Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(witalyli @ 2009 01 21, 16:26)


uj, kaip noriu silkutes bigsmile.gif

QUOTE(indria @ 2009 01 21, 16:54)


ogo kiek skanumynu bigsmile.gif

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 21, 18:57)
O tai jus tas bulves su lupenom ir valgot? Skanu? g.gif

labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kreipiuosi į jus-žinau, kad esate geros šeimininkės. Noriu kepti tokį patiekalą-skardą iškloti bemiele tešla pirkta, tuomet dėti faršą, majonezą, papriką, svogūną ir sūrį, viską užklosiu ta pačia tešla. Noriu paklausti-kiek laiko kepti orkaitėje tokį dalyką-jūs tikrai žinosite. Ir ar reikia tešlą subadyti. Ačiū jums labai.
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 21, 21:57)
Merginos, kreipiuosi į jus-žinau, kad esate geros šeimininkės. Noriu kepti tokį patiekalą-skardą iškloti bemiele tešla pirkta, tuomet dėti faršą, majonezą, papriką, svogūną ir sūrį, viską užklosiu ta pačia tešla. Noriu paklausti-kiek laiko kepti orkaitėje tokį dalyką-jūs tikrai žinosite. Ir ar reikia tešlą subadyti. Ačiū jums labai.

as kepciau apie 30 ir nebadyciau teslos...
siaip manau reiktu kepti kol apskrus graziai virstutinis sluoksnis...farso gi plonai bus isdeta.... g.gif

niu gal kitos kitaip patars....
skanaus ir lauksim rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 21, 21:03)
as kepciau apie 30 ir nebadyciau teslos...
siaip manau reiktu kepti kol apskrus graziai virstutinis sluoksnis...farso gi plonai bus isdeta.... g.gif

Ačiū labai, O ar verta rpieš dedant į vidų svogūną ir papriką, juos pakepti atskirai ir įmaišyti apkeptus į faršą? Gal geriau taip būtų, nes gal svogūnas gali koks pusžalis gautis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildaja: 21 sausio 2009 - 20:09
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 21, 22:08)
Ačiū labai, O ar verta rpieš dedant į vidų svogūną ir papriką, juos pakepti atskirai ir įmaišyti apkeptus į faršą? Gal geriau taip būtų, nes gal svogūnas gali koks pusžalis gautis? g.gif

orkaitej su viskuo siaip turetu susitroskinti ir suminksteti, bet jei pries tai apkepsi svoguna ir paprika, tai gal pakepk ir farsa siek tiek...bet manau, kad viskas ir orkaiteje sauniai iskeps....
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 21, 18:50)
mes panasiai kepam, tik ant bulves dar sonines gabaleli uzdedam, tai nei aliejum papildomai slakstyt nereik, ir pasudytos bulvytes gaunsai nuo sohnines raumenuku thumbup.gif  o valgom su raugintais ar marinuotais agurkeliai, superine uzkandele gaunasi thumbup.gif

mb nevalgo sonines, tai as del saves ir nesiperku, nebuno jos pas mus rolleyes.gif

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 21, 18:57)
O tai jus tas bulves su lupenom ir valgot? Skanu? g.gif

tikrai labai skanu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 21, 21:12)
orkaitej su viskuo siaip turetu susitroskinti ir suminksteti, bet jei pries tai apkepsi svoguna ir paprika, tai gal pakepk ir farsa siek tiek...bet manau, kad viskas ir orkaiteje sauniai iskeps....

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 21, 19:57)
Merginos, kreipiuosi į jus-žinau, kad esate geros šeimininkės. Noriu kepti tokį patiekalą-skardą iškloti bemiele tešla pirkta, tuomet dėti faršą, majonezą, papriką, svogūną ir sūrį, viską užklosiu ta pačia tešla. Noriu paklausti-kiek laiko kepti orkaitėje tokį dalyką-jūs tikrai žinosite. Ir ar reikia tešlą subadyti. Ačiū jums labai.

as pakepinciau pries tai viska, nes sluoksniuota tesla greitai iskepa, o nebus suminksteje svogunai su paprikom (aisku priklauso kokio storumo pjaustysi) ir subadyciau
Atsakyti
QUOTE(Mildaja @ 2009 01 21, 22:20)

i sveikata, kad tik pavyktu smile.gif 4u.gif
as pati kazkaip visada improvizuoju ir ziuriu pagal situacija... smile.gif
Atsakyti
merginos niekaip nerandu tu baronku su farsu receptuko gal kuri zino kur jis? blush2.gif aciuuu!!!
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 21, 21:23)
as pakepinciau pries tai viska, nes sluoksniuota tesla greitai iskepa, o nebus suminksteje svogunai su paprikom (aisku priklauso kokio storumo pjaustysi) ir subadyciau

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 01 21, 14:06)
160gr pieno
160gr vandens
1 šaukštas aliejaus
4 stiklinės miltų
druskos žiupsnelis
cukraus.
kiaušinis
pieną,vandenį,aliejų,druską,cukrų užvirinti,supilti 2 stiklines pieno ir užplikyti.t.y užmaišyti.nukelti nuo ugnies ir supilti likusius miltus,kiaušinį.viską gerai išmaišyti.nu labai man patinka tokia tešla.Aš iš tokios darau ir čeburekus ir čičinsko kepsnius.


norėjau pasitikslint, pieno ir vandens gr. ar ml. g.gif aš juos matuoju visada ml blush2.gif ir ten turėtų būti miltai, greičiausiai ax.gif
Atsakyti