Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

Sveikos
Man kolkas paliekamieji reiškiniai po nieštumo -atsirado penkatąjį nieštumo mėn ir variau 1 men kol man pažįstama akis atvėrė kad čia gali būt skrandžio refliuksas kosulys smaugiantis varantis vemti naktį paaštrėja..pradėjau čiulpti Renne tai po jo palengvėja...tačiau naktį lb nervina žadinti kitus ir pačiai neužmigti bet man pagerėja jai laikausi maisto rėžimo..nereikia jokių čiuptukų burnon biggrin.gif šeimos gyd liepė žarną ryt ar ji ką nors parodys dėl stemplės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Redauta @ 2012 02 12, 18:10)
Operacija atliekama turint Stemples diafragmos isvarza,nes ji sukelia rugstinguma,kaip rasiau paskatinekite cia straipsny kur buvau ydejusi,ar jus ta turite?

gydytojo išvada man - refliuksas. kadangi žodžius apie operaciją praleidau pro ausis (vajė, atrodė, kas per nesąmonė, pagersiu vaistų ir praeis), dabar galvoju kad blogai padariau nepaklausiusi. manau reikės keliauti dar kartą. ar valgau bet ką ar renkuosi maistą, tas pats š... sad.gif dėkui, paskaitinėsiu šitą temą giliau, tikiuosi dar rasiu įdomios informacijos.
Atsakyti
gal galit ka patart kanors jauciu gerklej tarsi kazkos gumulas butu seniau budavo pakiles rugstingumas dabar nebepakiles (bent jau nejauciu) ar gali but tas gumulas tai rodiklis kad pakiles rugstingumas? nes pagerus vaistu nuo rugstingumo jis sumazeja. dekui isanksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(night77 @ 2012 07 08, 11:03)
gal galit ka patart kanors jauciu gerklej tarsi kazkos gumulas butu seniau budavo pakiles rugstingumas dabar nebepakiles (bent jau nejauciu) ar gali but tas gumulas tai rodiklis kad pakiles rugstingumas? nes pagerus vaistu nuo rugstingumo jis sumazeja. dekui isanksto smile.gif

Labai galimas daiktas, kad čia dėl tų rūgščių, ypač jei vaistai nuo skrandžio padeda. Mane tas pats kamuoja, tik dar su sloga, anksčiau gydytojai peršalimus rašydavo, o aš jiems vis turėdavau įrodynėti, kad vaistai nuo rūgštingumo peršalimo neišgydytų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pupsyte @ 2012 01 02, 16:12)
sveiki, turiu bedu ir as, nuo gruodzio 28 vos gyva, gyd itaria refliuksa, bet man ziauriai skauda koju raumenis kaulus, sausgysles, taip pat be galo skaudau nugara, silpna... skrandi tempia, sunkuma jauciu, laikausi dietos, nieko nevalgau ko negalima, geriu vaistus, bet savijauta tik blogeja... karstis pila, arba saltis krecia.. kosmaras kazkos...
noriu paklausti ar yra kam taip buve, kurioms yra refliuksas

Na man panašiai yra, kai nudegina rūgštys stemplę ir gerklę, tai ima pakyla temperatūra, nuo jos turbūt ir ima skaudėti visą kūną, karštis pila ir galvą baisiausiai skauda..
Papildyta:
O gal kas yra tą refliuksą išsigydę? Mane neviltis kartais užkankina. Šiaip kiekvieną rytą atsikeliu prikimus, pasispjaudau ir praeina. Šiaip valgau viską iš eilės, kol kelis kartus per metus paima ir tos rūgštys sukyla ir nudegina stemplę, gerklę, net nosį paliečia. Ir staigiai, ne tai, kad jausčiau rūgštis, galėčiau kokią tabletę suvartot.. Deja viskas įvyksta labai staigiai ir tada jau be vaistų neišsiverčiu bei dietos.. Bjauriausia, kad vaistai irgi duoda pašalinį poveikį - išbalansuoja visą virškinimą. Tai va, gal kam panašiai būna, kad nejaučiat rūgščių, bet turit su gerkle bėdų ir gal pavyko atsikratyt šiom bėdom?

