Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Greta77 @ 2009 01 23, 13:37)
.

[Virtinukai. Baisiai nemėgau aš jų gaminti, kol neatradau šiame forume superinio receptuko tešlai. 160 ml pieno, 160 ml vandens, šaukštą aliejaus, druskos, cukraus užvirinti ir sumaišyti su 2 st. miltų, tada dar supilti 2 st. miltų, bet man užteko ir 1 st. (viso 3 st.) ir psio  bigsmile.gif  Tešla minkštutėlė, nelimpa. Įdaras iš triušienos faršo. Dariau šaldymui, todėl nevirti  ax.gif

[

niu va,matau,kad pavyko ir kokie gražučiai thumbup.gif drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 01 23, 14:51)
Šiandienos pietūs perlinių kruopų košė  ax.gif
Turbūt kaip virt visos žino,bet pagal taisykles dar kart priminsiu  ax.gif


tokio receptuko dar nežinojau bigsmile.gif bet labai skanu turėtų būt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mesos pyragas.
Naudojau saldyta sluoksniuta tesla. O idaras tai pakepintas farsas su sparaginem pupelem ir kalafijorais bei svogunais. kepinau neuzdarius dangcio kad nebutu sunkos ( kitaip pyrago dugnas istyzta). pakepinusi idara sudejau ant siek tiek pakociotos teslos ant viraus tarkuotas uris ir uzdejau pomidoro padazo. Kepiau orkaiteje 180 laipsniu temperaturoje apie 20 min.
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 01 23, 17:00)
niu va,matau,kad pavyko ir kokie gražučiai thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif


Aciukas uz recepteli drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu prigaminot blink.gif skanestu blink.gif , bet jau ta silkine kose thumb_yello.gif niekad neatsivalgau biggrin.gif
Isbandziau ir as tas baronkas biggrin.gif tik ne su farsu, su desrele, nu minkstutes, reiks ir su farsu issikept.Barankas ismirkyti piene, sumauti ant desreles uzdeti truputi kecupo, surio, baziliko ir kepti orkaitej.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 15:33)
Nu prigaminot blink.gif skanestu blink.gif , bet jau ta silkine kose thumb_yello.gif niekad neatsivalgau biggrin.gif
Isbandziau ir as tas baronkas biggrin.gif  tik ne su farsu, su desrele, nu minkstutes, reiks ir su farsu issikept.Barankas ismirkyti piene, sumauti ant desreles uzdeti truputi kecupo, surio, baziliko ir kepti orkaitej.
user posted image

oj kaip gražu, mažoji tikriausiai apsidžiaugtų reikės kada padaryti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Srove,2009 01 23, 14:33]
Isbandziau ir as tas baronkas biggrin.gif
niu atrodo tai fantastiskai. o kokios cia baronkos, kokios firom ir kur perkate? gal turite foto pakuotes?
Atsakyti
Vakar turejom sveciu, tai gaminau toki patiekaliuka (labai vasariska sakyciau biggrin.gif ).
Vistiena su vaisiais
Vistiena supjausciau juostelemis, paprieskoniavau ir i keptuve su slakeliu aliejaus, pakepinau, tada uzpyliau padaziuka paruosta kitoje keptuveje ( konservuotu persiku sirupas,prieskoniai, biski miltu, del tirstumo ir dar kelis lasus sojos padazo ilasinau), sudejau pjaustytus konservuotus persikus ir dziovintas slyvas, viskas ant silpnos ugnies patroskinau. Gavosi toks eksperimentinis patiekalas,ypac padazas, bet buvo skanu ax.gif
Tik jau braskes tai tik del vaizdo, skonis feeeeeeeeeeee doh.gif Teisingiau to skonio visai nera lotuliukas.gif O vyras taip dziauges braskiu rades nupirkti hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=mamkaa,2009 01 23, 16:45]
[quote=Srove,2009 01 23, 14:33]
Isbandziau ir as tas baronkas biggrin.gif
niu atrodo tai fantastiskai. o kokios cia baronkos, kokios firom ir kur perkate? gal turite foto pakuotes?
[/quote]

Pirkau maximoj, as manau tinka bet kokios, tik gal labiau minkstesnes geriau, nes nereikia ilgai mirkyti, permirkyti irgi negerai, nes paskui suluzta bemaunant, mazdaug 20 min. laikiau.Nenoriu po siuksline raustis lotuliukas.gif , nes pakuote jau ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 23, 15:33)

Isbandziau ir as tas baronkas biggrin.gif 


Superines baronkos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 01 23, 16:51)
Šiandienos pietūs perlinių kruopų košė  ax.gif
Turbūt kaip virt visos žino,bet pagal taisykles dar kart priminsiu  ax.gif
Taigi kruopas iš vakaro užsimerkiu, kitą dieną į puodą su vandeniu ir verdu kol užvirs,kai užverda nupilu ir nuplaunu,tada išnaujo vandenuko įpilu ir verdame dr įdėjus druskytės ir prieskoniukų verdame kol sukinkštės.Kai suminkštėja įpilu pieno ir dar šiek tiek paverdu,pabaigai įtarkuoju 1 žalią bulvę ir dar paverdame kelias minutes maišant,kad neprisviltų.
Valgėme su baltu padažiuku(kepintašoninė,svogūniukas,miltai,pienukas,prieskoniukai) Skanaus  4u.gif

user posted image

as dar i tokia kose imaisau pupeliu ax.gif irgi skanu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.. mokausi vis is jusu.. smile.gif domina tos baronkos, kokias pirkti, kad nebutu saldzios. ruosiuosi idaryti su farsu.. zinosiu jau, kad reikia palaikyti 20 min piene smile.gif
Atsakyti