Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

QUOTE(renatuxaass @ 2010 01 24, 18:51)
issigandau po tavo pasakojimo tai pradejau ieskoti visokio kuo sveikesnio maisto,

to maisto kurio mums negalima yra ganetinai nedidelis kiekis, esme kaip mes ji paruosiame kaip galutini varianta. neisivaryk baimes nereikalingos, stenkis gyvent kuo naturaliau ir sveikiau, privengiant kaikuriu dalyku , o ypac paumejimu metu 4u.gif

QUOTE(Sanita @ 2010 01 24, 19:03)
bet itarinejimais puldinet nereiktu...

as niekad nebuvau puiki rasytoja, o internetas toks dalykas, kur emocijas tikras sunku perduot. rasau visiskai be pykcio ar kazkokiu nuoskaudu, neigiamu emociju. rasau budama geros nuotaikos ir nuosirdziai. kas liecia operacija, galim pabendraut per skype ar gyvai jei miestas Vilnius. nenoriu cia rasyti visko, nes bijau kitu merginu reakcijos biggrin.gif
QUOTE(denaxa @ 2010 01 24, 19:27)
Negaliu nei i burna paimt doh.gif

as irgi negaledavau, net arbata betkokia suriesdavo, nors bakterijos ir nebuvo paskutiniu metu, bet skiestas sultis leidzia jei nestiprus refliuksas, o kas ir kaip, prisitaikom individualiai. beto yra isimciu, visos mes asmenybes ir skirtingos. dauguma rugstinguma mazina bulviu sultimis, o man juo ju iki siol kyla net nuo 1 gurksnelio. pasitaiko visko kas neatitinka sukurtu taisykliu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as taip pat susiduriau su sia liga. Viskas prasidejo nuo to, kad jauciau kazka gerkleje, lyg kas butu uzspaudes, po to pastebejau gerkleje tokius kaip spuogelius (nezinau kaip tai pavadinti). Aisku labai issigandau nes pamaniau kad tai herpis, taciau loriste man nustate 2-3 laipsnio refliuksa. Na ir pries gera menesi mane kamavo gerkles skausmas, kuris vare mane is proto: naktim negalejau miegot, ryjant seiles labai skaudejo, maniau kad persalau, tai geriau ir arbatas ir gerkle skalavau taciau niekas nepadejo. Kadangi pas mane giminej refliuksininku daug, tai jie man kaip "naujokei" papasakojo ka jaucia, kokie negalavimai ir mane patikino kad tas gerkles skausmas butent nuo refliukso. Tai dbr tam kad gerkles neisgriauztu pries einant miegoti i nosi lasinuos saltalankio aliejaus, bet lasinuos taip, kad jausciau kaip viskas i gerkle subega thumbup.gif ir jokiu gerkles skausmu, ar kazkokio "kasnio" gerkleje nebera thumbup.gif Kiti si alieju geria (po sauksta) pries einant miegoti ir tai yra pats geriausias vaistas!!! Siulau isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinjer @ 2010 05 13, 19:13)
Sveikos smile.gif as taip pat susiduriau su sia liga. Viskas prasidejo nuo to, kad jauciau kazka gerkleje, lyg kas butu uzspaudes, po to pastebejau gerkleje tokius kaip spuogelius (nezinau kaip tai pavadinti). Aisku labai issigandau nes pamaniau kad tai herpis, taciau loriste man nustate 2-3 laipsnio refliuksa. Na ir pries gera menesi mane kamavo gerkles skausmas, kuris vare mane is proto: naktim negalejau miegot, ryjant seiles labai skaudejo, maniau kad persalau, tai geriau ir arbatas ir gerkle skalavau taciau niekas nepadejo. Kadangi pas mane giminej refliuksininku daug, tai jie man kaip "naujokei" papasakojo ka jaucia, kokie negalavimai ir mane patikino kad tas gerkles skausmas butent nuo refliukso. Tai dbr tam kad gerkles neisgriauztu pries einant miegoti i nosi lasinuos saltalankio aliejaus, bet lasinuos taip, kad jausciau kaip viskas i gerkle subega  thumbup.gif  ir jokiu gerkles skausmu, ar kazkokio "kasnio" gerkleje nebera  thumbup.gif Kiti si alieju geria (po sauksta) pries einant miegoti ir tai yra pats geriausias vaistas!!! Siulau isbandyti  rolleyes.gif

Labas ir aš tokį turiu... Mane nuo gerklės gydė,gydė. Ar tau nebūna,kad užspazmuoja gerklytę,tiesiog tokis kaip diržas veržia? Mane labai išgąsdino,galvojau alergija gal kam,tiesiog dust pradėjau. Ir dar guzas kaklo dešinėj,nepranyksta jau keli mėn. Tai gali ir nuo to? Eisiu pas endoskopuotoją po 2 sav. verysad.gif aišku maitinuosi tai blush2.gif o reikėtų atidesniai būt su maistu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuga: 11 birželio 2010 - 11:22
mergaites ( matau tema pazystama gera uzvedus ) gal kartais galite parekomenduoti GERA ( ne R.Rokaite) kauno Klinikose daktare, kuri dirbtu ir skyriuje ir poliklinikoj kliniku? nes norim kita savaite gave siuntim alekti i Kauna endoskopuotis , labai skubiai reikia ... mano vaikui 2 metai, mums kevirtadieni nustate refliuksa, bet nedare endoskopo, prirase vaistu kuriu zinoma nenoriu duoti taip paprastai, noriu kad istirtu 100 % jog tai ta liga...
nes nuo puses metu sergam istisiniai bronchitais, tai antibijotiku jau sugere esam juras, o dar prirase kai buvom nepilnai metuku asma, del bronhito, tai dar asmos vaistu meres supurskem ir sugerem... o mums asmos pasirodo jokios ne nere! tai va gal kas galetumet pasakyti... aciu labai
Atsakyti
Sveikos, as irgi siandien isgirdau is gydytojos si nuosprendi. Nors, aisku, ji sake - turbut refliuksas, bet visi pozymiai sako kad man si liga. Svarbiausia nuo ziemos vaiksciojau pas savo gydytoja, skundziausi, o ji man 2 kartus antibiotiku prirase. aisku, nuo temperaturos, bet net neperspejo, kad reik gerti gerasias bakterijas. Man vaikinas rekomendavo jas... sake kad vaikysteje gerdavo, kai skirdavo antibiotiku. Tesesi tesesi viskas, persalu kas menesi mazdaug, vaikstau tokia apspangus... Vakinas ikalbejo kreiptis i kita gydytoja, galbut net poliklinika keisti. As net nezinojau, kad tai imanoma blush2.gif maniau kad socialinis draudimas privaciose nebegalioja, na kad ten jau uz viska moket reiks... Zodziu, paprotino mane jis. siandien nuejau, tokia maloni daktare, iskarto ji mane prieme, nors dar pacientu buvo, apziurejo, isklause.. Buvau pasiilgus tokio pokalbio, manoji daktare tik dokumentus pildydavo... Gavau siuntima pas lor, tik pas kita, nes viena loriste jau mane buvo gydzius ir nuo streso ir nuo skrandzio, bet nepadejo. Dabar eisiu pas kita.. Daktare sake, kad gal nerikes ryti zarnos, labai tikiuosi. Del ko rasiau viska? Del to, kad gal dar yra moteru, kurios bijo ir nezino kad galima prasytis pas kita daktare, i kita poliklinika.. doh.gif tikiuosi, kad mano postas kamnors pades. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrysocolla @ 2010 06 30, 14:59)
Sveikos, as irgi siandien isgirdau is gydytojos si nuosprendi. Nors, aisku, ji sake - turbut refliuksas, bet visi pozymiai sako kad man si liga. Svarbiausia nuo ziemos vaiksciojau pas savo gydytoja, skundziausi, o ji man 2 kartus antibiotiku prirase. aisku, nuo temperaturos, bet net neperspejo, kad reik gerti gerasias bakterijas. Man vaikinas rekomendavo jas... sake kad vaikysteje gerdavo, kai skirdavo antibiotiku. Tesesi tesesi viskas, persalu kas menesi mazdaug, vaikstau tokia apspangus... Vakinas ikalbejo kreiptis i kita gydytoja, galbut net poliklinika keisti. As net nezinojau, kad tai imanoma  blush2.gif maniau kad socialinis draudimas privaciose nebegalioja, na kad ten jau uz viska moket reiks... Zodziu, paprotino mane jis. siandien nuejau, tokia maloni daktare, iskarto ji mane prieme, nors dar pacientu buvo, apziurejo, isklause.. Buvau pasiilgus tokio pokalbio, manoji daktare tik dokumentus pildydavo... Gavau siuntima pas lor, tik pas kita, nes viena loriste jau mane buvo gydzius ir nuo streso ir nuo skrandzio, bet nepadejo. Dabar eisiu pas kita.. Daktare sake, kad gal nerikes ryti zarnos, labai tikiuosi. Del ko rasiau viska? Del to, kad gal dar yra moteru, kurios bijo ir nezino kad galima prasytis pas kita daktare, i kita poliklinika..  doh.gif tikiuosi, kad mano postas kamnors pades. unsure.gif