Ir man jau baisu, kad kiekvienas užpilimas rūgštim man vis sunkėja, atsiranda papildomų negalavimų, tai tikiuosi, kad tai nėra ženklas, kad mano padėtis sunkėja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(nereite @ 2012 08 02, 14:31)
Labai galimas daiktas, kad čia dėl tų rūgščių, ypač jei vaistai nuo skrandžio padeda. Mane tas pats kamuoja, tik dar su sloga, anksčiau gydytojai peršalimus rašydavo, o aš jiems vis turėdavau įrodynėti, kad vaistai nuo rūgštingumo peršalimo neišgydytų smile.gif
Papildyta:
Na man panašiai yra, kai nudegina rūgštys stemplę ir gerklę, tai ima pakyla temperatūra, nuo jos turbūt ir ima skaudėti visą kūną, karštis pila ir galvą baisiausiai skauda..
Papildyta:
O gal kas yra tą refliuksą išsigydę? Mane neviltis kartais užkankina. Šiaip kiekvieną rytą atsikeliu prikimus, pasispjaudau ir praeina. Šiaip valgau viską iš eilės, kol kelis kartus per metus paima ir tos rūgštys sukyla ir nudegina stemplę, gerklę, net nosį paliečia. Ir staigiai, ne tai, kad jausčiau rūgštis, galėčiau kokią tabletę suvartot.. Deja viskas įvyksta labai staigiai ir tada jau be vaistų neišsiverčiu bei dietos.. Bjauriausia, kad vaistai irgi duoda pašalinį poveikį - išbalansuoja visą virškinimą. Tai va, gal kam panašiai būna, kad nejaučiat rūgščių, bet turit su gerkle bėdų ir gal pavyko atsikratyt šiom bėdom?

Ir man jau baisu, kad kiekvienas užpilimas rūgštim man vis sunkėja, atsiranda papildomų negalavimų, tai tikiuosi, kad tai nėra ženklas, kad mano padėtis sunkėja sad.gif

labukas,tai vat tas valgau viska is eiles ir yra blogai mieloji..reikia asisaugoti,kepto astraus,rukyto maisto.Vaistu as negalejau naudoti,nes bloga nuo ju buvo ,pykino,zarnyna skaudejo ir dar visokie velniai...pirmas vaistas ramybe.ale is kur gaut..belieka kazkaip raminti nervu sistema.man gerai valerijonu arbata.o siaip labai gerai buvo kai geriau medu su siltu vandeniu,ryte ka tik atsikelus,ir po to nevalgyt 1-2 val
o paskui ivairios arbatos virskinimui gerinti:metu,nors sako kad kelia rugstis,man tai jos labai tinka.gerai butu jei rastumete saldymedzio,gydo stemples uzdegima ir zaizdeles,ir skrandi nuramina,labai puikus daiktas.su gerkle kartais buna,jauciu kad grazuzia,kosulys.Tada jau zinai,kad cia paumejimas ir imuosi veiksmu:)
Atsakyti
QUOTE(Kristukas94 @ 2012 08 02, 15:27)
labukas,tai vat tas valgau viska is eiles ir yra blogai mieloji..reikia asisaugoti,kepto astraus,rukyto maisto.Vaistu as negalejau naudoti,nes bloga nuo ju buvo ,pykino,zarnyna skaudejo ir dar visokie velniai...pirmas vaistas ramybe.ale is kur gaut..belieka kazkaip raminti nervu sistema.man gerai valerijonu arbata.o siaip labai gerai buvo kai geriau medu su siltu vandeniu,ryte ka tik atsikelus,ir po to nevalgyt 1-2 val
o paskui ivairios arbatos virskinimui gerinti:metu,nors sako kad kelia rugstis,man tai jos labai tinka.gerai butu jei rastumete saldymedzio,gydo stemples uzdegima ir zaizdeles,ir skrandi nuramina,labai puikus daiktas.su gerkle kartais buna,jauciu kad grazuzia,kosulys.Tada jau zinai,kad cia paumejimas ir imuosi veiksmu:)

