Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Ateinu pagaliau su savo patiekalu - Svogūnų apkepas. thumbup.gif
Papločiui: 100g tarkuoto sviesto sumaišyti su 50g tarkuotu fermentiniu sūriu, 1/4stikl. neriebios grietinėlės, 1-1,5 stikl. miltų. Minkyti, kol pasidarys vientisa tešla. Ja išlipdyti 24cm skersmens blėtos dugną ir kraštus (prieš tai ištepus riebalais).
Įdarui: svieste apkepti pusžiedžiais pjaustytus 5 didelius svogūnus. Į indą sutarkuoti apie 150g. ferment. sūrio, įmušti 3 kiaušinius, įpilti 1/3 stikl. neriebios grietinėlės, žiubsnį druskos, muškato, krapų, juod. pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Ant tešlos sukrėsti svogūnus, išlyginti, ant svogūnų supilti kiaušinių plakinį. Viską pašauti į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti 30min. Patiekiau su raudonu vynu. thumbup.gif Tikrai verta... niam. doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
..nu grazuolis bigsmile.gif ...
Atsakyti
Nu vaizdeliai doh.gif wub.gif Einu rimciau ka uzkast, nes po vakariniu blynu, pazvelgus cionai, skrandis pasijuto viska suvirskines doh.gif .O tie blyniukai dar su obuoliais.
O buolio vidu graziai ispjauti ir isstumti.Supjaustyti griezineliais ir kepti apvoliojus tesloje(kiausinis, kefyras, miltai, druska).Iskepus uzbarstyti cinamonais ir pudra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajli @ 2009 01 19, 20:47)
Kiaulienos suktinukai
user posted image
user posted image

reikes:
Kiaulienos (nugarines ar kumpio)
sonines
marinuotu agurkeliu
sultinio kubelio

Uzmarinuojam is vakaro kiauliena (cesnakas,garstycios,majonezas,sojos padazas,pireskoniai).

Ant kiaulienos dedam sonines gabaliuka ir agurkeli.
user posted image

Susukam ir susmeigiam dantu krapstukais.
user posted image

Apkepam keptuveje trumpai,ir sudedam i kepimo inda,ir uzpilam azdaug 300g sultinio. Pasaunam i orkaite 200 laisniu temperaturoje,kepam apie 1val. Skanaus! smile.gif

ryt smaguriausim sitoki patiekala essen.gif
Atsakyti
Svogunu apkepas LABAI skaniai atrodo, tik dar tokio nesu ragavus, reiks kada ismeginti.

Srove,tavo drugelis mane suzavejo wub.gif ... tavo blynu nebeliko ir drugelis kartu buvo suvartotas tiesiai is ekrano
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sikste: 20 sausio 2009 - 22:41
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 20, 18:13)


Na tą vyrišką ir aš suvalgyčiau thumbup.gif


QUOTE(drugelis. @ 2009 01 20, 21:15)


Labai gražus pyragas 4u.gif ir įsivaizduoju, kad skanu smile.gif


QUOTE(Srove @ 2009 01 20, 22:27)


Kiekvieną kartą vis naujas šedevras 4u.gif
Atsakyti
Srove- duodi tu rolleyes.gif
pavasariu jau kvepia pas tave: drugeliai, gelytes.. tongue.gif ..
Atsakyti
drugeli mirstu kaip noriu apkepo doh.gif reiks pabandyt jauciu man patiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fatima74 @ 2009 01 20, 23:35)
ryt smaguriausim sitoki patiekala essen.gif


O ka butu galima ideti vietoj marinuoto agurko? MB nevalgo jokiu agurku. Gal svoguna stambiai pjaustyta ir pamarinuota truputi...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 01 20, 21:15)
Ateinu pagaliau su savo patiekalu - Svogūnų apkepas.  thumbup.gif

bigsmile.gif nooooooooooooooooooriu, labai gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
svogunu pyragas thumbup.gif
butinai reiks bandyt, tik, snd kiauso neturiu nei vieno doh.gif
Atsakyti
noreau paklausti, o svogunus kiek apkepti? smarkiai ar kad tik vos spalva pakeistu? ar kaip ax.gif na atrodo pasakiskai, bet as svogunu kaip ne itin megeja....... vyrui manau patiktu, o labai jauciasi svogunu kvapas/skonis?
Atsakyti