Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio refliuksas

Turiu ta dziaugsma ir as.Jau gal kokie 6-7 metai,kaip pastoviai remuo grauzia,be raniberlo,gaseko,nolpazos neapseinu ne dienos.Pripazino refliuksa,remuo grauzia nuo bet kokio maisto: tarkuotu bulviu,miltu,kepto,astresnio ir tt.Sugeriau jau kelis ciklus vaistu,kol geri,gerai ,po savaites vel tas pats.Bandziau gydytis homopatiniais 3 men.,nepadejo,atsisakiau kavos,cukraus 2 metus,bandziau ruosti maista ant garu,atsisakiau mielines duonos ir jos gaminiu kazkuri laika,bet ir tas nedave apciopiamu rezultatu.Kasmet tirdavausi skrandi ir stemple,nes skaiciau,kad jei kasdien kankina remuo,10-20 kartu daugiau galimybiu susirgti gerkles veziu.Galop pasiule darytis skrandzio operacija,siaurinti ta voztuva,bet nesiryztu.Dabar iskilo didesniu problemu su sveikata,tai refliuksas nuejo i antra vieta,vel tabletem slopinu.Jei atvirai,nebezinau ka daryti,bjaurus jausmas,kai grauzia iki apsivemimo,negali normaliai nei dirbti ,nei gyventi.
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 01 26, 12:11)
  ir kaip jau viena pasnekove minejo blogiausia kad jauciu pastovu  alki  verysad.gif  zinau kad bus blogai bet vistiek kemsu  verysad.gif 
gal papasakokit ka valgot? kokie pusryciai?  kokia arbata pusryciams geriat? a sjau galvoju gal ir arbata nebetkokia tinka  g.gif

pvz ar duona valgot?  kokia?

Tai tu stenkis ne prikimšti jį pilną, o dažniau užkandžiauti, nebent tokių galimybių nėra, vis kažka į tą skrandelį įmesti.. aš ir seniau taip prikimšdavau, pradžioj lyg gerai, bet po to savijauta nekokia.. dabar stengiuosi vis įmest kažka į jį dažniau ir pokytis jaučiasi iš karto smile.gif Arbata seniau gerdavau tik žalią, bet daktariukas ją uždraudė gerti, tai dabar persimečiau ant juodos , bet nepiktnaudžiauju ir dar dažnai visokių žolelių arbatų geriu, nes be arbatų negaliu.. smile.gif duoną tai leidžiu tik kartais paskanauti, bet iš forumiečių girdėjau, jog atsitaiko duoną, kuri nekelia rūgšties ir puikiausiai ją valgo mirksiukas.gif o valgau dažniausiai virta mesytę, troškinukus, sriubas, dešreles radau, kurios man tinka ir skanios (čia kai nėra laiko gamintis), kepsni, bet irgi gerai ištroškintą.. žodžiu viską valgau, kas minkšta thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(FUJI @ 2012 01 28, 00:46)
Galop pasiule darytis skrandzio operacija,siaurinti ta voztuva,bet nesiryztu.

O kodėl būtent nesiryžtate? 4u.gif
Atsakyti
O kodėl būtent nesiryžtate?

Kaip jau rasiau,saugojausi ir tikrinausi skrandi pastoviai,kad kas rimciau neprikibtu,bet nenusisaugojau,ilindo per nugara,per apgama.Rado melanoma,2 stadija,tai dabar bijau kazka "judinti",kas ji zino,kad nepakenkciau.O ir ne tas rupi dabar...
Atsakyti
QUOTE(FUJI @ 2012 01 30, 15:07)
O kodėl būtent nesiryžtate? 
Kaip jau rasiau,saugojausi ir tikrinausi skrandi pastoviai,kad kas rimciau neprikibtu,bet nenusisaugojau,ilindo per nugara,per apgama.Rado melanoma,2 stadija,tai dabar bijau kazka "judinti",kas ji zino,kad nepakenkciau.O ir ne tas rupi dabar...

Stiprybės jums, kai tokios bėdos, tai tas refliuksas atrodo toks paprastas dalykas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egggluttte: 30 sausio 2012 - 14:35
nesuprantu i kuri aci atema rasyt ir skaityt sit aar gerl kad abi lyg tokio spat g.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2012 01 30, 15:46)
nesuprantu i kuri aci atema rasyt ir skaityt sit aar gerl    kad abi lyg tokio spat  g.gif

Aš irgi nebesusigaudau, manau jas reiktų sujungti, bet kaip nežianu.. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,siandiena buvau pas gydytoja seimos,palei viska ji itaria arba GERL,arba OPALIGE...ar kuriai buvo taip,kad krito svoris??mane gazdina tai kad man jis po truputi mazeja..nors valgau normaliai,tik pavalgau,vel alkana...
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2012 01 30, 21:53)
sveikos,siandiena buvau pas gydytoja seimos,palei viska ji itaria arba GERL,arba OPALIGE...ar kuriai buvo taip,kad krito svoris??mane gazdina tai kad man jis po truputi mazeja..nors valgau normaliai,tik pavalgau,vel alkana...

Man maždaug per pusę metų nukrito 10kg doh.gif teko visą garderobą atsinaujinti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egggluttte @ 2012 01 31, 13:49)
Man maždaug per pusę metų nukrito 10kg  doh.gif  teko visą garderobą atsinaujinti. doh.gif

doh.gif visi manes klausineja,ka darai kad taip sukudai,nieko sakau EDU VISKA IS EILES,nes taip ir yra...ramiau dabar man..nes jau baisu kad koks vezys nebutu....pridaviau siandiena krauja,ryt atsakymas,ziauriai bijau..o vasario 10 einu ryt zarnos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti kas geria saltalankiu alieju...
Ar nuo jo jums nepradeda dar daugiau grauzti ? t,y nepadideja labiau rugstingumas

Stai ka radau benarsydama internete:
"Sergantiesiems skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige patariama gerti po šaukštelį šaltalankių aliejaus 2–3 kartus per dieną pusvalandį prieš valgį ir po ketvirtį stiklinės 2 proc. valgomosios sodos mišinio, kad rūgščiai neatsirūgtumėte, ypač jei padidėjęs skrandžio sulčių rūgštingumas. Jei organizmas gerai įsisavina šaltalankių aliejų, galite padidinti geriamo aliejaus kiekį iki šaukšto. Taip gydantis patariama laikytis dietos, valgyti dažnai, bet ne po daug, geriausia šešis kartus per dieną. Šaltalankių preparatais sergantiesiems skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige patariama gydytis tris mėnesius. Jei gydantis šaltalankiais pradeda dažnai pykinti arba dusinti, šį gydymą nutraukite – jis jums netinka. "
Visas straipsnis CIA
Nes soda tai negerai mums g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2012 01 31, 14:11)
doh.gif  visi manes klausineja,ka darai kad taip sukudai,nieko sakau EDU VISKA IS EILES,nes taip ir yra...ramiau dabar man..nes jau baisu kad koks vezys nebutu....pridaviau siandiena krauja,ryt atsakymas,ziauriai bijau..o vasario 10 einu ryt zarnos verysad.gif

na mane tai kaulu vyniotiniu vadina ir tiek doh.gif na po tos vadinamosios žarnos tikrai daug kas paaiškėja, ir man reiktų kada nors vėl nueiti pasižiūrėti ar ten ko blogiau nepasidarė, bet neprisiverčiu.. schmoll.gif

Papildyta:
[quote=optuke,2012 01 31, 15:40]
Sveikos, noriu paklausti kas geria saltalankiu alieju...
Ar nuo jo jums nepradeda dar daugiau grauzti ? t,y nepadideja labiau rugstingumas

O dėl to padidėjusio rūgštingumo net nežinau, nepastebėjau, kadangi rytais išgeriu jo ir tada po kokių 10min pusryčiauju.. Bet čia teko girdėti iš forumiečių, jog su tuo šaltalankiu irgi nereiktų persistengti g.gif
Atsakyti
Durnas klausymas,bet jei yra kazkas skrandziui,zaizdeles ar kazkas,tai suprantu,kad pamato,bet kai yra ta GERL kaip mato??ar tiesiog jei viskas ok,bet simptomai tokie tai ir "priraso"ta liga??
Atsakyti