Įkraunama...
Įkraunama...

GERL

QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 21:14)
nu nezinau kaip su tuo kvepavimu, manau nesamone kaip ir su krauju. as pasitikiu tik kai daro is skrandzio sulciu, nes jose rugstis, tai manau tik jose ir bakterija gerai tiksliai matosi  smile.gif
jei jau geri antibijotikus, tai patarimu nereikia. as turbut supuciau is vidaus jei gerciau tu antibijotiku, kiek jus cia visos geriat  unsure.gif
siandien tik is ligonines grizau, jauciuosi dar siektiek silpna. o operacija po 3 sav su vos vos. tikiuosi lesu pakaks, nes vaiku operaciju jau nebedaro  blink.gif  tipo lesu nebera  doh.gif

kaip suprast suputai kiek mes geriam?? nu bet daktarai gi zino ka daro ,be to be recepto negausi jokiu gydymu,,,tu pasiskaitiinek sakau apie ta tyrima kvepavimo as imesiu veliau linka, lietuveliai dar toli iki tokio,,,,, mirksiukas.gif tikrai turiu gerus gydytojus ir pasitikiu,, rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 03 04, 19:39)
kaip suprast suputai kiek mes geriam?? nu bet daktarai gi zino ka daro ,be to be recepto negausi jokiu gydymu,,,tu pasiskaitiinek sakau apie ta tyrima kvepavimo as imesiu veliau linka, lietuveliai dar toli iki tokio,,,,, mirksiukas.gif  tikrai turiu gerus gydytojus ir pasitikiu,, rolleyes.gif

as irgi pasitikeciau, kai vienai per persileidima sake baikes, pagersi granatu sulciu ir praeis, kitai dar baisiau baigesi, ir kaip galima kvepuojant skrandyje bakterijas suskaiciuoti? jei jos kvepuojant taip laksto, tai visi aplinkiniai sirgtu be isaimties. as linkusi prie tradiciniu ir tiksliu tyrimu rolleyes.gif aisku tai mano nuomone smile.gif antibijotikai kenkia refliuksui, zarnynui ir visam kitam, man gydytoja net prie sunkiu ligu neduoda ju schmoll.gif sake antraip turesim dar didesne liga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 22:21)
as irgi pasitikeciau, kai vienai per persileidima sake baikes, pagersi granatu sulciu ir praeis, kitai dar baisiau baigesi, ir kaip galima kvepuojant skrandyje bakterijas suskaiciuoti? jei jos kvepuojant taip laksto, tai visi aplinkiniai sirgtu be isaimties. as linkusi prie tradiciniu ir tiksliu tyrimu  rolleyes.gif  aisku tai mano nuomone  smile.gif  antibijotikai kenkia refliuksui, zarnynui ir visam kitam, man gydytoja net prie sunkiu ligu neduoda ju  schmoll.gif  sake antraip turesim dar didesne liga  unsure.gif

bet kad visi ir serga...t.y turi...jeigu vienas šeimos narys turi ir kitas ja turi...mano 11 sunui rado kai rijo zarna ir pacia stipriause...ir dabar kai gydziausi sakė kad vėl greit turėsiu nes sūnui tai negydė ir aš nuo jo užsikrėsiu...nes ja užsikrečiama visur nuo indu nuo ranksluosciu ir t.t užtenka ta pati obuoli atsikasti...puse valandos daktaras man dėstė apie ja ..ir kam tie antibiotikai nekenke...bet kam žmogui kentėti ...pasikankinau ta 10 dienikiu vaistus gerdama dabar nors kaip žmogus jaučiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliuk: 04 kovo 2009 - 20:56
QUOTE(daliuk @ 2009 03 04, 20:55)
bet kad visi ir serga...t.y turi...jeigu vienas šeimos narys turi ir kitas ja turi...mano 11 sunui rado kai rijo zarna ir pacia stipriause...ir dabar kai gydziausi sakė kad vėl greit turėsiu nes sūnui tai negydė ir aš nuo jo užsikrėsiu...nes ja užsikrečiama visur nuo indu nuo ranksluosciu ir t.t užtenka ta pati obuoli atsikasti...puse valandos daktaras man dėstė apie ja ..ir kam tie antibiotikai nekenke...bet kam žmogui kentėti ...pasikankinau ta 10 dienikiu vaistus gerdama dabar nors kaip žmogus jaučiuosi...

