QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 27, 09:08)
sveikos, na as ir pamastau, kad nevartosiu. bet pas mane tai keisti pozymiai buna-as pradedu kosioti, einu pas gyd, mane gydo nuo bronxitu, o po to gyd pasako tai nuo gerlo

, arba gydo nuo gerlo, o uzleidzia (kaip dabar) bronxita
todel neatrenku kada man tas gerlas, kada ka vartoti

pilvo skausmai nuo lanobax tikrai buno, o ne nuo gerlo, nuo jo dirginantis kosulys tik man buna
kosulys ar gerkles skausmas persalus, bronchito metu visiskai skiriasi nuo gerl, bet kad juos atskirti reikia truputi igusti (patirties)
QUOTE(daliuk @ 2009 01 27, 10:22)
tai vat kad jiems lengviause diagnoze israsyt...o kad ne ta..tai vat pulmonologas mums ir nustate...mano daktarė buvo claritin liepus duot o jie nieko nepadėjo tai sako jam muset nervinis tikas ir raminamu buvo jau prirasius tai gerai kad nedaviau...tai ta pulmonologė kai patrako kai pasakiau kaip galima taip gydyt ligos nenustacius...israse naujos kartos nuo alergijos issyk pamacijo...ir dabar karts nuo karto uzeina tai duodu tu vaistuku ir praeina...
mano vaikas kai kosti, jei bronchuose girdi spazmus, israso ir Aerus (antialergini), nes jis nuima ir spazmus kartu. labai geras vaistukas

musu terapeuti ant tiek domisi naujovemis ir stengiasi gydyt kuo paprasciau, kad nereiktu kruvom temti is vaistines ir taip efektyviai gaunasi, nors ligos tos pacios, bet vaikai pasveiksta per 3 dienas

man irgi koreguoja gydyma ir be tyrimu nieko neskiria ir labai renka, kad vieni gali dirginti kazka, kiti sukelti salutinius. nu auksas gydytoja. kaip "sau" dirba
Maliau primaliau, puse pati nesuprantu, nes jei rasyciau risliai valandos neuztektu, nes issiplesciau iki begalybes
Einu rytiniu vaistuku gert