Taip,zinau,kad valgyt bet ka negerai,bet ir saves kankint vien su kosem ir virtu maistu nesinori,juolab manau kad man rugstis kelia daugiau psichologiniai dalykai,mintys. Todel irgi bandau su valerijonais gydytis,bet ir nolpazos neisvengiu..o va medus man kaip tik rugstis kelia,kad ir kaip as ji vartociau.as labiau linu semenu alieju,semenu alieju,citrina,saltalankiu alieju naudoju,dabar ir sarmini vandeni,ivairias arbatas remeniui malsinti. Preita karta cia anksciau minetas biciu pikis gelbejo.tik noretusi,sia beda isspresti ilgesniam laikui,nei keliems men.. Saldymedzio net nebuvau girdejus,reikes paieskoti:-)
ir kaip suprantu,Kristukas94,vaistu nevartodama nuo rugstingumo vaistu,pasigydai? As vis pradzioj bandydavau pasigydyti irgi be ju,bet po poros savaiciu prisivarydavau iki baisiu kosuliu ir stemples skausmu,tai tekdavo tableciu imtis..

Ir gal kas bande eiti pas bioenergetikus,zolininkes ar pan? ir pavyko pasiekt geru rezultatu?
Atsakyti
QUOTE(nereite @ 2012 08 08, 19:10)
Taip,zinau,kad valgyt bet ka negerai,bet ir saves kankint vien su kosem ir virtu maistu nesinori,juolab manau kad man rugstis kelia daugiau psichologiniai dalykai,mintys. Todel irgi bandau su valerijonais gydytis,bet ir nolpazos neisvengiu..o va medus man kaip tik rugstis kelia,kad ir kaip as ji vartociau.as labiau linu semenu alieju,semenu alieju,citrina,saltalankiu alieju naudoju,dabar ir sarmini vandeni,ivairias arbatas remeniui malsinti. Preita karta cia anksciau minetas biciu pikis gelbejo.tik noretusi,sia beda isspresti ilgesniam laikui,nei keliems men.. Saldymedzio net nebuvau girdejus,reikes paieskoti:-)
ir kaip suprantu,Kristukas94,vaistu nevartodama nuo rugstingumo vaistu,pasigydai? As vis pradzioj bandydavau pasigydyti irgi be ju,bet po poros savaiciu prisivarydavau iki baisiu kosuliu ir stemples skausmu,tai tekdavo tableciu imtis..

Ir gal kas bande eiti pas bioenergetikus,zolininkes ar pan? ir pavyko pasiekt geru rezultatu?

tu teisi,daugumai tas refliuksas yra nervinio pagrindo,ir man ne isimtis,kai viskas gerai ir ramu,tai ir rugsciu ner.bet kai jau yra,tada jau ir maistas bet koks netinka.nemazai zmoniu ta beda issprendzia nueje pas neurologa,bet as kol dar ner kritine bukle nenoriu eit ,kad stiprius raminamuosius israsinetu,tai kolkas valerijonai biggrin.gif ir zinoma geros emocijos,reikia keisti kazka gyvenime,kas stipriai nervus gadina,vat pakeiciau,dieda palikau biggrin.gif .pas zolininkes nebuvau,bandziau balvociutes arbata,bet man veiksmingesne buvo Simkunaites tik nepamenu kuris numeris,ten su liepziedziais ir saldymedziu.va sita arbatele super.apie ta vandeni irgi geru atsiliepimu esu girdejusi,tik pati to aparato neturiu,tai nebandziau.tvarkom nervus mergaites,ir musiet busim visos sveikos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(night77 @ 2012 07 08, 12:03)

Man irgi pries menesi nustate refluksa, tik rugstingumas mano niekada nebuvo didelis, bet su tuo gumulu irgi panasiai. Ne visada buna, nu bet kartais, tai tiesiog nezinai kur detis, nei isspjaut, nei nuryt, tik visa laime, kad po kiek laiko praeina. ax.gif
Atsakyti
Tai va,merginos,man dabar atostogos,issimiegu,jokiu nervu-ir jokios rugstys,nevirskinimai ir gerlai nekamuoja,visiskai jokiu vaistu del to negeriu...valgau beveik viska...ale va griziu i darba menesio gale-ir vel sesiu ant tableciu... g.gif
Atsakyti
musu priesas stresas mergaites,sakau reik nervus raminti it busim sveikos?smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti