
Papločiui: 100g tarkuoto sviesto sumaišyti su 50g tarkuotu fermentiniu sūriu, 1/4stikl. neriebios grietinėlės, 1-1,5 stikl. miltų. Minkyti, kol pasidarys vientisa tešla. Ja išlipdyti 24cm skersmens blėtos dugną ir kraštus (prieš tai ištepus riebalais).
Įdarui: svieste apkepti pusžiedžiais pjaustytus 5 didelius svogūnus. Į indą sutarkuoti apie 150g. ferment. sūrio, įmušti 3 kiaušinius, įpilti 1/3 stikl. neriebios grietinėlės, žiubsnį druskos, muškato, krapų, juod. pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Ant tešlos sukrėsti svogūnus, išlyginti, ant svogūnų supilti kiaušinių plakinį. Viską pašauti į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepti 30min. Patiekiau su raudonu vynu.



