Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

sveikos, na as ir pamastau, kad nevartosiu. bet pas mane tai keisti pozymiai buna-as pradedu kosioti, einu pas gyd, mane gydo nuo bronxitu, o po to gyd pasako tai nuo gerlo blink.gif , arba gydo nuo gerlo, o uzleidzia (kaip dabar) bronxita doh.gif

todel neatrenku kada man tas gerlas, kada ka vartoti sad.gif pilvo skausmai nuo lanobax tikrai buno, o ne nuo gerlo, nuo jo dirginantis kosulys tik man buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamilyte9: 27 sausio 2009 - 09:09
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 11:08)
sveikos, na as ir pamastau, kad nevartosiu. bet pas mane tai keisti pozymiai buna-as pradedu kosioti, einu pas gyd, mane gydo nuo bronxitu, o po to gyd pasako tai nuo gerlo  blink.gif , arba gydo nuo gerlo, o uzleidzia (kaip dabar) bronxita  doh.gif

todel neatrenku kada man tas gerlas, kada ka vartoti sad.gif pilvo skausmai nuo lanobax tikrai buno, o ne nuo gerlo, nuo jo dirginantis kosulys tik man buna

privaciam kabinete ir aiskino kad jau per daug visiems ta gerl pripaiso kai jo net nebuna...anksciau jau as cia rasiau kad mano sunui taip buvo ...kosciodavo krenksdavo ir gerl dapaisė o kai nuo omeprozolio nieko gero nebuvo pradejau viska tirti o pasirodo kad alergija...vaikas bereikalo vaistus gėrė...o taip panasei viskas buvo ir liezuvis baltas ir pilvo skausmai ir krenkstimas ir stemplė kaisdavo....kai zarna rijo tai daktaras sako nu išvis nieko jam ten nesimato kad net buve...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 01 27, 10:44)
privaciam kabinete ir aiskino kad jau per daug visiems ta gerl pripaiso kai jo net nebuna...anksciau jau as cia rasiau kad mano sunui taip buvo ...kosciodavo krenksdavo ir gerl dapaisė o kai nuo omeprozolio nieko gero nebuvo pradejau viska tirti o pasirodo kad alergija...vaikas bereikalo vaistus gėrė...o taip panasei viskas buvo ir liezuvis baltas ir pilvo skausmai ir krenkstimas ir stemplė kaisdavo....kai zarna rijo tai daktaras sako nu išvis nieko jam ten nesimato kad net buve...

tai vat mane kita gyd ir issiunte i vln pas pulmonologa alergologa, sako tavoji gyd atrodo uzsiciklino ant vieno, dabar visas bedas ant egrlo nurasys...
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 12:07)
tai vat mane kita gyd ir issiunte i vln pas pulmonologa alergologa, sako tavoji gyd atrodo uzsiciklino ant vieno, dabar visas bedas ant egrlo nurasys...
tai vat kad jiems lengviause diagnoze israsyt...o kad ne ta..tai vat pulmonologas mums ir nustate...mano daktarė buvo claritin liepus duot o jie nieko nepadėjo tai sako jam muset nervinis tikas ir raminamu buvo jau prirasius tai gerai kad nedaviau...tai ta pulmonologė kai patrako kai pasakiau kaip galima taip gydyt ligos nenustacius...israse naujos kartos nuo alergijos issyk pamacijo...ir dabar karts nuo karto uzeina tai duodu tu vaistuku ir praeina...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 01 27, 11:22)
tai vat kad jiems lengviause diagnoze israsyt...o kad ne ta..tai vat pulmonologas mums ir nustate...mano daktarė buvo claritin liepus duot o jie nieko nepadėjo tai sako jam muset nervinis tikas ir raminamu buvo jau prirasius tai gerai kad nedaviau...tai ta pulmonologė kai patrako kai pasakiau kaip galima taip gydyt ligos nenustacius...israse naujos kartos nuo alergijos issyk pamacijo...ir dabar karts nuo karto uzeina tai duodu tu vaistuku ir praeina...

vistiek keistai... ar ne alergenu ieskoti turejo? nezinau kokia santariskese pulmonologe gera, o gera ta prasme,kad paieskotu kas is tiesu yra...
tik reikalas su medikais ir man neviltis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 12:47)
vistiek keistai... ar ne alergenu ieskoti turejo? nezinau kokia santariskese pulmonologe gera, o gera ta prasme,kad  paieskotu kas is tiesu yra...
tik reikalas su medikais ir man neviltis... doh.gif

tai taip ieskojo bet vėliausei kai jau prigyde buvo...nu tas tyrimas nepigus bet man atrodo geriau issitirti ir bus aisku kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 09:08)
sveikos, na as ir pamastau, kad nevartosiu. bet pas mane tai keisti pozymiai buna-as pradedu kosioti, einu pas gyd, mane gydo nuo bronxitu, o po to gyd pasako tai nuo gerlo  blink.gif , arba gydo nuo gerlo, o uzleidzia (kaip dabar) bronxita  doh.gif

kosulys ar gerkles skausmas persalus, bronchito metu visiskai skiriasi nuo gerl, bet kad juos atskirti reikia truputi igusti (patirties) blush2.gif

QUOTE(daliuk @ 2009 01 27, 10:22)

mano vaikas kai kosti, jei bronchuose girdi spazmus, israso ir Aerus (antialergini), nes jis nuima ir spazmus kartu. labai geras vaistukas 4u.gif musu terapeuti ant tiek domisi naujovemis ir stengiasi gydyt kuo paprasciau, kad nereiktu kruvom temti is vaistines ir taip efektyviai gaunasi, nors ligos tos pacios, bet vaikai pasveiksta per 3 dienas blink.gif man irgi koreguoja gydyma ir be tyrimu nieko neskiria ir labai renka, kad vieni gali dirginti kazka, kiti sukelti salutinius. nu auksas gydytoja. kaip "sau" dirba wub.gif
Maliau primaliau, puse pati nesuprantu, nes jei rasyciau risliai valandos neuztektu, nes issiplesciau iki begalybes biggrin.gif
Einu rytiniu vaistuku gert 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 01 27, 11:51)
tai taip ieskojo bet vėliausei kai jau prigyde buvo...nu tas tyrimas nepigus bet man atrodo geriau issitirti ir bus aisku kas ir kaip...

kai mano sunui ieksojo alergenu, tai dave siuntima ir buvo nemokamai, na ta valdiska skale smile.gif bet galu gale nei alergija, nei plauciai , nei dar ten kas buvo-buvo angina su polipais-visu ligu ir bakteriju zidinys. kaip juos pasalino, tai baigesi plauciu ligos, alergijos, vemimai, ausu uzdegimai...
Papildyta:
[quote=*Malibu*,2009 01 27, 12:00]
kosulys ar gerkles skausmas persalus, bronchito metu visiskai skiriasi nuo gerl, bet kad juos atskirti reikia truputi igusti (patirties) blush2.gif
mano vaikas kai kosti, jei bronchuose girdi spazmus, israso ir Aerus (antialergini), nes
tai kai jau prasidejo atsuikosejimas kazkuo, tai as gyd pasakiau, kad man ne skrandzio cia bedos, bet man kazkas plauciuose yra, tai vos ne raminancius skyre. pati pasidariau paseli, tai tada nenorom skyre gydyma. keisiu ta kvaisa.... jei ka isikas, tai to ir laikosi kvailai, taip uzleido man kelis bronxitus jau doh.gif
Atsakyti
[quote=kamilyte9,2009 01 27, 13:03]
kai mano sunui ieksojo alergenu, tai dave siuntima ir buvo nemokamai, na ta valdiska skale smile.gif bet galu gale nei alergija, nei plauciai , nei dar ten kas buvo-buvo angina su polipais-visu ligu ir bakteriju zidinys. kaip juos pasalino, tai baigesi plauciu ligos, alergijos, vemimai, ausu uzdegimai...
Papildyta:
[quote=*Malibu*,2009 01 27, 12:00]
mano vaikas kai kosti, jei bronchuose girdi spazmus, israso ir Aerus (antialergini), nes
tai kai jau prasidejo atsuikosejimas kazkuo, tai as gyd pasakiau, kad man ne skrandzio cia bedos, bet man kazkas plauciuose yra, tai vos ne raminancius skyre. pati pasidariau paseli, tai tada nenorom skyre gydyma. keisiu ta kvaisa.... jei ka isikas, tai to ir laikosi kvailai, taip uzleido man kelis bronxitus jau doh.gif
[/quote]
ne mums darė mokama labai smulku kokioms dalims kam alergija neatsimenu kazkur virs 200 kainavo atrodo..kokiam augalui kokioms dulkėms ir t.t nezinau jo kazkodėl nekompensavo...reiks malibu uzsirasyt tuos vaistukus gal kada pravers...man tai isvis zlastis ima....praėjo skrandzio skausmai dabar užėjo galvos skausmai...nu kada tos ligos baigsis jau ikirėjo grynai...
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 11:03)
keisiu ta  kvaisa.... jei ka isikas, tai to ir laikosi kvailai,

