QUOTE(Giedre.vs @ 2009 02 04, 23:09)
Žinai o mane nustebino mano nauja daktarė- nuėjau o ją sako- niu dabar labai pas daug ką erozijos- nieko čia tokio. Čia ne žaizdos, baika. Tai va ir mąstau, gal aš persistengiu su ta dieta

jau nieko nesuprantu. O tavo prognozės po operacijos? Ką sako daktarai?
Austejytee berods toks nikas sake tikimybe didele, nors man lipnickas paminejo, kad jos beveik nera arba minimali kad kazkiek pageres, o didesnes, kad pabloges, jei taip tai po traukiniu ir nesikankinsiu
linkusi tiketu Austejytes zodziais, kad tikimybe didele
mano daktare irgi sake, kad cia baikes, nieko nera, nekreipdavo normaliai demesio, ir net tada kada formavosi baretas sake as sveika, supratau, kad negali but tiesa, perejau i kita seimos klinika, apibegau 3 privacius ir suzinojau, kad buvau apleista, negydyta kaip reikia

va ta smulkmena "sveika" virto tragedija
tu pati jausti turetum, kiek tau tos dietos reikia, na privenk tu maisto produktu nereikalingu, bus ne blogiau, o geriau, bet nemanau, kad visu 100 proc puse raciono turetum ismest is savo meniu

grieztai tik nutraukciau, alkoholi, cigaretes, kava ir gazuota su ketcupu, bei astrius patiekalus, o visa kita pati zinai
Papildyta:
QUOTE(Laurita_22 @ 2009 02 04, 23:11)
As ta vichy gerima bandau gerti, bet kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad nuo jo man kyla rugstys

ziuriu labai skirtingai, kas tinka vienoms, gali visiskai netikti kitoms
Dabar tai dziaugiuosi, kad vistik turiu auksine nuojauta

Daktare istyrus nustate, kad turiu labai stipria bakterija, israse antibiotiku, o as itardama kad kazkas negerai pirmiausia pasidariau nestumo testa

kuris parode dvi juosteles

Dabar dziaugiuosi, kad nepradejau gerti antibiotiku, nes buciau netekusi savo zirniuko

Uztai su refliuksu jau kovoju nuo pat pirmu nestumo dienu, o gert vaistu negaliu
nuo vichy man irgi kyla, bet tai vienintelis vanduo kuri nuryju be sleikstulio
vaistai sako nekenkia iki 12 sav, kiek tiesos tai nezinau, o renne tai tikrai gali ciulpti, jis nekenkia visai, o del kitu reikia ziureti. o ta stipri bakterija kiek? kokia spalva rode?
Sveikinu su 2 juostelem ir linkiu lengvo nesiojimo

kaip faina ir miela