refliuksas laaabai sunkiai uzkreciamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 23:12)
refliuksas laaabai sunkiai uzkreciamas  smile.gif

mes apie batus tu apie ratus biggrin.gif nijolija klausinėja apie piloris bakterija o ne apie refliuksa...nebutinai turi refliuksu sirgt kad ta bakterija turėtum...o refliuksas išvis neužkrečiamas...nors kas ji žino kad masiškai visi taip krenta...praeis dar koki 10 metu pradės šnekėt kad užkrečiama...
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2009 03 04, 21:30)
mes apie batus tu apie ratus biggrin.gif nijolija klausinėja apie piloris bakterija o ne apie refliuksa...nebutinai turi refliuksu sirgt kad ta bakterija turėtum...o refliuksas išvis neužkrečiamas...nors kas ji žino kad masiškai visi taip krenta...praeis dar koki 10 metu pradės šnekėt kad užkrečiama...

parasei 2 dideles nesamones, bet patylesiu, tau geriau zinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 23:33)
parasei 2 dideles nesamones, bet patylesiu, tau geriau zinoti  smile.gif

nesamones g.gif turi malibu savo nuomone aš turiu savo taigi... biggrin.gif
Atsakyti
as kalbu apie medicininius faktus, o ne antra kart dvirati isradineju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 23:46)
as kalbu apie medicininius faktus, o ne antra kart dvirati isradineju  smile.gif

http://medicina.kmu....01/0701-04l.htm malibu atrask minutele ir perskaityk,, dekui, smile.gif na o antibiotikai tikrai isgelbejo daug kam gyvybes, ir sveikatas pataise, ir manau toliau ir gelbes ,mes tikrai ju negeriam tik del to kad to norim ar del to kad mum patinka, tiesiog visos norime pasveikti,
sorry malibu bet man rodos tu cia nori buti pranasesne nes turi sunkiasne forma, ligos, deja as manau mes visos savaip protingos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2009 03 04, 23:46)
as kalbu apie medicininius faktus, o ne antra kart dvirati isradineju  smile.gif

kažko šiandien nesusišnekam...nu skaičiau skaičiau bet jokio medicininio fakto parašyto nemačiau...nebent kad antibiotikai kenkia ir aš už tai bet jeigu jie butinai reikalingi kodėl ne ir kad žarna ryt geriau negu kvėpuot ir už tai ...tik rašei kad piloris bakterija neužsikreti...ai labanakt jau galva susisuko nebsuprantu nieko...
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2009 03 04, 21:56)
sorry malibu bet man rodos tu cia nori buti pranasesne nes turi sunkiasne forma, ligos, deja as manau mes visos savaip protingos  drinks_cheers.gif

blink.gif tai as dar ir durninu blink.gif tiek to, nerasysiu visai, diskutuokit bet ka, as tik be komentaru paskaitinesiu, nes yra zmoniu kurie ,man rupi cia.
Atsakyti
Merginos, prasom nesizodziaut, o graziai draugaut thumbup.gif (Oi dar ir susirimavo ax.gif )
Visos turim savo bedas, savo ligas ir kiekviena esam ypatinga su savo ligos atvejais. O jei kartais ir nusirasom i lankas, tai nereikia cia pykti, gi galima ir neskaityti thumbup.gif Taip kad susitaikot greit drinks_cheers.gif ir vel visos rasot kaip jauciates mirksiukas.gif

Vat man sia savaite tai kazkaip vel remeni eda, matyt per gimtadieni per daug nereikalingo maisto prisirijau, tai dabar tenka dietos laikytis doh.gif Dar ir kazkoks stresiukas viduj kirbenasi, tai irgi matyt nelabai tai stemplei padeda doh.gif

O jums taip nebuna, kad per PMS suaktyveja pojuciai stempleje? g.gif As jau kelinta karta pastebiu, kad tuo laikotarpiu man berods blogiau darosi g.gif
Atsakyti