QUOTE(night77 @ 2012 07 08, 11:03)
gal galit ka patart kanors jauciu gerklej tarsi kazkos gumulas butu seniau budavo pakiles rugstingumas dabar nebepakiles (bent jau nejauciu) ar gali but tas gumulas tai rodiklis kad pakiles rugstingumas? nes pagerus vaistu nuo rugstingumo jis sumazeja. dekui isanksto
Labai galimas daiktas, kad čia dėl tų rūgščių, ypač jei vaistai nuo skrandžio padeda. Mane tas pats kamuoja, tik dar su sloga, anksčiau gydytojai peršalimus rašydavo, o aš jiems vis turėdavau įrodynėti, kad vaistai nuo rūgštingumo peršalimo neišgydytų
Papildyta:
QUOTE(pupsyte @ 2012 01 02, 16:12)
sveiki, turiu bedu ir as, nuo gruodzio 28 vos gyva, gyd itaria refliuksa, bet man ziauriai skauda koju raumenis kaulus, sausgysles, taip pat be galo skaudau nugara, silpna... skrandi tempia, sunkuma jauciu, laikausi dietos, nieko nevalgau ko negalima, geriu vaistus, bet savijauta tik blogeja... karstis pila, arba saltis krecia.. kosmaras kazkos...
noriu paklausti ar yra kam taip buve, kurioms yra refliuksas
Na man panašiai yra, kai nudegina rūgštys stemplę ir gerklę, tai ima pakyla temperatūra, nuo jos turbūt ir ima skaudėti visą kūną, karštis pila ir galvą baisiausiai skauda..
Papildyta:
O gal kas yra tą refliuksą išsigydę? Mane neviltis kartais užkankina. Šiaip kiekvieną rytą atsikeliu prikimus, pasispjaudau ir praeina. Šiaip valgau viską iš eilės, kol kelis kartus per metus paima ir tos rūgštys sukyla ir nudegina stemplę, gerklę, net nosį paliečia. Ir staigiai, ne tai, kad jausčiau rūgštis, galėčiau kokią tabletę suvartot.. Deja viskas įvyksta labai staigiai ir tada jau be vaistų neišsiverčiu bei dietos.. Bjauriausia, kad vaistai irgi duoda pašalinį poveikį - išbalansuoja visą virškinimą. Tai va, gal kam panašiai būna, kad nejaučiat rūgščių, bet turit su gerkle bėdų ir gal pavyko atsikratyt šiom bėdom?
Ir man jau baisu, kad kiekvienas užpilimas rūgštim man vis sunkėja, atsiranda papildomų negalavimų, tai tikiuosi, kad tai nėra ženklas, kad mano padėtis sunkėja