetus, bet nesudevetus, rubus ar batus, kurie atsibode ar uzsistoveje spintoje atiduodavau vargingai gyventantiems kaimo zmonems arba vezdavau i Kauno invalidu draugija. Kai patys patyreme dideli gaisra ir netekome dideles dalies turto, namu apyvokos daiktu, rubu, baldu - patys buvo suselpti padevetais rubais, butine technika, baldais. Lenkiu galva pries tuos zmones kurie padejo.
atiduodu pazystamiems
QUOTE(Naujokexxx @ 2013 02 11, 15:16)
As tai planuoju vezti i Carita - tokius jau gerokai sudevetus vaiku rubus.Ju tikrai jokie kaimynai ir gimines nenesios.....o ten gal kam ir pravers.
Mano nuosirdus patarimas: visiskai sudevetus rubus ir avalyne meskit be gailescio i konteineri
Kazkodel visi isivaizduoja, kad jei kaimynams ir pazistamiems geda tokius rubus atiduoti, tai atliks gera darba ir pliusiuka uzsides, jei visa barachlo nuves ir numes i kokia labdaros istaiga, neva, visi nesioti atsisake, o gal ten kam pravers
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 09, 11:01)
Mano nuosirdus patarimas: visiskai sudevetus rubus ir avalyne meskit be gailescio i konteineri
Nevezkit i Carita, ten ne siuksliu rusiavimo skyrius, ten taip pat ZMONEMS atiduodam, o jie kad ir vargingi, bet ISDIDUS, skuduru nenesioja.
Kazkodel visi isivaizduoja, kad jei kaimynams ir pazistamiems geda tokius rubus atiduoti, tai atliks gera darba ir pliusiuka uzsides, jei visa barachlo nuves ir numes i kokia labdaros istaiga, neva, visi nesioti atsisake, o gal ten kam pravers
Nepravers, mielosios, tik mums darbo daug duodat, tenka rusiuoti ir maisais mesti i konteinerius
Nes mums GEDA nunesti tokius sudevetus daiktus vargstancioms seimoms.