Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

kadangi vandens nemegstu (slykstu), mano gydytojas leido gerti vichy ta su skoniu- braskiu, apelsinu ir citrinu kur buna. blush2.gif naudos is jo nera, bet kai tingiu gamintis arbata pravercia, nes jau ir taip bloga nuo ju, nes daugiau nieko neleidzia. jus tai nors skiestu sulciu galit, o man .... verysad.gif
NORIU KEFYYYYYYYRO wub.gif verysad.gif
Atsakyti
Merginos, o jūs taip griežtai laikotės dietos? Nes aš tai laikausi, bet noriu kartais ir vyno ir kavos verysad.gif Kol kas kenčiu, bet nenorėčiau su dietom gyventi iki gyvenimo galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 04, 22:25)
Merginos, o jūs taip griežtai laikotės dietos? Nes aš tai laikausi, bet noriu kartais ir vyno ir kavos verysad.gif Kol kas kenčiu, bet nenorėčiau su dietom gyventi iki gyvenimo galo lotuliukas.gif

yra nerekomenduojami produktai ir jei nera stiprus refliuksas, galima beveik viskas, tik mazesniais kiekiais, kam prastai manai grieztai laikosi, o as be abejo pacios griezciausios, nes dar norisi gyventi. buna vienas kitas kasnelis neleistino per kelis men, bet tik tiek. pavyzdziui isgeriau sulciu pries kelias dienas, nors buvau puse metu neragavus, neatsilaikiau, bet vel susiemiau ir manau dar puse metu praeis kol vel paragausiu rolleyes.gif Sunku atsilaikyti, bet kas pasirupins musu sveikata jei ne pacios cool.gif mamos pavyzdys dave savo. sirgo cukralege, bet sakyciau daznai uzkasdavo ko negalima ir per pora metu pasieke tokia riba, kad sake medikai dar tokio zmogaus nemate, kur vaistu maximumas virsijo keturis berods kiekius ir nepadedavo. as privalau buti stipresne uz ja ir atsilaikyti, kad nesukelti skausmo artimiems zmonems, koki ji sukele palikdama mus....
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 04, 23:34)
yra nerekomenduojami produktai ir jei nera stiprus refliuksas, galima beveik viskas, tik mazesniais kiekiais, kam prastai manai grieztai laikosi, o as be abejo pacios griezciausios, nes dar norisi gyventi. buna vienas kitas kasnelis neleistino per kelis men, bet tik tiek. pavyzdziui isgeriau sulciu pries kelias dienas, nors buvau puse metu neragavus, neatsilaikiau, bet vel susiemiau ir manau dar puse metu praeis kol vel paragausiu  rolleyes.gif  Sunku atsilaikyti, bet kas pasirupins musu sveikata jei ne pacios  cool.gif  mamos pavyzdys dave savo. sirgo cukralege, bet sakyciau daznai uzkasdavo ko negalima ir per pora metu pasieke tokia riba, kad sake medikai dar tokio zmogaus nemate, kur vaistu maximumas virsijo keturis berods kiekius ir nepadedavo. as privalau buti stipresne uz ja ir atsilaikyti, kad nesukelti skausmo artimiems zmonems, koki ji sukele palikdama mus....

Žinai o mane nustebino mano nauja daktarė- nuėjau o ją sako- niu dabar labai pas daug ką erozijos- nieko čia tokio. Čia ne žaizdos, baika. Tai va ir mąstau, gal aš persistengiu su ta dieta g.gif jau nieko nesuprantu. O tavo prognozės po operacijos? Ką sako daktarai?
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 04, 21:41)
kadangi vandens nemegstu (slykstu), mano gydytojas leido gerti vichy ta su skoniu- braskiu, apelsinu ir citrinu kur buna.  blush2.gif  naudos is jo nera, bet kai tingiu gamintis arbata pravercia, nes jau ir taip bloga nuo ju, nes daugiau nieko neleidzia. jus tai nors skiestu sulciu galit, o man ....  verysad.gif
NORIU KEFYYYYYYYRO  wub.gif  verysad.gif

As ta vichy gerima bandau gerti, bet kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad nuo jo man kyla rugstys doh.gif ziuriu labai skirtingai, kas tinka vienoms, gali visiskai netikti kitoms ax.gif

