QUOTE(annomis @ 2011 11 11, 14:16)
Kad man išvis jos nekyla - man tiesiog nuolat gerklę peršti (nors gal čia ir yra rūgštys
), ir nesvarbu, valgius aš ar ne. Būna, kuriam laikui praeina ir pvz kokias 2 sav nebeperšti, po to vėl užeina. O jokių žaizdelių pas mane nėra. Šiandien kortelę pasiėmiau į rankas ir paskaičiau, nes tie gydytojo žodžiai, kad "gal ir yra nežymus refliuksas" man nieko nepaaiškino. Pažiūrėjau - aišku, nieko nesuskaičiau, nes gi žinot, su kokia vištos koja daktarai rašo
, bet ten, kur buvo išvada, aiškiai parašyta - be pakitimų. Tada viskas aišku, kodėl vaistų man nerekomendavo. Žodžiu, eisiu pas psichiatrą, nes čia psichosomatika kvepia - ne kitaip.

pas mane ir jos kaip ir nekyla, as tokio neturiu jausmo kad kaip kitiems eda remeni, bet man persti gerkle, nakti koseju ( nevisada tik kai paastreja), uzeina ent negaliu nuryti maisto, jauciu tarsi kasni burnoj, o ir baisiai skrepliuojus, na taip tarsi atryju,zalius tokius, va cia ir yra tas mano refliuksas, kuris labai ryskuspo kokio vakaro su vynu aesidru,del vaistu isbandziau visokiu, bet taip ir nesupratau jie cia man padeda ar ne, praeina ir vel uzeina.