Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai - kur dedate?

o as noriu pasidalinti savo patirtimi:
po gimdymo labai sustorejau ir turejau pilna spinta puikiu(tame tarpe garsiu firmu) rubu, metus laikiau vildamasi I juos tilpti , o kai praradau vilti - viska sukroviau I maisus, dar savo leliuko isaugtus rubus idejau( atiduoti neturejau kam, pardavineti - tingejau apsikrauti)- tai nutariau atiduoti I carita!!!!!!! Viska pati surusiavau ir tvarkingai supakavau!!!!!
Tai patikekit manim, kai vyras atejo su 2 dezem, carito. darbuotoja net neziurejusi I ju turini atsove vyrui, jog skarmalu mums cia nereikia tai net koktu pasidare.......
tai nuvezem paskui samarieciams, kur labia mielai viska prieme. tai va
Atsakyti
Aš rašau pagalbadaiktais.lt kuriai kuratoriai ir ji noriai viską pasiima.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 09, 11:01)
Mano nuosirdus patarimas: visiskai sudevetus rubus ir avalyne meskit be gailescio i konteineri 4u.gif Nevezkit i Carita, ten ne siuksliu rusiavimo skyrius, ten taip pat ZMONEMS atiduodam, o jie kad ir vargingi, bet ISDIDUS, skuduru nenesioja. schmoll.gif

Kazkodel visi isivaizduoja, kad jei kaimynams ir pazistamiems geda tokius rubus atiduoti, tai atliks gera darba ir pliusiuka uzsides, jei visa barachlo nuves ir numes i kokia labdaros istaiga, neva, visi nesioti atsisake, o gal ten kam pravers irnesakyk.gif  Nepravers, mielosios, tik mums darbo daug duodat, tenka rusiuoti ir maisais mesti i konteinerius doh.gif Nes mums GEDA nunesti tokius sudevetus daiktus vargstancioms seimoms.

Visikai pritariu. Na bet ir parase Naujokexxx - gimines ir kaimynai tikrai tokiu nenesios,o caritas paims mad.gif ismeskit gi nu!
Atsakyti
metu lauk, net jei ir geri daiktai nes nezinau kam atiduoti ir laiko neturiu ieskoti vezti kazkur
Atsakyti
ir as veziau karta i carita - isvijo.
O kai metu i konteineri - tai suplesau arba sukarpau, nepatingiu, nes nu kai bedziai su alaus buteliu ir MANO KEPURE vaiksto, tai nieko baisiau ta akimirka nepatiri doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorija: 26 vasario 2015 - 16:11
atiduodu cia

https://www.facebook...ups/pagalbavls/
Atsakyti
Palieku prie konteineriu
Atsakyti
QUOTE(Gorija @ 2015 02 26, 17:10)
ir as veziau karta i carita - isvijo.
O kai metu i konteineri - tai suplesau arba sukarpau, nepatingiu, nes nu kai bedziai su alaus buteliu ir MANO KEPURE vaiksto, tai nieko baisiau ta akimirka nepatiri doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O kas čia baisaus, kad kažkas randa ir nešioja? Man tai jokio skirtumo kas nutinka su mano daiktu išmestu į konteinerį ax.gif
Atsakyti
jei metu, tai nesvarbu ar bėdžiai ar alkoholikai, ar šuns budoj pakloja- svarbu, kad klažkam pravertė (gal kam vietoj ir tualetinio biggrin.gif ); Paskutiniu metu metu į konteinerį rūbams, galanterijai (tokie geltoni specialūs) Įsimetu į mašiną, kai pro šalį kur važiuodama pamatau tokį konteinerį, tai ir įmetu. Nors nežinau, ar ten juos tik rūšiuoja ar kam kitam išdalina.
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2015 04 07, 14:45)
jei metu, tai nesvarbu ar bėdžiai ar alkoholikai, ar šuns budoj pakloja- svarbu, kad klažkam pravertė (gal kam vietoj ir tualetinio biggrin.gif ); Paskutiniu metu metu į konteinerį rūbams, galanterijai (tokie geltoni specialūs) Įsimetu į mašiną, kai pro šalį kur važiuodama pamatau tokį konteinerį, tai ir įmetu. Nors nežinau, ar ten juos tik rūšiuoja ar kam kitam išdalina.

Perdirba. Paskui tie rūbai tampa šluostėmis.

Gerus rūbus (dėvėtus vienąkart ar tik matuotus) dovanoju. Yra įvairių puslapių, kur galima pasiskelbti. Pvz. dovanojam.lt Atvažiuoja ir pasiima.
Atsakyti
uzmaciau dar toki varianta

http://www.15min.lt/...nciu-159-496896
Atsakyti
Norintiems atsikratyti nebedėvimų drabužių – trys pasirinkimai
Atsakyti