Dabar tai dziaugiuosi, kad vistik turiu auksine nuojauta thumbup.gif Daktare istyrus nustate, kad turiu labai stipria bakterija, israse antibiotiku, o as itardama kad kazkas negerai pirmiausia pasidariau nestumo testa rolleyes.gif kuris parode dvi juosteles blush2.gif Dabar dziaugiuosi, kad nepradejau gerti antibiotiku, nes buciau netekusi savo zirniuko unsure.gif Uztai su refliuksu jau kovoju nuo pat pirmu nestumo dienu, o gert vaistu negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 04, 23:09)
Žinai o mane nustebino mano nauja daktarė- nuėjau o ją sako- niu dabar labai pas daug ką erozijos- nieko čia tokio. Čia ne žaizdos, baika. Tai va ir mąstau, gal aš persistengiu su ta dieta g.gif jau nieko nesuprantu. O tavo prognozės po operacijos? Ką sako daktarai?

Austejytee berods toks nikas sake tikimybe didele, nors man lipnickas paminejo, kad jos beveik nera arba minimali kad kazkiek pageres, o didesnes, kad pabloges, jei taip tai po traukiniu ir nesikankinsiu verysad.gif
linkusi tiketu Austejytes zodziais, kad tikimybe didele rolleyes.gif
mano daktare irgi sake, kad cia baikes, nieko nera, nekreipdavo normaliai demesio, ir net tada kada formavosi baretas sake as sveika, supratau, kad negali but tiesa, perejau i kita seimos klinika, apibegau 3 privacius ir suzinojau, kad buvau apleista, negydyta kaip reikia verysad.gif va ta smulkmena "sveika" virto tragedija verysad.gif
tu pati jausti turetum, kiek tau tos dietos reikia, na privenk tu maisto produktu nereikalingu, bus ne blogiau, o geriau, bet nemanau, kad visu 100 proc puse raciono turetum ismest is savo meniu smile.gif grieztai tik nutraukciau, alkoholi, cigaretes, kava ir gazuota su ketcupu, bei astrius patiekalus, o visa kita pati zinai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 02 04, 23:11)
As ta vichy gerima bandau gerti, bet kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad nuo jo man kyla rugstys doh.gif ziuriu labai skirtingai, kas tinka vienoms, gali visiskai netikti kitoms ax.gif

Dabar tai dziaugiuosi, kad vistik turiu auksine nuojauta thumbup.gif Daktare istyrus nustate, kad turiu labai stipria bakterija, israse antibiotiku, o as itardama kad kazkas negerai pirmiausia pasidariau nestumo testa rolleyes.gif kuris parode dvi juosteles blush2.gif Dabar dziaugiuosi, kad nepradejau gerti antibiotiku, nes buciau netekusi savo zirniuko unsure.gif Uztai su refliuksu jau kovoju nuo pat pirmu nestumo dienu, o gert vaistu negaliu doh.gif

nuo vichy man irgi kyla, bet tai vienintelis vanduo kuri nuryju be sleikstulio blush2.gif
vaistai sako nekenkia iki 12 sav, kiek tiesos tai nezinau, o renne tai tikrai gali ciulpti, jis nekenkia visai, o del kitu reikia ziureti. o ta stipri bakterija kiek? kokia spalva rode? ax.gif
Sveikinu su 2 juostelem ir linkiu lengvo nesiojimo wub.gif kaip faina ir miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 02 04, 22:11)

Didziausi sveikinimai laukiantis ir grazaus laukimo, ...cia tarp kitko, kai buvau nescia manes visiskai nekamavo remuo, bet pamenu sesele sake, kad labai padeda nuo remens ledai..ir ypac nescioms, gal pades...

beje merginos as nejauciu jokio remens grauzimo, o skrandis streikuoja juodai...

ar jums visoms grauzia remuo???
Atsakyti
QUOTE(Indre_G. @ 2009 02 05, 00:07)
Didziausi sveikinimai laukiantis ir grazaus laukimo, ...cia tarp kitko, kai buvau nescia manes visiskai nekamavo remuo, bet pamenu sesele sake, kad labai padeda nuo remens ledai..ir ypac nescioms, gal pades...

beje merginos as nejauciu jokio remens grauzimo, o skrandis streikuoja juodai...

ar jums visoms grauzia remuo???