Labai pazistama situacija:) O kokia LOR gydydytoja gyde iki siol ir pas kokia eisite? Idomu , jei kalba apie Vilniu eina. As vaiksciojau pas Bucinskaite, bet jau tiek antibiotiku prigeriau, kad nusibodo. Manau man tikrai yra refliuksas, jei tai sutvarkyciau dziaugciausi, nes pabodo nuolatinis gerkles skausmas. Taciau man nuo refliukso esant sudirgintai gleivinei kimba visokios bacilos ir jau iman tepinelius randa bakterijas, tada antibiotikai be kalbu , praeina , pora savaiciu ir vel gerkle kaip isplikyta, dar savaite limfmazgiai sureaguoja ir ,kaip raset, vaikstau apspangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiwi82: 30 birželio 2010 - 16:30
Nea, as Kaune. Dainavoj ejau pas LOR, dabar parase siuntima, kad eiciau pas loriste kalnieciu poliklinikoje.Ot gydytojos su tais antibiotikais, dar organizmas nusilpsta, tai ir sergame pastoviai ... doh.gif Man daktare dar eziuoles israse imuniteto stiprinimui, ir labai stebejosi, kad ana gydytoja nieko panasaus nesiule...
Atsakyti
sveikos man labai reikia jusu pagalbos! mano vaikutis 1.7 men serga refliuksu, tad ieskom geru daktaru gal kas galit rekomenduoti nes kmuk vaiku gastro tai nenoriu net sneket, tai jai galiit kazka parekomenduot gali but ir vilnuje nesvarbu kur
Atsakyti
Vilniuj geras vaiku gastroenterologas yra Vaidotas Urbonas.Registraturu nr.rasit www.vuvl.lt
Man paciai irgi yr refliuksas.Ir net ne vienas,o du.Gastroezofaginis ir duadenogastrinis.Tai reiskia,kad pirmiausiai dvylikapirstes turinys grizta i skrandi ir tik tada skrandzio+dvylikapirstes turinys i stemple kyla.Nors jau reiktu paziuret kaip viskas atrodo,bet neprisiruosiu,nes siaip reikia kartot testa des bakterijos,nes mano gydytojas,misteris saunuolis sugebejo ji nukist kazkur ir taip ir nesuzinojau ar turiu bacila ar ne doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
rytoi bandysiu i kmuk sundaktarina vesti , o jai ne tai teks i vilniu vaikiuka savo vest
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 07 18, 16:55)
sveikos man labai reikia jusu pagalbos! mano vaikutis 1.7 men serga refliuksu, tad ieskom geru daktaru gal kas galit rekomenduoti nes kmuk vaiku gastro tai nenoriu net sneket, tai jai galiit kazka parekomenduot gali but ir vilnuje nesvarbu kur

man buvo stiprus Gerlas, aisku ir dabar jis visiskai nedinges, nes kaip sake yra skrandzio isvarza, na bet thu thu thu nebera taipo blogai, gyvent galima biggrin.gif

ir matyt prisikalbejau nes ir mano dukrai 4 metu jis buvo, pagere silpniausio omeprozolio ratiopharmo 10mg, siiap reikejo bent dvi savaites pagerti bet davoiau tik savaite ir praejo, vaikui tada buvo visai prastai, ir vemdavo ir skusdavos pastoviai akd pilva skauda, atrode kad jai blogiau daug nei man, bet viskas praejo, kartais dar pasiskundzia, bet cia matyt dauguma vaiku skundziasi pilvuko skausmais kartais.

perdaug neissigask, gydytoja mums sake kad vaikams tai daug lengviau iveikiama nei suaugusiems, suauge tai ilgai su tuo vargsta.praeina ir vel uzeina, vaikams sako viskas lengviau, na ir panasu kad taip ir yra 4u.gif
Atsakyti
as su gerl susiduriau pries metus ir dar vargstu,israse nexim40, tai geriu jau pusia metu, bet pagerejimo nera.Labai neramina skausmas gerkleje ir butent vienoje puseje,gal ir jus buvote su tuo susidure?
Atsakyti