as pakeiciau si rudeni, nes maciau, kad gerl prasteja valandom, nebe menesiais, o ji sako viskas gerai ir tipo bareto net nera doh.gif iskart nuvaziavau i seimos klinika ir prisiregistravau, tai padare naujai tyrimus, issigando ir pradejo aktyviai gydyti ir vaistus kompensuoja, kur ana prisigalvodavo taisykliu, kad tik tipo 1 kursa galima, o kitu nebe, o dabartine atverte knyga ir parode, kad nera termino, galima kad ir metus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(daliuk @ 2009 01 27, 11:17)
praėjo skrandzio skausmai dabar užėjo galvos skausmai...

tai normalu, nes glaudziai jie susieti. gali skaudeti tik galva istisai, o bedos bus skrandyje mirksiukas.gif man kas diena galva paskauda, bet retai kada stipriai. sake nusiraminti, nes kol nepasveiks skrandukas, galva vis primins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 27, 13:21)
as pakeiciau si rudeni, nes maciau, kad gerl prasteja valandom, nebe menesiais, o ji sako viskas gerai ir tipo bareto net nera  doh.gif  iskart nuvaziavau i seimos klinika ir prisiregistravau, tai padare naujai tyrimus, issigando ir pradejo aktyviai gydyti ir vaistus kompensuoja, kur ana prisigalvodavo taisykliu, kad tik tipo 1 kursa galima, o kitu nebe, o dabartine atverte knyga ir parode, kad nera termino, galima kad ir metus  doh.gif
Papildyta:

tai normalu, nes glaudziai jie susieti. gali skaudeti tik galva istisai, o bedos bus skrandyje  mirksiukas.gif  man kas diena galva paskauda, bet retai kada stipriai. sake nusiraminti, nes kol nepasveiks skrandukas, galva vis primins  smile.gif

gali but kad ir nuo skrandzio o gali ir ne...esu daug galvos skausmu patyrus bet tas toks keistas lyg tirptu visa galva...turiu migrena bet kazkaip kitaip ji man pasireiksdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 01 27, 12:21)
as pakeiciau si rudeni, nes maciau, kad gerl prasteja valandom, nebe menesiais, o ji sako viskas gerai ir tipo bareto net nera  doh.gif  iskart nuvaziavau i seimos klinika ir prisiregistravau, tai padare naujai tyrimus, issigando ir pradejo aktyviai gydyti ir vaistus kompensuoja, kur ana prisigalvodavo taisykliu, kad tik tipo 1 kursa galima, o kitu nebe, o dabartine atverte knyga ir parode, kad nera termino, galima kad ir metus  doh.gif
Papildyta:

tai normalu, nes glaudziai jie susieti. gali skaudeti tik galva istisai, o bedos bus skrandyje  mirksiukas.gif  man kas diena galva paskauda, bet retai kada stipriai. sake nusiraminti, nes kol nepasveiks skrandukas, galva vis primins  smile.gif

zinok kuri padori, as ir is veinos issirasiau, ta is vis nieko nesugeba sene-tik pensininkams vaistus pila, sita dar nieko, bet kai nesurado ilgai kas, tai tada uzrase ta, o rask tokia, krui padarytu pagal skunda tyrima ir gydytu esme, nes mane sunervina tada, kai nuo nervu pasiulo biggrin.gif, sakau tikrai ivaryti sugebate nervus. vos nesieskai sau ligos... as men negalejau savo lovoje miegoti kaip kosejau iki visisko negalejimo-nera ko iskosioti, o tampiausi juodai, tai nuo nervu pasiule, ligos ieskai neva... pulmonologe nustate tada bronxita (nuo nervu... ir dar bakterinis nuo nervu..., ji turejau raminanciais pagal savaja gydyti), tai laime gydyti pardejo, dar ir siuntima tolyn dave, nes pakitimu nuo neproduktyvaus kosulio-sake greiciau astma tau ar alergija kam. va tau ir tikek. o surasti gera, tikra, tai cia reikia nezinau-mikroskopo doh.gif
Atsakyti