paskutini menesi beveik nejauciu, tik va tas atpylinejimas feeee....
ledai siaip is pieno ir plius salti, tai ka as zinau ax.gif kad tik nebutu meskos paslauga rolleyes.gif jau geriau mineralini ta gerkit ir saltalankiu aliejuka, arbateles
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 05, 00:22)
Austejytee berods toks nikas sake tikimybe didele, nors man lipnickas paminejo, kad jos beveik nera arba minimali kad kazkiek pageres, o didesnes, kad pabloges, jei taip tai po traukiniu ir nesikankinsiu  verysad.gif
linkusi tiketu Austejytes zodziais, kad tikimybe didele  rolleyes.gif
mano daktare irgi sake, kad cia baikes, nieko nera, nekreipdavo normaliai demesio, ir net tada kada formavosi baretas sake as sveika, supratau, kad negali but tiesa, perejau i kita seimos klinika, apibegau 3 privacius ir suzinojau, kad buvau apleista, negydyta kaip reikia  verysad.gif  va ta smulkmena "sveika" virto tragedija  verysad.gif
tu pati jausti turetum, kiek tau tos dietos reikia, na privenk tu maisto produktu nereikalingu, bus ne blogiau, o geriau, bet nemanau, kad visu 100 proc puse raciono turetum ismest is savo meniu  smile.gif  grieztai tik nutraukciau, alkoholi, cigaretes, kava ir gazuota su ketcupu, bei astrius patiekalus, o visa kita pati zinai  mirksiukas.gif
Papildyta:

nuo vichy man irgi kyla, bet tai vienintelis vanduo kuri nuryju be sleikstulio  blush2.gif
vaistai sako nekenkia iki 12 sav, kiek tiesos tai nezinau, o renne tai tikrai gali ciulpti, jis nekenkia visai, o del kitu reikia ziureti. o ta stipri bakterija kiek? kokia spalva rode?  ax.gif
Sveikinu su 2 juostelem ir linkiu lengvo nesiojimo  wub.gif  kaip faina ir miela  wub.gif

o jei raniberl vartotum puse tabletes? manot, galima?
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 02 05, 00:11)

Sveikinu. Tik būtinai patariu pasikonsultuoti su gastroenterogolu. Nes žinok man visą nėštumą kilo rūgštys. Visi sakė- tipo normalu- gerk renie. O va pasirodo jis blogai, nes tu nejauti, jog jos kyla. Tai va po nėštumo teko gerokai pasigydyti ir kas blogiausia, dar vaikutį maitinau- tai labai sunku buvo parinkti vaistus. Žinau, kad yra vaistukų, kuriuos galima gerti ir nėštumo metu. O aš žinokit bijau nėštumo, kad vėl viskas tokios stadijos nepasiektų. Niu bet tikiuosi, jog apsigydysiu ir surizikuosiu mirksiukas.gif Kai noras bus didesnis už baimę.
Malibu- linkiu tau tikrai didelės sėkmės. O ta bareto stemplė, ką reiškia? Nuo erozijų iki jos toli? g.gif Jokių blogų minčių- tu reikalinga savo vaikučiams ir būsimiems anūkams. Mes su tavimi
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 05, 12:59)
gerk renie. O va pasirodo jis blogai, nes tu nejauti, jog jos kyla.

tai ji ne pastoviai gerti reikia, o tik kai sukyla rugstys smile.gif jis nekensmingas nei mamai nei vaikui, tas akivaizdu paskaicius sudeti smile.gif bet gal nestumo metu isvis gerai jausis ir nieko nereikes thumbup.gif
baretas per pora savaiciu issivyste man nuo paprasto nekalto refliukso ir eroziju net nebuvo jau kuris laikas. o kitiem visai neissivysto. matyt silpnas mano organizmas smile.gif negalvok apie tai, nereikia, tau jo nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 02 05, 14:08)
tai ji ne pastoviai gerti reikia, o tik kai sukyla rugstys  smile.gif  jis nekensmingas nei mamai nei vaikui, tas akivaizdu paskaicius sudeti  smile.gif  bet gal nestumo metu isvis gerai jausis ir nieko nereikes  thumbup.gif
baretas per pora savaiciu issivyste man nuo paprasto nekalto refliukso ir eroziju net nebuvo jau kuris laikas. o kitiem visai neissivysto. matyt silpnas mano organizmas  smile.gif negalvok apie tai, nereikia, tau jo nebus  mirksiukas.gif

Tai man taip ir sakė, kai kyla rūgštys. O va kuom viskas baigėsi. Žodžiu linkiu nestuke.gif lengvo nėštumo ir pamiršti skrandžio vargus (tikiuosi rytinių pykinimų nebus) .
O tau Malibu - sveikatytės smile.gif
Atsakyti